Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Sunday, July 17, 2022 11:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Hellen wrote:
Fetelor, eu de luna aceasta am hotarat (desi mi se pare ff stresant) sa imi urmaresc ovulatia.
Am facut cateva teste in perioada in care am observat acele scurgeri, sper ca am acoperit si perioada fertila..
Spun sper pt ca ma bate rau rezultatul testelor de ovulatie.

Ca sa va dati seama cat de confuza sunt, am facut si azi unul sa vad si eu ce inseamna rezultat negativ- fiind la 3 zile distanta, aproximativ, de începerea CM.

Spuneti-mi doar, sa ma asigur ca am priceput: pozitiv inseamna ca trebuie sa am liniuta de test cel putin la fel de intensa/mai intensa ca cea de control?
Si negativ inseamna ca poate aparea oricand, in orice zi din luna care nu e aproape de ovulatie, o linie stearsa la zona la Test? Spre exemplu azi asa am. O linie stearsa, dar care e vizibila. Asta inseamna negativ, nu?

Sorry de roman, dar e prima data cand incerc astfel si vreau sa ma asigur ca fac corect...

Buna Hellen! Da, ai înțeles bine! Sa fie cu succescCheek Kiss
iris11
Scris: Wednesday, July 20, 2022 10:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
Buna fetele ,revin cu vești, ieri am fost cu soțul a făcut spermograma la Embryos, apoi am fost cu el la dr Voinea care este ft implicat în ceea ce face. În spermograma au apărut câțiva spermatoizi, care este un semn ft bun ca e tratabil. I-a dat tratament pt 3 luni dar îi voi trimite rezultatele lunar . Ideea e ca va trebui să facem Fiv, dar cel mai important este ca vom avea spermatozoizi de la soțul meu și avem șansa să fim părinți amândoi. După o lună jumate de " gânduri " ieri ne-am intors acasa cu zâmbetul pe buze
MariaS
Scris: Thursday, July 21, 2022 10:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Iris mă bucur că încep să meargă lucrurile în mai bine.
Cu pași mici ajungeți să vă împliniți visul și asta e tot ce contează.
iris11
Scris: Friday, July 22, 2022 12:48 AM
Nivel

MariaS wrote:
Iris mă bucur că încep să meargă lucrurile în mai bine.
Cu pași mici ajungeți să vă împliniți visul și asta e tot ce contează.

Am prins speranța și pt noi contează ft mult si această speranța să ne putem continua drumul pana ne întâlnim copilașul mult dorit.
deme
Scris: Sunday, July 24, 2022 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Fetele, e cineva din Timișoara? Am ajuns astăzi :)

Iris, ma bucur 🤗
maria2013
Scris: Sunday, July 24, 2022 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
deme wrote:

Iris, ma bucur 🤗

Succes, deme! Să fie bine!
iris11
Scris: Sunday, July 24, 2022 11:50 PM
Nivel

deme wrote:

Iris, ma bucur 🤗

Deme o să fie bine ! Ținem pumnii strânși pt tine 😘🤗
Bia_S
Scris: Monday, July 25, 2022 7:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Deme... Bafta multa si sa scapi usor de operatie! Suntem alaturi de tine!🤗
freya1
Scris: Monday, July 25, 2022 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Deme, tin pumnii Cheek Kiss toate gandurile bune merg catre tine !
deme
Scris: Monday, July 25, 2022 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Mulțumesc fetelor, am avut consultul preanestezic si acum tre sa beau Pricoprep sa îmi golesc intestinele, iar maine la 12 trebuie sa ma prezint la spital pt test covid si internare.
Diseara la 19 ma întâlnesc cu Simedrea.
Irinan
Scris: Monday, July 25, 2022 9:14 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:

Iris, ma bucur 🤗

Mult succes pe maine Oanacoeur Hands
InaLina
Scris: Tuesday, July 26, 2022 6:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/23/2022
deme wrote:
Mulțumesc fetelor, am avut consultul preanestezic si acum tre sa beau Pricoprep sa îmi golesc intestinele, iar maine la 12 trebuie sa ma prezint la spital pt test covid si internare.

Doamne-ajută, Deme, îți țin pumnii și mă rog pentru tine. ❤️
InaLina
Scris: Tuesday, July 26, 2022 6:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/23/2022
[quote=Isa294] Nu e nici o supărare. 😊😘
Am vb din nou cu chirurgul și am deja o clarificare. Pt endometrioză sunt în principiu 3 tipuri de tratamente, dar fiecare din ele e ales în funcție de obiectivul pacientei, adică dacă urmărește sau nu să rămână însărcinată. Unul este inducerea temporară a menopauzei, altul e cu anticoncepționale și eventual un sterilet, iar al treilea cu niște substanțe similare sau chiar identice celor folosite în stimularea ovariană care se face pentru procedura de FIV (se numește agonist GNRH). În cazul meu vom merge desigur pe cea de a treia variantă iar doctorul a zis că asta chiar va ajuta la procedura de FIV, nu o va împiedica cu nimic și că putem începe procedura după doar 6 luni de recuperare, având în vedere vârsta și că mă grăbesc să obțin sarcina. El este în legătură cu Dr Velișcu, nu îmi dă nimic fără să ne consultăm și cu ea. Între timp tb să mai merg la el la un control și să ridic și rezultatul la biopsie pe 11 august, atunci îmi va da și rețeta și voi putea spune exact ce mi-a prescris.

Am vb și cu Dr Velișcu, a zis că vrea să mă vadă luna viitoare, după menstra din august, deci în jur de 19 august după calculele mele. A zis că nu vrea să stăm degeaba ci chiar să recoltăm ovocite și să facem embrioni (poate profitând și de acel tratament). Presupun că embrionii vor sta congelați și îi vom transfera peste cele 6 luni. M-a surprins foarte tare lucrul ăsta, unde eu credeam că mai avem încă 6 luni de stat, cel puțin... Adevărul e că nu mă simt pregătită și am îndoieli în ceea ce privește congelarea acelor embrioni pe o durată atât de mare. Eu știu că embrionii au o rată ceva mai mare de succes dacă sunt congelați însă la o congelare pe termen atât de lung, oare nu e o șansă mai mică să nu supraviețuiască decongelării?? Presupun că putem să mai facem o stimulare după, dar asta înseamnă și cheltuieli în plus, și aici îmi pun foarte multe întrebări. În orice caz, voi merge la ea la Embryos atunci și vom sta de vorbă, mai revin cu detalii după.
iris11
Scris: Tuesday, July 26, 2022 10:48 PM
Nivel

deme wrote:

Deme ne gândim la tine ! Sper ca esti bine Și totul decurge ok .🤗
Isa294
Scris: Wednesday, July 27, 2022 9:15 AM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Deme, sanatate multa si recuperare usoara sa ai! Cand ai vreme, te asteptam cu noutati despre cum esti.

InaLina, multumesc de update, ma ajuta sa vad care sunt protocoalele pentru endometrioza asta pacatoasa. In legatura cu fiv-ul, nu ma pricep care ar fi o perioada optima de tinut embrionii congelati, dar ma gandesc ca in eventualitatea in care sunt mai multi si transferi unul cu succes acum, raman ceilalti pentru cand se va mai dori unul, daca e cazul desigur.
Utilizatori in acelasi subiect
Andreea_neacsu, Capsunica2024, Cris567, EllaMaria, Rebecca10
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.