Nivel: Membru
Inregistrat: 12/28/2020 Mesaje: 9
| Mi-a iesit rezultatul la analizele de azi tsh 3.3 si prolactina 286 mIU/L, 13.53 ng/mL |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| Salutare.... Se apropie ziua când voi ajunge la dr. Veliscu sper sa fie ok mi-am ieșit din mana cu mersul la ginecolog. 🙈 Voi fetelor în ce stadiu mai sunteți?
|
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 364
| [quote=Lore35]Salutare.... Se apropie ziua când voi ajunge la dr. Veliscu sper sa fie ok mi-am ieșit din mana cu mersul la ginecolog. 🙈 Voi fetelor în ce stadiu mai sunteți? [/quot
Lore dragă mult succes ! Noi mâine mergem la analize cu soțul, el cele genetice și hormonale să vedem cum a reacționat la tratamentul dat de dr Voinea.Eu voi face analizele cerute de dr Maftei , avem programare la Iași în 26 sept . Sper sa fie totul în regulă și sa reușim ce ne dorim din tot sufletul!
Cand ma gandesc ca tot ce citeam la începutul anului ca vi se întâmplă eram convinsă e imposibil să ajungem pe urmele voastre, că la noi totul va fi ușor, dar uite ca am ajuns sa străbatem țara în lung și în lat la medici , fără să conteze km distanță, timpul ,banii etc |
|
| iris11 wrote:[quote=Lore35]Salutare.... Se apropie ziua când voi ajunge la dr. Veliscu sper sa fie ok mi-am ieșit din mana cu mersul la ginecolog. 🙈 Voi fetelor în ce stadiu mai sunteți? [/quot
Lore dragă mult succes ! Noi mâine mergem la analize cu soțul, el cele genetice și hormonale să vedem cum a reacționat la tratamentul dat de dr Voinea.Eu voi face analizele cerute de dr Maftei , avem programare la Iași în 26 sept . Sper sa fie totul în regulă și sa reușim ce ne dorim din tot sufletul!
Cand ma gandesc ca tot ce citeam la începutul anului ca vi se întâmplă eram convinsă e imposibil să ajungem pe urmele voastre, că la noi totul va fi ușor, dar uite ca am ajuns sa străbatem țara în lung și în lat la medici , fără să conteze km distanță, timpul ,banii etc Mulțumesc asemenea și ție mult noroc sa trecem cât mai curând de lucrurile astea stresante și sa ne ținem puii în brate. Sper de data asta sa fie alegerea cea buna în ceea ce tine de medic ca distanta nu mai contează atâta timp cât rezultatul este unul pozitiv. Mult noroc mâine. 🤗 |
|
| Bună fetelor, am ajuns la București mai am 1 ora pana la programare și colac peste pupăză ieri mia venit și cm. Sper sa nu îmi faca eco ca nu m-aș simți în largul meu dar din câte am citit la alte fete le-au făcut. Sper sa fie bn. Oare la ora asta mai recoltează pentru analizele hormonale dacă ar fi sa fie? Revin cu vesti sa va spun ce am făcut. Pupici! |
|
| Lore35 wrote:Bună fetelor, am ajuns la București mai am 1 ora pana la programare și colac peste pupăză ieri mia venit și cm. Sper sa nu îmi faca eco ca nu m-aș simți în largul meu dar din câte am citit la alte fete le-au făcut. Sper sa fie bn. Oare la ora asta mai recoltează pentru analizele hormonale dacă ar fi sa fie? Revin cu vesti sa va spun ce am făcut. Pupici!
Tinem pumnii Lore draga!!! Așteptăm vești 🥰
Eu am primit rezultatele la analizele hormonale , amh în mai 2021 era 3.05 acum e 1,87 .Este ok acum ,dar indica ca trebuie sa ma grăbesc. Ceea ce nu e ok , am rezistența la insulina deși Glicemia mi-e în limite normale . De azi am si intrat la " dieta " în sensul ca scot de pe lista anumite alimente .
Lore o să fie totul ok! Trecem împreună la căsuța de gravidute 🥰🤗 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/28/2021 Mesaje: 50
| iris11 wrote:
Eu am primit rezultatele la analizele hormonale , amh în mai 2021 era 3.05 acum e 1,87 .Este ok acum ,dar indica ca trebuie sa ma grăbesc. Ceea ce nu e ok , am rezistența la insulina deși Glicemia mi-e în limite normale . De azi am si intrat la " dieta " în sensul ca scot de pe lista anumite alimente .
Lore o să fie totul ok! Trecem împreună la căsuța de gravidute 🥰🤗
Si eu am rezistenta la insulina in ciuda faptului ca am glicenia buba. In ce consta o dieta ok ? Cam ce nu trebuie consumat ? |
|
| iris11 wrote:
Lore o să fie totul ok! Trecem împreună la căsuța de gravidute 🥰🤗
Mulțumesc frumos de încurajări eu am plecat spre casa ne pregătim pentru FIV sotului iam făcut programare la dr. Voinea am avut noroc ca cineva renunțase la programare și ne ducem joi iar eu ma apuc sa fac analizele pentru procedura. Cu siguranta vom ajunge la căsuța de gravide.🤗😘 |
|
| Lore35 wrote: Mulțumesc frumos de încurajări eu am plecat spre casa ne pregătim pentru FIV sotului iam făcut programare la dr. Voinea am avut noroc ca cineva renunțase la programare și ne ducem joi iar eu ma apuc sa fac analizele pentru procedura. Cu siguranta vom ajunge la căsuța de gravide.🤗😘
Ți-am trimis mesaj privat🥰 |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 463
| Buna :)
Mie mi-au iesit si restul rezultatelor si aparent ne-am catadicsit si cu Chlamydia. De unde, habar n-am. Ca se ia doar prin contact sexual aparent, iar noi stam 24/24 amandoi de 3 ani (lucram remote).
Oricum trebuia sa luam antibiotic si pt ureaplasma, asa ca..am inceput sa facem haz de necaz, ne mai tachinam prin casa.
De pe 8 vom lua Claritromicina. Sper ca fara efecte adverse, desi de la Azitrox eu aveam insomnii si tahicardie si sotul probleme cu stomacul si aparent sunt inrudite cele 2.
O sa testez si anticorpii pt Chlamydia, barem sa stim daca doar s-a reactivat acum. (Suspiciunea doctorei, desi in noiembrie era nedetectabila)
Cu tot cu antiobiotic, 3 saptamana pana la retestare, etc...sper sa ma incadrez sa fac si eu HSG pe 14 octombrie. |
|
| Nicaieri88 wrote:Buna :)
Mie mi-au iesit si restul rezultatelor si aparent ne-am catadicsit si cu Chlamydia. De unde, habar n-am. Ca se ia doar prin contact sexual aparent, iar noi stam 24/24 amandoi de 3 ani (lucram remote).
Oricum trebuia sa luam antibiotic si pt ureaplasma, asa ca..am inceput sa facem haz de necaz, ne mai tachinam prin casa.
De pe 8 vom lua Claritromicina. Sper ca fara efecte adverse, desi de la Azitrox eu aveam insomnii si tahicardie si sotul probleme cu stomacul si aparent sunt inrudite cele 2.
O sa testez si anticorpii pt Chlamydia, barem sa stim daca doar s-a reactivat acum. (Suspiciunea doctorei, desi in noiembrie era nedetectabila)
Cu tot cu antiobiotic, 3 saptamana pana la retestare, etc...sper sa ma incadrez sa fac si eu HSG pe 14 octombrie.
Mult succes!!! |
|
| Nicaieri88 wrote:Buna :)
Cu tot cu antiobiotic, 3 saptamana pana la retestare, etc...sper sa ma incadrez sa fac si eu HSG pe 14 octombrie. Succes și multa răbdare de asta ne trebuie în momentele de fata. |
|
| Fetelor unde îmi recomandați sa îmi recoltez analizele de sânge la sante sau la synevo? Noua doctorita nea zis ca nu contează unde le recoltez. Adică nu nea condiționat sa le facem la centru RUA. |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 463
| Multumesc pt vorbele bune, fetelor:)
Lore, eu am facut doar la Regina ca am abonament, dar mama isi face destul de des la Sante. Sunt si prompti cu rezultatele, au si web sa poti vedea online si stiu ca au si promotii la diverse.
De Synevo n-am auzit nimic de rau. Pe sot chiar l-a indrumat un urolog sa isi faca spermograma acolo, nu la Regina, ca ar fi mai detaliata si mai de incredere.
Cred ca ambele sunt ok. Eu as cauta prin apropiere si pe urma as cauta recenzii pe google pt punctul de recoltare ales. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Lore35 wrote:Fetelor unde îmi recomandați sa îmi recoltez analizele de sânge la sante sau la synevo? Noua doctorita nea zis ca nu contează unde le recoltez. Adică nu nea condiționat sa le facem la centru RUA. Nu recomand nimanui Sante vreodata. In trim 3 de sarcina mi-a iesit ca sunt infectata cu toxoplasmoza. Am plans un weekend intreg pana am primit rez de la synevo si nici vb de asa ceva. Recent, unei cunostinte care este insarcinata, i-a iesit ca are hepatita. Analiza repetata la Synevo, nu are nimic. Deci eu nu recomand. |
|
Rebecca10 |