Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| Fetelor ce mă sfătuiți, am primit câteva din rezultatele analizelor pentru trombofilie. Deci Factor V Leiden și R2, factor II și MTHFR C677T mutatii absente. MTHFR A1298C, FACTOR XIII V34L, PAI -1 4G/5G heterozigote, EPCR prezente alelele A1/A3 MTHFR A298C. Din câte știu eu ar cam trebui sa iau aspenter si folat. Alte recomandări? Va mulțumesc și va doresc la toate sa va împliniți visurile 🤗🙏 Dellialilliana attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1855
| carlita wrote:Wow, ce ma bucur ca totul e ok acum la tine! Mai mult ca orice, e bine ca esti ok dpdv al sanatatii. Sunt curioasa daca ai mai avut menstruatii dureroase dupa operatie... Maftei ce parere are? Sa mai incerci natural sau chiar sa demarezi pt fiv? Oricum, daca nu reusesti sa incepi procedura in noiembrie, ramane pt anul viitor, timp in care ..... poate - poate ... Oricum, ma bucura vestile!
Carlita 🤗🤗 tu cum ești? Încă nu știu cu menstruatiile, sunt pe anticoncepționale de la operație, teoretic le termin într-o săptămână si vedem :) Maftei a spus ca e posibil si natural, insa sa nu ne facem speranta , eu oricum nu cred ca o sa se întâmple fără fiv. O sa rămână pe februarie anul viitor, caci soțul a zis sa mai luam o mica pauza. Am ajuns la Iași chiar de Sf. Parascheva, iar luni am reușit sa intram si noi in biserica. Noi nu suntem persoane cu biserica, insa am zis sa poate este un semn :) ce sa facem, ne agatam de orice 🙂 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 352
| deme wrote:
Carlita 🤗🤗 tu cum ești? Încă nu știu cu menstruatiile, sunt pe anticoncepționale de la operație, teoretic le termin într-o săptămână si vedem :) Maftei a spus ca e posibil si natural, insa sa nu ne facem speranta , eu oricum nu cred ca o sa se întâmple fără fiv. O sa rămână pe februarie anul viitor, caci soțul a zis sa mai luam o mica pauza. Am ajuns la Iași chiar de Sf. Parascheva, iar luni am reușit sa intram si noi in biserica. Noi nu suntem persoane cu biserica, insa am zis sa poate este un semn :) ce sa facem, ne agatam de orice 🙂
Demeeee, ce ma bucur ca totul este bine 🥰 |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1855
| iris11 wrote:
Demeeee, ce ma bucur ca totul este bine 🥰
🥰🥰🥰🤗 |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| deme wrote:
Carlita 🤗🤗 tu cum ești? Încă nu știu cu menstruatiile, sunt pe anticoncepționale de la operație, teoretic le termin într-o săptămână si vedem :) Maftei a spus ca e posibil si natural, insa sa nu ne facem speranta , eu oricum nu cred ca o sa se întâmple fără fiv. O sa rămână pe februarie anul viitor, caci soțul a zis sa mai luam o mica pauza. Am ajuns la Iași chiar de Sf. Parascheva, iar luni am reușit sa intram si noi in biserica. Noi nu suntem persoane cu biserica, insa am zis sa poate este un semn :) ce sa facem, ne agatam de orice 🙂
Aaa, deci, iti conservi si ovocitele, pe langa alte beneficii ... Imi imaginez ce aglomerat trebuie sa fie Iasiul la zi de sarbatoare .... Mai bine ca faceti un pic de pauza, intre timp, nu se stie, cu ovarele resetate .... Dar n-ai auzit nimic la clinica despre noul program de fiv subventionat? Eu sunt tot mai aglomerata, abia am reusit sa fac si eu un pap test. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:
Oana ma bucur sa citesc ca esti bine |
|
| carlita wrote:Aaa, deci, iti conservi si ovocitele, pe langa alte beneficii ... Imi imaginez ce aglomerat trebuie sa fie Iasiul la zi de sarbatoare .... Mai bine ca faceti un pic de pauza, intre timp, nu se stie, cu ovarele resetate .... Dar n-ai auzit nimic la clinica despre noul program de fiv subventionat? Eu sunt tot mai aglomerata, abia am reusit sa fac si eu un pap test. Te imbratisez si asteptam vesti despre tine, cand vrei sa impartasesti cu noi.. nu neaparat despre parcursul asta al infertilitatii, ci sa mai stim despre tine |
|
| Irinan wrote:Te imbratisez si asteptam vesti despre tine, cand vrei sa impartasesti cu noi.. nu neaparat despre parcursul asta al infertilitatii, ci sa mai stim despre tine
Irina 🙂 cum esti ? Cum decurge sarcina? Ne-a fost dor de tine |
|
| iris11 wrote:
Irina 🙂 cum esti ? Cum decurge sarcina? Ne-a fost dor de tine
Sunt bine Iris, multumesc de intrebare , am deja 24 de saptamani, am trecut si de morfo ||, e totul in regula cu baietelul, creste. Eu mereu v am citit din umbra, in speranta sa citesc vesti bune despre voi, si sa vad ce mai faceti |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/25/2022 Mesaje: 2
| Buna fetelor!
Sunt noua printre voi, desi va citesc de ceva timp, abia acum mi-am facut curaj sa scriu. Sa incep cu inceputul, am 24 de ani, sotul meu are 26, Incercam sa facem un bebe doar de 5 luni, stiu ca nu incercam de mult, dar tot sunt panicata. Joi sau vineri ar trebui sa imi vina menstruatia si sigur o sa imi vina, am toate simptomele de dinainte de menstruatie.. In fine.. inca o luna ratata. Am fost de curand si la un control ginecologic, iar doamna doctor mi-a spus ca am un ovar polichistic, dar am ovulat pe cealalta parte. Ciudat este faptul ca pana acum nu imi monitorizam ovulatia si nu observam niciun simptom, nici macar mucusul nu il observam, dar luna aceasta din z14 a ciclului am observat secretii ca un albus de ou.. Este posibil ca in celelalte luni sa nu fi ovulat daca nu am avut aceasta secretie? Presupun ca pot ovula doar pe partea unde nu am ovar polichistic.. Si pe langa asta a descoperit ca am si uter retrovers. Ea mi-a spus ca nu este nicio problema in a avea copii.. Dar nu stiu ce sa cred. Mi-a spus ca ma mai lasa sa incerc inca o luna, iar la 6 de incercari se pune diagnostic de infertilitate si trebuie sa fac si alte investigatii, asta din cauza ovarului polichistic.. Cand am auzit parca am avut o presimtire si ma gandesc ca ma voi chinui mult si degeaba..
Sper sa primesc un raspuns, macar sa ma mai calmez putin..nu reusesc sa ma mai concentrez la nimic, ma gandesc non stop la asta..
Felicitari fetelor care au reusit sa devina mame sau viitoare mame si mult succes celor care incearca. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| Andra eu zic că nu e cazul sa te stresezi chiar asa, infertilitatea e mult mai mult, după părerea mea, decât ovare polichistice și uter retrovers. Nu de fiecare data când ovulezi observi și mucusul albuș de ou. Eu știam ca doar după 35 se pune diagnosticul de infertilitate la 6 luni, în rest este după un an de încercări dar nu știu, nu sunt medic. Relaxează-te că sigur o să vină bebele, ai sa vezi! Încearcă sa fi cât mai pozitiva și în locul tău eu cel puțin, la vârsta ta nu m-as stresa absolut deloc măcar un an. Nici de analize nu m-as apuca sau monitorizarea ovulației ca astea stresează maxim și după ce începi parca nu te mai poți lăsa... Foarte mult stres care nu e bun absolut deloc daca planifici o sarcina, timp prețios pierdut ca incepi sa cauti raspunsuri și toate sunt pe bani multi. Dar încă odată îți zic, nu sunt medic,e strict părerea mea și e alegerea ta. Parca vad ca în scurt timp ne pui testul pozitiv și te "lauzi" cu bebelușul tău 😁🤗😘 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/25/2022 Mesaje: 2
| Dellialilliana wrote:Andra eu zic că nu e cazul sa te stresezi chiar asa, infertilitatea e mult mai mult, după părerea mea, decât ovare polichistice și uter retrovers. Nu de fiecare data când ovulezi observi și mucusul albuș de ou. Eu știam ca doar după 35 se pune diagnosticul de infertilitate la 6 luni, în rest este după un an de încercări dar nu știu, nu sunt medic. Relaxează-te că sigur o să vină bebele, ai sa vezi! Încearcă sa fi cât mai pozitiva și în locul tău eu cel puțin, la vârsta ta nu m-as stresa absolut deloc măcar un an. Nici de analize nu m-as apuca sau monitorizarea ovulației ca astea stresează maxim și după ce începi parca nu te mai poți lăsa... Foarte mult stres care nu e bun absolut deloc daca planifici o sarcina, timp prețios pierdut ca incepi sa cauti raspunsuri și toate sunt pe bani multi. Dar încă odată îți zic, nu sunt medic,e strict părerea mea și e alegerea ta. Parca vad ca în scurt timp ne pui testul pozitiv și te "lauzi" cu bebelușul tău 😁🤗😘
Multumesc mult pentru raspuns. Sunt eu mai stresata de fel, stiu ca nu e bine si sper sa reusesc sa ma mai calmez. Raspunsul tau chiar m-a mai incurajat. |
|
| Salutare fetele, vad ca e liniște mare pe aici . Noi nu am primit cele mai bune vești în ultima perioadă, miercuri me întoarcem pa dr Voinea. Voi cum sunteti ?
|
|
| Ce mai faceti fetele? Ce noutăți aveți? E liniștea prea mare . Ce ziceți de programul național de fiv ? |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 312
| iris11 wrote:Ce mai faceti fetele? Ce noutăți aveți? E liniștea prea mare . Ce ziceți de programul național de fiv ?
Buna Iris, eu am mai intrat sa vad ce ati mai scris, pana acum n-am avut noutati. In ce ne priveste, ne pregatim de fiv, marti am histero operatorie sa scot un polip (s-a refacut de acum 1 an cand l-am scos prima data) si cel mai probabil ramane pe ianuarie stimularea sa nu ne suprapunem cu sarbatorile pe la clinica.
Dam inainte, n-avem incotro, cu toata increderea ca va fi bine |
|
Alice11, Clover, Isa294, Liliana1878, Minune2024, Nimeni, stancumaria |