Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MissyAM
Scris: Saturday, September 24, 2022 1:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/20/2022
Dellialilliana wrote:

Pana la urmă cum ai terminat cu extrauterina, am văzut ca ai scris ca ți s-a administrat medicament și ai mers acasă și ca sarcina putea sa explodeze în orice moment... de atunci a trecut o luna , ce s-a întâmplat?

Sarcina a fost resorbita de catre organism. A fost, de fapt este inca un proces lung si epuizant. Nici acum dupa o luna, hcg-ul meu nu a ajuns inca la zero insa din fericire am scapat de pericolul ruperii trompei uterine si implicit de operatie...
Dellialilliana
Scris: Saturday, September 24, 2022 2:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
MissyAM wrote:

Sarcina a fost resorbita de catre organism. A fost, de fapt este inca un proces lung si epuizant. Nici acum dupa o luna, hcg-ul meu nu a ajuns inca la zero insa din fericire am scapat de pericolul ruperii trompei uterine si implicit de operatie...

Off.. bine ca ai scăpat de operație. Nu știu ce o fi la mine, eu nu pot sa zic ca nu am avut simptome, în ziua 11 DPO am avut dureri ușoare ca la menstruatie difuze nu doar intr-o parte, dar ușoare fără sa necesite medicație și spasme, furnicaturi sau cum sa le zic, pana în ziua 12 dimineața. Apoi pe parcurs am mai avut spasme. Ce am realizat deosebit fata de alte cicluri este ca încă după ovulatie am avut gaze multe, constipatie și pana în prezent la fel, digestia încetinită din câte am citit și e din cauza progesteronului și micțiuni destul de frecvente, plus pofte de carne când eu de obicei mănânc mai rar, sunt mai mult pe legume fructe de obicei și nu am mai putut bea cafeaua doar foarte foarte slaba și îmi era scârbă de ea,plus stari de greata. Am avut și sâni sensibil dar acum parca nu mai sunt și nici alte simptome nu pot sa zic ca mai am doar flatulenta a rămas. Probabil și ideea pe care deja mi-am implementat-o ca nu o sa fie bebe... habar nu am ... aaa si destule secretii cremoase , alb/crem, zilnic.
MissyAM
Scris: Saturday, September 24, 2022 2:37 PM
Nivel

Dellialilliana wrote:

Off.. bine ca ai scăpat de operație. Nu știu ce o fi la mine, eu nu pot sa zic ca nu am avut simptome, în ziua 11 DPO am avut dureri ușoare ca la menstruatie difuze nu doar intr-o parte, dar ușoare fără sa necesite medicație și spasme, furnicaturi sau cum sa le zic, pana în ziua 12 dimineața. Apoi pe parcurs am mai avut spasme. Ce am realizat deosebit fata de alte cicluri este ca încă după ovulatie am avut gaze multe, constipatie și pana în prezent la fel, digestia încetinită din câte am citit și e din cauza progesteronului și micțiuni destul de frecvente, plus pofte de carne când eu de obicei mănânc mai rar, sunt mai mult pe legume fructe de obicei și nu am mai putut bea cafeaua doar foarte foarte slaba și îmi era scârbă de ea,plus stari de greata. Am avut și sâni sensibil dar acum parca nu mai sunt și nici alte simptome nu pot sa zic ca mai am doar flatulenta a rămas. Probabil și ideea pe care deja mi-am implementat-o ca nu o sa fie bebe... habar nu am ... aaa si destule secretii cremoase , alb/crem, zilnic.

Din pacate nu prea ne putem baza pe aceste simptome ca sa ne dam seama daca sau ce e in neregula. In afara de prima sarcina care a fost biochimica, la ultimele 2 sarcini eu am avut cam fix aceleasi simptome.Balonari, putine greturi,secretii albe..in fine, cam toate semnele clasice de sarcina care sunt cel mai adesea puse fie pe seama progesteronului/hcg-ului.Daca era sa ma iau doar dupa simptome puteam sa jur ca sarcina mea extrauterina era o sarcina absolut normala. Fizic ma simteam "insarcinata" dar in rest absolut perfect, inclusiv in ziua in care m-am internat.
Eu cred ca la tine este vorba fie de o biochimica fie de o sarcina oprita din evolutie, cam astea sunt cel mai des intalnite. Stai cu ochii pe situatie si ai grija de tine! Orice ar fi, se va rezolva.
anna96maria
Scris: Saturday, September 24, 2022 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2022
MissyAM wrote:

Din pacate nu prea ne putem baza pe aceste simptome ca sa ne dam seama daca sau ce e in neregula. In afara de prima sarcina care a fost biochimica, la ultimele 2 sarcini eu am avut cam fix aceleasi simptome.Balonari, putine greturi,secretii albe..in fine, cam toate semnele clasice de sarcina care sunt cel mai adesea puse fie pe seama progesteronului/hcg-ului.Daca era sa ma iau doar dupa simptome puteam sa jur ca sarcina mea extrauterina era o sarcina absolut normala. Fizic ma simteam "insarcinata" dar in rest absolut perfect, inclusiv in ziua in care m-am internat.
Eu cred ca la tine este vorba fie de o biochimica fie de o sarcina oprita din evolutie, cam astea sunt cel mai des intalnite. Stai cu ochii pe situatie si ai grija de tine! Orice ar fi, se va rezolva.

Buna! Imi pare rau prin ce ai trecut...stiu cat de greu este si ce simptome ai avut...le-am simtit pe pielea mea, pe toate descrise, plus dureri de cap, dureri de stomac, in capul pieptului, ameteala si multe altele...la mine nu a fost extrauterina, HCG s-a oprit la aproape 60, dar a fost de ajuns sa imi provoace dereglari in organism...la tine la cat s-a oprit? Ce nivel?
MissyAM
Scris: Saturday, September 24, 2022 8:03 PM
Nivel

anna96maria wrote:

Buna! Imi pare rau prin ce ai trecut...stiu cat de greu este si ce simptome ai avut...le-am simtit pe pielea mea, pe toate descrise, plus dureri de cap, dureri de stomac, in capul pieptului, ameteala si multe altele...la mine nu a fost extrauterina, HCG s-a oprit la aproape 60, dar a fost de ajuns sa imi provoace dereglari in organism...la tine la cat s-a oprit? Ce nivel?

Buna! Nu am inteles la care dintre sarcini te referi. Prima sarcina biochimica s-a oprit pe la 30, la a doua sarcina intrauterina nu am urmarit mult dinamica sincera sa fiu, mi-am dozat Hcg-ul de doua ori care s-a dublat de la 90 la peste 200 si am presupus ca o sa fie bine..nu a fost - la 6 sapt sarcina s-a oprit din evolutie si am avut avort spontan..presupun ca hcg-ul trecuse de 1000. La extrauterina hcg-ul ajunsese pe la 1600.
anna96maria
Scris: Sunday, September 25, 2022 11:36 AM
Nivel

MissyAM wrote:

Buna! Nu am inteles la care dintre sarcini te referi. Prima sarcina biochimica s-a oprit pe la 30, la a doua sarcina intrauterina nu am urmarit mult dinamica sincera sa fiu, mi-am dozat Hcg-ul de doua ori care s-a dublat de la 90 la peste 200 si am presupus ca o sa fie bine..nu a fost - la 6 sapt sarcina s-a oprit din evolutie si am avut avort spontan..presupun ca hcg-ul trecuse de 1000. La extrauterina hcg-ul ajunsese pe la 1600.

La cea extrauterina voiam sa stiu la cat ajunsese.Nivelul era destul de mare.Dar bine ca ai scapat si ca esti bine acum.Asta conteaza.
Oanaiuliana
Scris: Monday, September 26, 2022 3:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Fetelor v-am citit din umbra. Am încercat sa ma detașez o perioada....am fost mai relaxata, m-am odihnit mai mult....dar sarcina tot nu a apărut. Acum vreau sa ma apuc din nou serios de treaba. Vreau sa schimb medicul. Vreau un medic cu care sa pot face și fiv în cazul în care va fi necesar. Acum vine și întrebarea mea. Pe cine îmi recomandați în SB sau bv? Gliga e din Brașov, ispasoiu și chicea din Sibiu. La o căutare simpla pe net părerile sunt pentru toți 3 foarte împărțite. Ori foarte bune ori foarte proaste. Îmi e foarte greu sa ma hotărăsc. La isasoiu am mai fost la prima vedere părea ok doar ca ma trimis sa fac simulările la mine in oraș ( probabil era prea ocupat) si când i-am spus ca eu ovulez târziu(chiar și în ziua 40 ) el a spus ca e imposibil ca nu crede asa ceva, deși eu am 10 ani de când îmi monitorizez ovulatia și recunosc secreția egg după care apar durerile de sâni și în maxim 14-15 zile vine menstra ceea ce confirma ca s-a produs ovulatia la momentul preconizat de mine. Plus de asta ca să ma asigur ca ovulez de câteva ori mi-am făcut și progesteronul la 7 zile după ovulatia presupusa de mine și acesta iesea peste 15 ceea ce confirma ovulatia.
Ce sfat îmi dați? Pe cine sa aleg? Cunoașteți alto doctori?
maria2013
Scris: Monday, September 26, 2022 10:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Nu îți pot răspunde la întrebare, dar pot confirma ca se ovuleaza și târziu! Deși in majoritatea lunilor ovulam in z16, ambele sarcini duse la termen sunt aparute în luni cu ovulație târzie (prima, z21, a doua, z28).
Madalina.d
Scris: Tuesday, September 27, 2022 8:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Oanaiuliana wrote:
Fetelor v-am citit din umbra. Am încercat sa ma detașez o perioada....am fost mai relaxata, m-am odihnit mai mult....dar sarcina tot nu a apărut. Acum vreau sa ma apuc din nou serios de treaba. Vreau sa schimb medicul. Vreau un medic cu care sa pot face și fiv în cazul în care va fi necesar. Acum vine și întrebarea mea. Pe cine îmi recomandați în SB sau bv? Gliga e din Brașov, ispasoiu și chicea din Sibiu. La o căutare simpla pe net părerile sunt pentru toți 3 foarte împărțite. Ori foarte bune ori foarte proaste. Îmi e foarte greu sa ma hotărăsc. La isasoiu am mai fost la prima vedere părea ok doar ca ma trimis sa fac simulările la mine in oraș ( probabil era prea ocupat) si când i-am spus ca eu ovulez târziu(chiar și în ziua 40 ) el a spus ca e imposibil ca nu crede asa ceva, deși eu am 10 ani de când îmi monitorizez ovulatia și recunosc secreția egg după care apar durerile de sâni și în maxim 14-15 zile vine menstra ceea ce confirma ca s-a produs ovulatia la momentul preconizat de mine. Plus de asta ca să ma asigur ca ovulez de câteva ori mi-am făcut și progesteronul la 7 zile după ovulatia presupusa de mine și acesta iesea peste 15 ceea ce confirma ovulatia.
Ce sfat îmi dați? Pe cine sa aleg? Cunoașteți alto doctori?

Bună! Eu sunt din Brașov însă nu am fost la Gliga. Pot doar sa iti spun ce zvonuri circula și ce am mai auzit de la alte cunoștințe și anume: este un medic care așteaptă bani la orice, fără empatie, de mai multe ori am auzit ca jignește femeile și vorbește urat cu ele. Eu l-am văzut o singura data în maternitate când eram internata si mi s-a părut foarte arogant, dar mai mult nu am interacționat. Mult succes iti doresc sa obții sarcina dorita 🤗
iris11
Scris: Tuesday, September 27, 2022 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Buna dragele mele luptătoare, revin cu vești, am fost ieri la prima consultație la dr Maftei in Iasi, drumul a fost lung având în vedere că noi suntem din Târgu Mureș. Despre Sibiu dr Ispasoiu nu am primit feedbackuri bune si nu am vrea să " riscam" astfel am ales Iașiul.
Dl doctor este răbdător, ne-a ascultat, mi-a făcut ecografie , la mine totul în regulă, mi-a prescris vitamina d si ulei de pește, rezistența la insulina a zis ca se rezolvă c7 dietă. La noi problemele sunt la soț,el având tratament de la dr Voinea, mai are o lună până finalizează și reface spermograma, analizele genetice sunt bune.
Deci mai avem o lună de așteptat să știm care va fi următorul pas.
armandd
Scris: Tuesday, September 27, 2022 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 9/24/2022
MissyAM wrote:

Am supraviețuit, fetelor mei pentru voi :)
Lore35
Scris: Tuesday, September 27, 2022 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
iris11 wrote:
Buna dragele mele luptătoare, revin cu vești, am fost ieri la prima consultație la dr Maftei in Iasi, drumul a fost lung având în vedere că noi suntem din Târgu Mureș. Despre Sibiu dr Ispasoiu nu am primit feedbackuri bune si nu am vrea să " riscam" astfel am ales Iașiul.
Dl doctor este răbdător, ne-a ascultat, mi-a făcut ecografie , la mine totul în regulă, mi-a prescris vitamina d si ulei de pește, rezistența la insulina a zis ca se rezolvă c7 dietă. La noi problemele sunt la soț,el având tratament de la dr Voinea, mai are o lună până finalizează și reface spermograma, analizele genetice sunt bune.
Deci mai avem o lună de așteptat să știm care va fi următorul pas.

Mult noroc cu siguranta o sa fie bine. 🤗🤗🤗Eu am facut programare pentru 13 la endocrinolog iar pe 14 are sotul la dr. Voinea cu analizele si sa vedem cand il programeaza ptr. operație. Deci ne-am facut cadou un mini concediu la București 😁😁
anna96maria
Scris: Wednesday, September 28, 2022 2:19 PM
Nivel

Dellialilliana wrote:
Fetelor cred că v-ati saturat de mine :) dar trebuie sa va scriu ca sunt îngrijorată, am repetat beta si progesteron azi , am făcut și un test sure check , mai bine nu îl făceam, liniuta e roz, vizibila dar nu este rosie ca cea de control,azi am doua zile de întârziere, ma așteptăm să fie mult mai pronunțată dar e tot pală. Asta e, aștept rezultatul analizelor iar cu sufletul la gura. De ieri iau folate 400, aspenter 75, arefam 200 /2 seara intravaginal și detricalul cel de toate zilele. Vineri 30.09 am programare la eco. Asa am niște sentimente proaste, de frică.. simptome nu prea am, mai simt deranjamente ca la ciclu dar foarte slab pe când mă întreb dacă începe sa ma doară burta, dispar! Și cel mult odată sau de doua ori pe zi. Spasme usoare și digestia e cam praf de genul ca am foarte multe gaze. De mâncat mânc normal parca imi este mai foame ca de obicei,uneori am senzație de greata dar foarte ușoară și aia. Putina amețeală am simțit de ieri... Nu am avut scurgeri de alte culori decât cremoase albe/crem ușor spre galben deci sangerare de implantare nu. Așteptarea asta ma omoară, mai bine era cu ani în urma când aflau femeile deja când bebe era în afara oricărui pericol, mama a aflat de mine aproape spre 3 luni de exemplu :) Să aveți o zi frumoasa toate!

Buna! Ce mai faci? Cum esti??? Ai repetat HCG? Ce vesti ai?
Am vazut ca nu ai scris deloc de cateva zile.
Dellialilliana
Scris: Wednesday, September 28, 2022 2:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
anna96maria wrote:

Buna! Ce mai faci? Cum esti??? Ai repetat HCG? Ce vesti ai?
Am vazut ca nu ai scris deloc de cateva zile.

Pai nu am mai scris că tot asimilez situația încă, a scăzut hcg, luni am avut 46 deja... cel mai sigur este o sarcina biochimica pentru ca s-a oprit undeva între 15 și 19 DPO. Aștept menstruatia in cel mai fericit caz si vineri am programare pentru soluții pe mai departe. Cheek Kiss
anna96maria
Scris: Wednesday, September 28, 2022 2:49 PM
Nivel

Dellialilliana wrote:

Pai nu am mai scris că tot asimilez situația încă, a scăzut hcg, luni am avut 46 deja... cel mai sigur este o sarcina biochimica pentru ca s-a oprit undeva între 15 și 19 DPO. Aștept menstruatia in cel mai fericit caz si vineri am programare pentru soluții pe mai departe. Cheek Kiss

Cu siguranta a fost biochimica.Ma bucur ca esti puternica.Ai simptome de menstruatie? Ti-a trecut starea de rau?
Utilizatori in acelasi subiect
Rebecca10
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.