Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| freya1 wrote:
Mie mi se pare un lucru bun ca e o cauza hormonala, se poate face tratament. La un urolog bun mergeti: Voinea sau Damian stiu eu
Recomand Voinea. Sotul la el a mers |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| Maria.mmh wrote:
Recomand Voinea. Sotul la el a mers
Mulțumesc. Incercam sa facem o programare peste 2 saptamani la dr Voinea. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Al meu la Damian la gynera a fost si a fost super ok. Bine, asa la modul general ca nu prea a avut ce sa ii faca, analizele erau perfecte |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Castanuta wrote:Am făcut un Dr MAX mai devreme și e alb. Am și spotting, mai devreme decât așteptam. Am fost in vacanța și doar mâine as ajunge la beta, doar ca nu pare sa mai fie cazul Multumesc, fetele 🤗 Imi pare rau Castanuta |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Irinan wrote:Imi pare rau Castanuta
O fi mai bine așa.
Te imbratisez, Irina |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| Maria.mmh wrote:
Recomand Voinea. Sotul la el a mers
Am reusit sa fac programare pe data de 19 la dr Voinea. Sa vedem ce zice |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2022 Mesaje: 40
| Bună dimineața dragele mele, alaltaieri am făcut un test de sarcina care a ieșit slab pozitiv, astăzi trebuia să îmi vina menstruația (28 zile) am menstruație regulata dar de 5 zile patra absorbantul foarte foarte puțin și atât..este a 6-a zi astăzi...aveți idee ce ar putea fi? Dereglare hormonala sau sarcina? Ps:(la primul copil nu am avut de a face cu sângerări de implantare sau ceva de genul )...vă mulțumesc, scuza ți romanul. O zi minunata! |
|

Inregistrat: 1/23/2022 Mesaje: 69
| Alinush Mai fă un test de sarcinå și mergi la doctor.
Eu am trecut cu bine operația, deși a fost mai dificilă decât credeam inițial, cu incizie clasică. M-am operat vineri la spitalul Panait Sârbu, Giulești, a scos 5 fibroame măricele și câteva chisturi endometriozice profund infiltrate. Se pare că ovarele sunt foarte bine, trompele permeabile dar zicea că au fost totuși afectate. Acum la prânz mă externează, aștept acum să mă mai vadă odată chirurgul inainte de externare să îmi clarifice puțin ce înseamnă că sunt afectate. Nu știu sigur dacă asta înseamnă că chiar dacă sunt permeabile ar putea fi aderente de la endometrioză și să am risc de extrauterină dacă mai încerc natural, adică să trebuiască să le scot. Dar imediat după operație mi-a spus că acum am șanse să rămân însărcinată! Mai multe vești după ce vorbesc cu el. |
|
Inregistrat: 4/13/2022 Mesaje: 40
| InaLina wrote:Mai fă un test de sarcinå și mergi la doctor. am făcut unul și este slab pozitiv dar se vede destul de clar a doua linie...voi mai face unul astăzi...😔...mă gândeam că a întâmpinat cineva problema asta...mulțumesc😘 |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Alinush wrote: am făcut unul și este slab pozitiv dar se vede destul de clar a doua linie...voi mai face unul astăzi...😔...mă gândeam că a întâmpinat cineva problema asta...mulțumesc😘 Da, eu, la prima sarcină, am avut sângerări la 6 săptămâni si la 10 săptămâni. Am avut tratament de susținere (Duphaston, pana la33 de săptămâni si No-spa, la nevoie) |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Sfatul meu e sa faci beta hcg sa vezi evolutia la 48h si sa mergi la medic. Nu se va vedea mare lucru, dar vei ști clar ce e. L. E. Mergeam la trei zile la eco, pentru a vedea daca e ok totul. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Alinush wrote: am făcut unul și este slab pozitiv dar se vede destul de clar a doua linie...voi mai face unul astăzi...😔...mă gândeam că a întâmpinat cineva problema asta...mulțumesc😘
Poti pune progesteron (Arefam, Duphaston, Utrogestan) până mergi la medic ca nu strică. Felicitări! |
|

| InaLina wrote:Alinush Mai fă un test de sarcinå și mergi la doctor.
Eu am trecut cu bine operația, deși a fost mai dificilă decât credeam inițial, cu incizie clasică. M-am operat vineri la spitalul Panait Sârbu, Giulești, a scos 5 fibroame măricele și câteva chisturi endometriozice profund infiltrate. Se pare că ovarele sunt foarte bine, trompele permeabile dar zicea că au fost totuși afectate. Acum la prânz mă externează, aștept acum să mă mai vadă odată chirurgul inainte de externare să îmi clarifice puțin ce înseamnă că sunt afectate. Nu știu sigur dacă asta înseamnă că chiar dacă sunt permeabile ar putea fi aderente de la endometrioză și să am risc de extrauterină dacă mai încerc natural, adică să trebuiască să le scot. Dar imediat după operație mi-a spus că acum am șanse să rămân însărcinată! Mai multe vești după ce vorbesc cu el.
InaLina, am rugamintea daca se poate sa lasi in descrierea ta la sot doar diagnosticele spermogramelor facute . Ocupa foarte mult loc pe pagina desfasurate asa cum sunt si automat casuta se umple mult mai repede, iar postarile pe o pagina sunt mult mai putine.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2020 Mesaje: 121
| Maria.mmh wrote:Buna, Eu sunt in urma cu grupul, daca sunt modificari la lista va rog sa imi spuneti. Deasemenea, rog fetele noi , daca sunt, daca vor pe lista sa se anunte si deasemenea sa treaca si de cand incearca. Buna ,Maria . Vreau și eu din nou aici, incercam bebe 4 doar de doua luni. |
|

| Magda 77 wrote: Buna ,Maria . Vreau și eu din nou aici, incercam bebe 4 doar de doua luni.
Buna, Magda. Din pacate nu pot modifica lista. Doar in momentul cand fac casuta noua, si atunci am timp 48ore sa o modific. Problema e ca eu nu ma mai pot ocupa ca inainte, am tot postat insa vad ca nu vrea nimeni sa preia stafeta... |
|
|