Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2022 Mesaje: 7
| Buna fetelor.
Prima data cand incercam pt un bebe, nu doresc sa spun nimanui despre asta si nici cand voi ramane sa nu zic multa vreme asa ca... va spun voua. Sunt in ziua 10 po pe baza testelor de ovulatie, ziua 26 CM.
Am facut azi dimi un test barza ultrasensibil din prima urina(poza dupa 5 min) si din a doua un test viola dar nu cel cu 5 UI ci su 12 UI sensibilitate(dupa 10 min). va pun pozele mai jos... sunt oare linii de evaporare? Am niste intepaturi la nivelul uterului.
Va doresc mult succes tuturor sa se lase cu bebe.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Pandispan, mie imi par pozitive, mergi maine si fa un beta-hcg. Bafta ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2022 Mesaje: 121
| Pandispan wrote:Buna fetelor. Prima data cand incercam pt un bebe, nu doresc sa spun nimanui despre asta si nici cand voi ramane sa nu zic multa vreme asa ca... va spun voua. Sunt in ziua 10 po pe baza testelor de ovulatie, ziua 26 CM. Am facut azi dimi un test barza ultrasensibil din prima urina(poza dupa 5 min) si din a doua un test viola dar nu cel cu 5 UI ci su 12 UI sensibilitate(dupa 10 min). va pun pozele mai jos... sunt oare linii de evaporare? Am niste intepaturi la nivelul uterului. Va doresc mult succes tuturor sa se lase cu bebe.
Bunaa! Am zis sa intru putin si pe aici. Eu sunt de la gravidute. Nu am mai scris vreodata pe forumul aspirantelor, insa l-am urmarit din umbra luni intregi.
Asa mi-a iesit si mie testul barza si am crezut ca e linie de uscare. A doua zi am facut un alt test de la o alta firma (am uitat numele) si a iesit muuult mai slab pozitiv. Apoi, ziua urmatoare am avut un accident de masina si la UPU au iesit toate testele negative. Am mai asteptat o saptamana si am facut teste sure check care au iesit pozitive. Am facut si beta, care era micut pt ca si sarcina era mica. Acum sunt insarcinata in 7 saptamani si ieri i-am vazut inima batand. Si eu am avut intepaturi in uter si simteam junghiuri cand faceam o miscare brusca. Dar asta a fost doar la inceput. Eu am avut si spotting la inceput. Mult succes fetelor! Va asteptam la gravidute in numar cat mai mare!
PS daca veti avea nevoie de poze cu testele am sa revin si vi le voi arata. |
|
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 155
| Vă mulțumesc! Și eu sper să rămân puțin pe aici, la fel va doresc și vouă sa va vedeți visul împlinit cat mai curând, mai ales fetelor ce lupta de ceva timp, va apreciez foarte mult și sper la teste pozitive și sarcini minunate pentru fiecare. Eu de moment mai am doua zile până ar trebui sa vina menstruația și am cam semnele tipice, dureri de sâni și înțepături de ovare, nimic diferit până acum, poate durerea de sâni puțin mai intensă dar am mai avut luni așa.
|
|
| iris11 wrote:
Bine ai venit ! Sa de-a Dumnezeu să îți vezi visul împlinit cât de repede ! Sfatul meu este să încercați 3-4 luni ,în caz că nu se întâmplă să începeți să investigati, să nu vă înșele ca este timp... Mult succes !
Îți mulțumesc pentru urarea frumoasa și pentru sfat binenteles. La ultimele 2 controale am dat pozitiv la virusul papiloma umana dar din cate am înțeles cele două rădăcini la care sunt pozitivă sunt cele mai inofensive dar chiar și așa îmi fac griji...medicul a spus că pot să încerc pentru sarcină că nu mă afectează cu nimic acest rezultat, sper sa fie ok pe viitor.
|
|
| Pandispan și mie îmi par pozitive |
|
| Neata fetelor! Astăzi ar trebui să apară menstruația, încă nu am durerea specifică decât mici înțepături prin burtă și spate, dar la mine mereu sunt schimbătoare semnele de menstruație o luna am spoting înainte, alta luna vine direct fara să anunțe, durere de sâni o lună iar alta luna nimic și tot așa, nu mă pot baza pe asta. Dar sper sa nu mai apară monstruletul roșu câteva luni Vineri cel mai probabil as testa daca nu apare. O zi frumoasa fetelor! |
|
| Buna dimineața fetelor, acum am făcut testul și eu cred că este pozitiv,nu știu să încarc poză...tremur toată
https://ibb.co/JjZMys6 https://ibb.co/8bBbm4H Am reușit să pun pozele Nu știu ce să fac in continuare, sunt in Spania și aici este mai greu cu analiza hcg, nici măcar nu am luat acid folic încă pentru că nu mă așteptam să fie așa rapid bebe, și pe 17 luna asta eu ar trebui sa vin in Romania, știți cumva daca este recomandat sa zbori cu sarcina așa mica ? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| Iulia123 wrote:Buna dimineața fetelor, acum am făcut testul și eu cred că este pozitiv,nu știu să încarc poză...tremur toată https://ibb.co/JjZMys6https://ibb.co/8bBbm4H Am reușit să pun pozele Nu știu ce să fac in continuare, sunt in Spania și aici este mai greu cu analiza hcg, nici măcar nu am luat acid folic încă pentru că nu mă așteptam să fie așa rapid bebe, și pe 17 luna asta eu ar trebui sa vin in Romania, știți cumva daca este recomandat sa zbori cu sarcina așa mica ?
Felicitări!!! |
|
| iris11 wrote:
Felicitări!!!
Mulțumesc Iris din suflet ! |
|
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| Felicitări Iulia! Doamne ajută să fie bine pana la capăt! Sa începi cu acid folic neapărat și vitamine prenatale. Femibion am vazut ca se recomanda mult. În privința zborului mai bine cere părerea unui medic, mergi chiar pe urgente daca este necesar, inventezi tu ceva :). Eu am pierdut prima sarcina în Spania dar pot sa îți zic ca am mers pe urgente când am avut dureri și fetele s-au comportat cu mine ireproșabil, mi-au făcut toate analizele necesare și ecografii, medicație. Eu fata de sistemul medical din Spania am doar cuvinte de lauda, am fost și cu alte probleme și de fiecare data am fost mulțumită doar ca asteptarea era groaznica, ore in sir.. în schimb în România nu am prea avut experiente bune (la stat ma refer). Ce e drept ca prima consultație pe care am avut-o mi s-a recomandat acid folic, altceva nimic iar posibila cauza a fost "la naturaleza es sabia!" adică defecte genetice. O sa fie bine, felicitări încă odată! |
|
| Dellialilliana wrote:Felicitări Iulia! Doamne ajută să fie bine pana la capăt! Sa începi cu acid folic neapărat și vitamine prenatale. Femibion am vazut ca se recomanda mult. În privința zborului mai bine cere părerea unui medic, mergi chiar pe urgente daca este necesar, inventezi tu ceva :). Eu am pierdut prima sarcina în Spania dar pot sa îți zic ca am mers pe urgente când am avut dureri și fetele s-au comportat cu mine ireproșabil, mi-au făcut toate analizele necesare și ecografii, medicație. Eu fata de sistemul medical din Spania am doar cuvinte de lauda, am fost și cu alte probleme și de fiecare data am fost mulțumită doar ca asteptarea era groaznica, ore in sir.. în schimb în România nu am prea avut experiente bune (la stat ma refer). Ce e drept ca prima consultație pe care am avut-o mi s-a recomandat acid folic, altceva nimic iar posibila cauza a fost "la naturaleza es sabia!" adică defecte genetice. O sa fie bine, felicitări încă odată!
Îți mulțumesc din suflet și îmi pare rău pentru pierderea ta... Înainte era mai ok cu sistemul de sănătate aici în Spania dar de ceva timp, de când cu COVID parca este puțin mai haos dar chiar și așa am încredere în medici. Am miercuri programare la medicul de familie și el mă va îndruma, din cate am înțeles aici prima ecografie este de-abia la 3 luni și se fac ecografii numai abdominal nu se fac intravaginale decât în cazul în care ai probleme. Doamne ajuta sa fie totul bine iar cu vacanta și zborul nu mă risc, aman câteva luni. O zi frumoasa tuturor. |
|
| Fetele, eu iar sunt cu moralul la pământ.. în septembrie veneam cu teste pozitive care s-a sfârșit în avort menstrual , saptamana trecuta joi (12/13 DPO) am avut iar test pozitiv (barza ultrasensibil) și cele de ovulatie ieșeau mai colorate (livesane și dr. max) vineri am testat din nou , a doua liniuta era deja stearsa iar sâmbăta mi-a venit menstruatia normală... să fi fost o tentativa de implantare sau rezultate fals pozitive ...nu știu. Intradevar am testat și cu livesane ultrasensibil și nu s-a văzut nimic, doar pe cele de barza, as fi crezut ca sunt fals pozitive dar m-au pus pe gânduri testele de ovulatie care dădeau sa se pozitiveze și știu ca detectează hcg (le-am testat și data trecuta). Deci sunt foarte dezamăgită.. Știu ca au mai fost cazuri de erori la barza ultrasensibil, sa fie oare ca detectează nivelurile de lh ridicate ? Am sa încerc sa le fac la ovulatie sa vad.. dar nu prea are ce sa caute nivel lh ridicat înainte de menstruatie asa ca... habar nu am. Sunt intr-o dilema. Voi, ce noutăți mai aveți?
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Nu mai face teste de ovulatie, sa stii ca am facut si eu si au iesit pozitive, iar hcg era 0, poate sa existe un peak de lh si inainte de menstruatie sau nu stiu, cert e ca iti faci ganduri aiurea fara sa fie cazul. Iar barza sunt renumite pt linia de uscare, din pacate |
|
| freya1 wrote:Nu mai face teste de ovulatie, sa stii ca am facut si eu si au iesit pozitive, iar hcg era 0, poate sa existe un peak de lh si inainte de menstruatie sau nu stiu, cert e ca iti faci ganduri aiurea fara sa fie cazul. Iar barza sunt renumite pt linia de uscare, din pacate Am înțeles în legătură cu testele de ovulatie, nu o sa mai fac. Dar pe testul de sarcina barza chiar nu a fost vorba de linie de uscare, știu ce înseamnă, nu au trecut maxim 2 minute și a doua linie era chiar roz și foarte vizibila , îmi pare rău că nu am făcut poza. A doua zi pe urmatorul test linia era pală, nu mai era roz, dar tot a apărut în timp.. După avortul din septembrie am făcut în fiecare luna de prin ziua 10 DPO (monitorizez ecografic ovulația la Regina Maria Cluj) teste de sarcina barza ultrasensibil și nu mi-a ieșit niciodată asa, nici măcar umbre. Cred ca a fost o încercare de implantare. Eu nu am avut teste fals pozitive niciodată și în ultimul an jumate am făcut câte 3,4 în fiecare lună.. Doar ca de data asta nu am apucat să mai dozez beta hcg😔 |
|
|