Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| iris11 wrote:Lore ce aplicatie ai folosit? Eu mi-am descărcat de o lună Flo, dar nu ma da pe spate. Să știi că te înțeleg perfect si iti înțeleg starea de a face orice ...doar sa vină minunea. Asa sunt si eu ,dar acum m-am liniștit un pic luna asta dar nu stiu până când tine starea asta ... Te îmbrățișez Buna Iris nu sunt stresata de atâta timp de când aștept m-am obișnuit deja îmi cunosc și corpul. Doar ca îmi doresc sa știu mai multe ce investigații da alți doctori ca să știu daca dr meu îmi da tot ce trebuie sa fac sau ma tine pe loc aiurea.aplicatia mea este calendar menstrual și se potrivește perfect și cum mia spus dr când ma văzut ecografic în ziua de.... Sa avem contact asa îmi arata și mie pe aplicație. Eu una ma împac bn cu ea. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/16/2022 Mesaje: 103
| Buna, fetelor! Am primt rezultatul de la Beta hcg, si nu cred ca e de bine. Deci, luni Beta1 32,13 si azi Beta2 46,97 Sunt trista, parca era prea frumos sa reusesc eu asa din prima. De crescut vad ca creste, dar nu suficient.Asta oare inseamna sarcina extrauterina? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| elena10 wrote: Buna, fetelor! Am primt rezultatul de la Beta hcg, si nu cred ca e de bine. Deci, luni Beta1 32,13 si azi Beta2 46,97 Sunt trista, parca era prea frumos sa reusesc eu asa din prima. De crescut vad ca creste, dar nu suficient.Asta oare inseamna sarcina extrauterina? I ai scris la dr? Din pacate nu e o crestere tocmai ok, dar probabil o sa trebuiasca sa repeti si vineri hcg..imi pare rau |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 775
| elena10 wrote: Buna, fetelor! Am primt rezultatul de la Beta hcg, si nu cred ca e de bine. Deci, luni Beta1 32,13 si azi Beta2 46,97 Sunt trista, parca era prea frumos sa reusesc eu asa din prima. De crescut vad ca creste, dar nu suficient.Asta oare inseamna sarcina extrauterina? mai repeta beta , dar intr-adevar nu e o dublare .. am vazut exceptii cand beta nu s-a dublat si bebele a fost ok , deci nu te descuraja 🥰 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| elena10 wrote: Buna, fetelor! Am primt rezultatul de la Beta hcg, si nu cred ca e de bine. Deci, luni Beta1 32,13 si azi Beta2 46,97 Sunt trista, parca era prea frumos sa reusesc eu asa din prima. De crescut vad ca creste, dar nu suficient.Asta oare inseamna sarcina extrauterina? Buna elena, din pacate mai ales la inceput beta ar trebui sa se dubleze sau chiar tripleze in interval de 48h ... deci probabil ca la urmatirul beta va incepe sa scada .... eu am patit asa la ultima biochimica ( mi-a intarziat menstra cateva zile , apoi a venit si a eliminat produs de conceptie insa nu tot probabil pt ca am tot repetat beta si crestea lent lent , niciodata nu a ajuns la valoarea de 100 , crestea lent pana la urmatoarea menstra cand s-a eliminta tot ). Imi pare rau. Repeta beta vineri si te sfatuiesti cu medicul. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| elena10 wrote: Buna, fetelor! Am primt rezultatul de la Beta hcg, si nu cred ca e de bine. Deci, luni Beta1 32,13 si azi Beta2 46,97 Sunt trista, parca era prea frumos sa reusesc eu asa din prima. De crescut vad ca creste, dar nu suficient.Asta oare inseamna sarcina extrauterina? Elena, mai repetă beta dacă poți. |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| elena10 wrote: Buna, fetelor! Am primt rezultatul de la Beta hcg, si nu cred ca e de bine. Deci, luni Beta1 32,13 si azi Beta2 46,97 Sunt trista, parca era prea frumos sa reusesc eu asa din prima. De crescut vad ca creste, dar nu suficient.Asta oare inseamna sarcina extrauterina? Elena capul sus nu te descuraja poate este excepția de care zic fetele... Te îmbrățișez și așteptăm vesti bune. 🤗🤗 |
|
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Elena ai făcut la același laborator? Dacă ai schimbat laboratorul poate fi și de aici creșterea lenta....nu îți pierde speranța și vorbește cu doctorul...poate pana ajungi sa te vadă el ar trebui sa mărești doza de progesteron |
|
| Irinan wrote:I ai scris la dr? Din pacate nu e o crestere tocmai ok, dar probabil o sa trebuiasca sa repeti si vineri hcg..imi pare rau Da, am vb cu dr si asa a spus si el sa repet si vineri |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/23/2022 Mesaje: 8
| Andreea_neacsu wrote: buna Elena ! prin acelasi lucru am trecut si eu.. toate simptomele , beta 24(cu 4 zile inainte sa imi vina menstra, apoi in scadere ) insa s-a sfarsit cu avort menstrual .. luna urmatoare am aflat ca sunt gravida , am asteptat totusi sa imi intarzie menstra pentru ca nu credeam ca as putea ramane gravida atat de repede .. cand am ramas a doua oara nu am avut ABSOLUT niciun simptom, insa sarcina decurge f bine in prezent . nu te descuraja , daca nu e sa fie de data asta , va fi . mai asteapta totusi macar pana in ziua cand trebuie sa vina menstra , mai fa atunci un test
Felicitari!! Sa fiti sanatosi!! <3 Pai am asteptat ziua de menstra care a intarziat pana in prezent 6 zile. Fac cate un test pe zi toate negative. As manca si tot manca si tot nu m-as satura, am doar sanii putin putin mai sensibili dar sunt moi, total diferit de cum eram cand am pierdut sarcina anterioara. In schimb ma simt foarte obosita si anxioasa dar dau vina si pe vreme. Mi-as dori din tot sufletul sa fie bebe se pare ca nu prea ar fi...
M-ai pus putin pe ganduri ca tu nu ai avut niciun simptom desi prima data le-ai avut. Poate e cu noroc si la mine :D
Multumesc de sustinere si sarcina usoara! |
|
| Andreea_neacsu wrote: mai repeta beta , dar intr-adevar nu e o dublare .. am vazut exceptii cand beta nu s-a dublat si bebele a fost ok , deci nu te descuraja 🥰
Multumesc Andreea de incurajare, e greu stau ca pe ace pana maine, am citit si eu pe net ca valoarea poate sa se dubleze si la 2- 3 zile, dar sigur ca eu acuma ma agâț de orice chichițâ doar sa mai sper puțin |
|
| Oana.c wrote: Buna elena, din pacate mai ales la inceput beta ar trebui sa se dubleze sau chiar tripleze in interval de 48h ... deci probabil ca la urmatirul beta va incepe sa scada .... eu am patit asa la ultima biochimica ( mi-a intarziat menstra cateva zile , apoi a venit si a eliminat produs de conceptie insa nu tot probabil pt ca am tot repetat beta si crestea lent lent , niciodata nu a ajuns la valoarea de 100 , crestea lent pana la urmatoarea menstra cand s-a eliminta tot ). Imi pare rau. Repeta beta vineri si te sfatuiesti cu medicul.
Da Oana, imi pare rau de sarcina pierduta, sunt asa de trista cand aud intamplari reale si care au un final trist, prin asta cred ca trec si eu acum |
|
| Gaby 41 wrote: Elena, mai repetă beta dacă poți. maine |
|
| Lore35 wrote: Elena capul sus nu te descuraja poate este excepția de care zic fetele... Te îmbrățișez și așteptăm vesti bune. 🤗🤗
|
|
| Oanaiuliana wrote:Elena ai făcut la același laborator? Dacă ai schimbat laboratorul poate fi și de aici creșterea lenta....nu îți pierde speranța și vorbește cu doctorul...poate pana ajungi sa te vadă el ar trebui sa mărești doza de progesteron Da, Oana am facut la acelasi laborator, si dr a spus sa repet maine beta, de progesteron nu a spus nimic ca sa maresc doza, dar iau in continuare ,inca nu l- am oprit 3 ovule pe zi |
|
Adelina0789, Maria2508, Minune2024, Nimeni, Rebecca10 |