Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 304
| Cu cat investigam mai mult cu atat gasim mai multe probleme. Sotul trebuie sa se opereze, la mine analizele ies aiurea. Sper sa se opreasca aici si sa nu mai am si alte surprize. 😩😩😩
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 204
| Lore35 wrote:Cu cat investigam mai mult cu atat gasim mai multe probleme. Sotul trebuie sa se opereze, la mine analizele ies aiurea. Sper sa se opreasca aici si sa nu mai am si alte surprize. 😩😩😩
Asa si noi. :( Noi ne-am intors in punctul in care eram acum un an. Eu infectii cu Ureaplasma (acum a iesit chiar > 10000), mai nou si Chlamydia...iar spermograma sotului arata tot Oligoastenozoospermie.
Eu nici dupa un an nu reusesc sa fac HSG sa vad si eu trompele din cauza infectiilor. Suntem pe antibiotic acum, dar din cauza valorii mari pt ureaplasma cred ca iar vom lua antibiotic 2 ture. Prima oara a fost < 10000 si tot de 2 ture a fost nevoie...
Sotul are saptamana asta la dnul doctor Gagiu, sa vedem ce ii recomanda. Noi am vrea direct laparoscopica sa indepartam varicocel. Nu mai avem timp de pierdut pt luat buruieni si alte pastile care n-au schimbat nimic 1 an.
|
|

| Nicaieri88 wrote:
Asa si noi. :( Noi ne-am intors in punctul in care eram acum un an. Eu infectii cu Ureaplasma (acum a iesit chiar > 10000), mai nou si Chlamydia...iar spermograma sotului arata tot Oligoastenozoospermie.
Eu nici dupa un an nu reusesc sa fac HSG sa vad si eu trompele din cauza infectiilor. Suntem pe antibiotic acum, dar din cauza valorii mari pt ureaplasma cred ca iar vom lua antibiotic 2 ture. Prima oara a fost < 10000 si tot de 2 ture a fost nevoie...
Sotul are saptamana asta la dnul doctor Gagiu, sa vedem ce ii recomanda. Noi am vrea direct laparoscopica sa indepartam varicocel. Nu mai avem timp de pierdut pt luat buruieni si alte pastile care n-au schimbat nimic 1 an.
Și eu am avut probleme la începutul anului cu ureaplasma dar după antibiotic 2 săptămâni și soțul la fel ca mn a ieșit negativa și am reușit sa fac hsg. Acum și soțul meu trebuie sa se opereze de varicocel noi am fost la dr. Voinea la consult dar ecografia a făcut-o la gagiu. Eu am descoperit ca am tiroida mia ieșit valoarea lui anti tpo fffff mare acum aștept sa îmi iasă toate analizele sa fac din nou Babeș papanicolau și culturile și eco mamara și apoi sa sun la doctorita sa vad ce fac mai departe cel mai probabil voi merge la endocrinolog pentru consult. Acum sper sa nu îmi mai iasă și pe la culturi vreo nebunie. Eeee complicat deja simt ca clachez,vin veștile astea rele una peste alta și nu mai știu cum sa le asimilez. |
|
| Lore35 wrote: Și eu am avut probleme la începutul anului cu ureaplasma dar după antibiotic 2 săptămâni și soțul la fel ca mn a ieșit negativa și am reușit sa fac hsg. Acum și soțul meu trebuie sa se opereze de varicocel noi am fost la dr. Voinea la consult dar ecografia a făcut-o la gagiu. Eu am descoperit ca am tiroida mia ieșit valoarea lui anti tpo fffff mare acum aștept sa îmi iasă toate analizele sa fac din nou Babeș papanicolau și culturile și eco mamara și apoi sa sun la doctorita sa vad ce fac mai departe cel mai probabil voi merge la endocrinolog pentru consult. Acum sper sa nu îmi mai iasă și pe la culturi vreo nebunie. Eeee complicat deja simt ca clachez,vin veștile astea rele una peste alta și nu mai știu cum sa le asimilez.
Si sotul va face ecografie la dnul Gagiu, a mai facut doar una la un medic de la o alta clinica. Operatia tot cu dnul Voinea.
Pt tiroida exista solutii, recomandarea mea e sa mergi in paralel, sa nu astepti sa iasa si culturile, sa economisesti timp. O sa iti faca si ecografie la tiroida, alta analize probabil. Si noi le faceam pe rand, relaxati si abia acum am constientizat ca puteam sa facem in paralel unele consulturi.
Eu am clacat acum 3 luni si m-am ales cu o anxietate de toata frumusetea, cu palpitatii, dureri in piept si tatal meu fiind decedat din cauza bolilor cardio, mai rau m-am speriat si mi-am accentuat toate starile. Am umblat si la cardiolog, la mai multi chiar, alte cheltuieli. Ca sa ajung intr-un final la psiholog si psihiatru sa descoper ca anxietatea are simptome fizice la mine.
Iau stresclin complex de 2 luni si mi-e mult mai bine deja. Recomandarea mea e sa iei suplimente antistres, macar un Mg B6, ajuta ffff mult.
Eu ajunsesem sa ma trezesc dimineata fara niciun chef de viata, de munca, etc. Nimic nu ma mai bucura. |
|

| Nicaieri88 wrote:
Si sotul va face ecografie la dnul Gagiu, a mai facut doar una la un medic de la o alta clinica. Operatia tot cu dnul Voinea.
Pt tiroida exista solutii, recomandarea mea e sa mergi in paralel, sa nu astepti sa iasa si culturile, sa economisesti timp. O sa iti faca si ecografie la tiroida, alta analize probabil. Si noi le faceam pe rand, relaxati si abia acum am constientizat ca puteam sa facem in paralel unele consulturi.
Eu am clacat acum 3 luni si m-am ales cu o anxietate de toata frumusetea, cu palpitatii, dureri in piept si tatal meu fiind decedat din cauza bolilor cardio, mai rau m-am speriat si mi-am accentuat toate starile. Am umblat si la cardiolog, la mai multi chiar, alte cheltuieli. Ca sa ajung intr-un final la psiholog si psihiatru sa descoper ca anxietatea are simptome fizice la mine.
Iau stresclin complex de 2 luni si mi-e mult mai bine deja. Recomandarea mea e sa iei suplimente antistres, macar un Mg B6, ajuta ffff mult.
Eu ajunsesem sa ma trezesc dimineata fara niciun chef de viata, de munca, etc. Nimic nu ma mai bucura.
Aștept sa îmi vina cele de la sânge toate și apoi vb cu asistenta sa vedem ce ma sfătuiește și apoi voi face programare la endocrinolog si la eco mamara. Și între timp voi primi și celelalte analize. |
|
| Lore35 wrote: Aștept sa îmi vina cele de la sânge toate și apoi vb cu asistenta sa vedem ce ma sfătuiește și apoi voi face programare la endocrinolog si la eco mamara. Și între timp voi primi și celelalte analize.
Bafta, Lore! Sa scapati repede de probleme :) |
|

| Nicaieri88 wrote:
Bafta, Lore! Sa scapati repede de probleme :)
Multumesc la fel si voua mult noroc si poate vom veni cu vesti bune cat mai curand pisibil. |
|
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 129
| Ce părere aveți despre testele de sarcina Viola cele cu ambalaj din plastic galben ? E prima lună când folosesc și mi-a ieșit a doua liniuța slab vizibila în intervalul cerut de producător (10-15 min) ieri 10 DPO și azi 11 DPO. Ovulația mi-a fost confirmata prin ecografie în 05.09 , folicul spart cu corp galben și endometru 10 mm. Aceste teste dau rezultate fals pozitive? Am reușit sa încarc și foto. În realitate se vede și mai bine. Dellialilliana attached the following image(s):

|
|
| Eu am folosit doar Barza, nu stiu de Viola. Nu am fost insarcinata niciodata si n-au iesit fals pozitiv niciodata. (Si am facut vreo 30)
Eu cred ca e pozitiv din poza. :)
Cred ca cel mai bine ar fi sa dozezi din sange. |
|
| Pfff...Doamne de ar fi adevărat... Barza am folosit și eu. Nu am mai pățit niciodată asa. Eu am rămas odată insarcinata dar s-a oprit din evoluție, atunci a fost singura data când am văzut 2 liniuțe pe un test de sarcina ... Dacă sunt fals pozitive nu o sa mai cumpăr niciodată. |
|

| Dellialilliana wrote:Pfff...Doamne de ar fi adevărat... Barza am folosit și eu. Nu am mai pățit niciodată asa. Eu am rămas odată insarcinata dar s-a oprit din evoluție, atunci a fost singura data când am văzut 2 liniuțe pe un test de sarcina ... Dacă sunt fals pozitive nu o sa mai cumpăr niciodată. Felicitari... Pare pozitiv dar cel mai bn sa iti faci și beta sa fii sigura. |
|
| Dellialilliana wrote:Pfff...Doamne de ar fi adevărat... Barza am folosit și eu. Nu am mai pățit niciodată asa. Eu am rămas odată insarcinata dar s-a oprit din evoluție, atunci a fost singura data când am văzut 2 liniuțe pe un test de sarcina ... Dacă sunt fals pozitive nu o sa mai cumpăr niciodată.
Doamne ajuta! Iti tinem pumnii! :*
Nu stiu daca ai decis sa mergi sa dozezi din sange, eu una rupeam usa laboratorului acum. :)) |
|
| Nicaieri88 wrote:
Doamne ajuta! Iti tinem pumnii! :*
Nu stiu daca ai decis sa mergi sa dozezi din sange, eu una rupeam usa laboratorului acum. :))
Mulțumesc! Doamne ajută, ce o fi o fi. Nu pot sa dozez din sânge din păcate, nu am unde după ora 16, până atunci sunt la servici, mai repet teste dimineața. Îmi doresc enorm sa fie bebe dar îmi este și foarte foarte teama sa sper ca să nu mă dezamăgesc pe urma, cred ca toate mă înțelegeți ce vreau sa zic. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 785
| Dellialilliana wrote:Ce părere aveți despre testele de sarcina Viola cele cu ambalaj din plastic galben ? E prima lună când folosesc și mi-a ieșit a doua liniuța slab vizibila în intervalul cerut de producător (10-15 min) ieri 10 DPO și azi 11 DPO. Ovulația mi-a fost confirmata prin ecografie în 05.09 , folicul spart cu corp galben și endometru 10 mm. Aceste teste dau rezultate fals pozitive? Am reușit sa încarc și foto. În realitate se vede și mai bine.
Buna, eu am folosit Viola. Nu am avut niciodată linii fals pozitive pe aceste teste. Cred ca acolo e un semn bun, felicitări! |
|
| EllaMaria wrote:
Buna, eu am folosit Viola. Nu am avut niciodată linii fals pozitive pe aceste teste. Cred ca acolo e un semn bun, felicitări!
Mulțumesc de răspuns! Doamne ajută să fie bine. |
|
|