Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Nicaieri88 wrote:Multumesc pt vorbele bune, fetelor:)
Lore, eu am facut doar la Regina ca am abonament, dar mama isi face destul de des la Sante. Sunt si prompti cu rezultatele, au si web sa poti vedea online si stiu ca au si promotii la diverse.
De Synevo n-am auzit nimic de rau. Pe sot chiar l-a indrumat un urolog sa isi faca spermograma acolo, nu la Regina, ca ar fi mai detaliata si mai de incredere.
Cred ca ambele sunt ok. Eu as cauta prin apropiere si pe urma as cauta recenzii pe google pt punctul de recoltare ales.
Schimba medicul care a recomandat spermograma la synevo in situatia voastra! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| Lore35 wrote:Fetelor unde îmi recomandați sa îmi recoltez analizele de sânge la sante sau la synevo? Noua doctorita nea zis ca nu contează unde le recoltez. Adică nu nea condiționat sa le facem la centru RUA.
La noi soțul și le face la synevo la indicarea dr Voinea, apropo a dat rezultate bune prima lună de tratament de la el ,Testosteronul s-a dublat a ajuns în limita maximă. Eu le-am făcut la bioclinica, am comparat prețurile și erau mai avantajoase. Poti intra la fiecare pe site si compari prețurile |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| iris11 wrote:
La noi soțul și le face la synevo la indicarea dr Voinea, apropo a dat rezultate bune prima lună de tratament de la el ,Testosteronul s-a dublat a ajuns în limita maximă. Eu le-am făcut la bioclinica, am comparat prețurile și erau mai avantajoase. Poti intra la fiecare pe site si compari prețurile
Mulțumesc eu de obicei fac analizele uzuale la sante asa ca și pe acestea le-am făcut tot la ei. Iris am văzut ca ai făcut histeroscopie și trebuie sa o fac și eu ai putea sa îmi spui un preț și dacă este dureroasa procedura? |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| Lore35 wrote: Mulțumesc eu de obicei fac analizele uzuale la sante asa ca și pe acestea le-am făcut tot la ei. Iris am văzut ca ai făcut histeroscopie și trebuie sa o fac și eu ai putea sa îmi spui un preț și dacă este dureroasa procedura?
Eu am făcut în ianuarie fiindcă aveam un polip ,am făcut la spitalul județean din Târgu Mureș cu bilet de trimitere ( + în plic la medic ) care e de fapt ginecologul la care mergeam șef de secție.
|
|
| iris11 wrote:
Eu am făcut în ianuarie fiindcă aveam un polip ,am făcut la spitalul județean din Târgu Mureș cu bilet de trimitere ( + în plic la medic ) care e de fapt ginecologul la care mergeam șef de secție.
Mulțumesc, am văzut cât costa histeroscopia când am cautat data trecuta nu dădeam de ea și de asta am întrebat. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/28/2020 Mesaje: 9
| Buna ziua! Ieri 06 sept la eco in ziua 11 CM am avut 2 foliculi de 22.4 mm si altul de 19.4 mm, pe ovarul stang, endometru de 6.7, trilaminar. Am avut 5 zile stimulare cu letrozol. Mi-a spus ca in seara asta, pe 7 sept sa declansez ovulatia cu ovitrelle, ca sa mai creasca endometrul. Aseara am avut o durere la ovarul stang mult mai pronuntata ca in zile trecute. Intrebarea mea este daca am ovulat aseara? si daca am ovulat, daca fac ovitrelle-ul in seara asta se mai poate declansa si la celalalt folicul de 19.4? Imi cer scuze de atatea intrebari, sunt la inceput. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| E posibil sa fi ovulat si da, ajuta oricum ovitrelle si pt celalalt folicul. Ideal ar fi sa mai poti face o eco sa fii sigura ca se sparg foliculii |
|
| Mi-au venit o parte din analize și am modificata analiza CA 125 și ANTI-TPO sunt crescute cu mult valorile am citit puțin pe net și deja ma ia groaza. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/28/2020 Mesaje: 9
| freya1 wrote:E posibil sa fi ovulat si da, ajuta oricum ovitrelle si pt celalalt folicul. Ideal ar fi sa mai poti face o eco sa fii sigura ca se sparg foliculii multumesc! Ma gandeam ca nu se mai sparge daca am ovulat aseara... |
|
| Recomandați mi un medic endocrinolog bun în București va rog. Mia ieșit ANTI-TPO 990 valoarea. |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 474
| Fetele, am uitat sa intreb doctora daca putem incerca in continuare pe perioada tratamentului cu Claritromicina pt ureplasma.
Cand am luat Azitrox a zis ca sigur ca da, ca e compatibil cu sarcina, dar nici n-am scapat de infectie in tura aceea de tratament.
Voi ce ziceti? Sa ne abtinem pe perioada tratamentului. N-as vrea sa pierd o luna, dar nici sa riscam sa nu dispara infectia. |
|
| IoanaIoanaC wrote:Schimba medicul care a recomandat spermograma la synevo in situatia voastra!
Da, are saptamana asta la dnul Gagiu. O sa mergem cu el mai departe si cu dnul Voinea. |
|
| Lore35 wrote:Recomandați mi un medic endocrinolog bun în București va rog. Mia ieșit ANTI-TPO 990 valoarea.
Lore, eu merg la Popa Oana, medic specilist la Regina Maria. Are reviw-uri f bune. Mie nu mi-a placut ca nu mi-a recomandat sa fac AMH, dar in rest experienta cu ea mi s-a parut f ok.
Dar eu n-am probleme cu tiroida.
Am o prietena cu probleme cu tiroida, chiar si-a scos-o recent. Stiu ca ea merge la Parhon, ca la privat nu a fost multumita.
A schimbat chiar inainte de operatie.
Vrei sa o intreb la cine merge acolo? Esti din Buc? |
|
| Tot eu. Cum Chlamydia mi-a iesit pozitiv saptamana trecuta la secretii, am fost sa imi fac azi anticorpii din sange. Si toti 3 sunt negativ: IgA, IgG si IgM.
Asta nu cumva inseamna ca sunt negativa, de fapt? Aveti idee? |
|
| Nicaieri88 wrote:
Lore, eu merg la Popa Oana, medic specilist la Regina Maria. Are reviw-uri f bune. Mie nu mi-a placut ca nu mi-a recomandat sa fac AMH, dar in rest experienta cu ea mi s-a parut f ok.
Dar eu n-am probleme cu tiroida.
Am o prietena cu probleme cu tiroida, chiar si-a scos-o recent. Stiu ca ea merge la Parhon, ca la privat nu a fost multumita.
A schimbat chiar inainte de operatie.
Vrei sa o intreb la cine merge acolo? Esti din Buc?
Buna am vazut ca au la embryos medic endocrinolog asa ca cel mai probabil voi merge acolo. Eu nu sunt din București sunt din Galați.multumesc oricum. |
|
Cris567, Iudita |