Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| Lore35 wrote:Bună fetele Felicitari irina pentru sarcina! Deme am citit prin ce treci și eu te consider o persoana puternica și o sa fie bine pana la urma nu cred ca Dumnezeu îți dă atâtea piedici fără ca la final sa nu fie cu happy end. Noi încă suntem în așteptare lucram în fiecare luna pana cand vom ajunge la programare.o luam cu pași ușori și speram în fiecare luna ca asta va fi cea norocoasa. Va țin pumnii la fiecare în parte și sper sa auzim numai vesti bune. Va pup 😘
Lore s-a îmbunătățit spermograma de la profecund ? Soțul meu s-a apucat de fertilovit m plus de 2 săpt. În sfârșit ieri s-a dus să își facă analizele hormonale , durează 10 zile pana vine rezultatul ...suntem in așteptare |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1925
| iris11 wrote:
Lore s-a îmbunătățit spermograma de la profecund ? Soțul meu s-a apucat de fertilovit m plus de 2 săpt. În sfârșit ieri s-a dus să își facă analizele hormonale , durează 10 zile pana vine rezultatul ...suntem in așteptare
Bravo, ma bucur, sper sa iasă bine !! |
|
| Lore35 wrote:Bună fetele Felicitari irina pentru sarcina! Deme am citit prin ce treci și eu te consider o persoana puternica și o sa fie bine pana la urma nu cred ca Dumnezeu îți dă atâtea piedici fără ca la final sa nu fie cu happy end. Noi încă suntem în așteptare lucram în fiecare luna pana cand vom ajunge la programare.o luam cu pași ușori și speram în fiecare luna ca asta va fi cea norocoasa. Va țin pumnii la fiecare în parte și sper sa auzim numai vesti bune. Va pup 😘
Lore, imediat trece timpul, sau cel puțin asa sper si eu ! Cat despre happy end, sunt puțin sceptica, imediat fac 40 . Te îmbrățișez 🤗 |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| deme wrote:
Lore, imediat trece timpul, sau cel puțin asa sper si eu ! Cat despre happy end, sunt puțin sceptica, imediat fac 40 . Te îmbrățișez 🤗
Eu zic sa nu fii sceptica pe mine mama ma facut la 42 de ani asa ca gândește pozitiv, eu zic ca va fi bine. 😘 🤗 |
|
| deme wrote:
Bravo, ma bucur, sper sa iasă bine !!
|
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1289
| Oanaiuliana wrote:Încă o întrebare fetelor. Oare dacă fac mâine beta hcg ( z 53 a ciclului și z 12 a presupusei ovulatii) oare are șanse sa iasă pozitiv? Sau tot e prea devreme? Nu știu de ce nu ma dor sanii absolut deloc ...de obicei asa confirmam ovualtia pt ca la 3-5 zile după egg începeau sa ma doară sanii și durerea se intensifica pana în momentul în care apărea menstra. Zilele astea nu am absolut dar absolut nici un simptom
Oana ți-ai făcut curaj pt a face un beta? Așteptăm vesti de la tine. |
|
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| MariaS wrote:
Oana ți-ai făcut curaj pt a face un beta? Așteptăm vesti de la tine.
Nu mi-am făcut...de ieri ma doare capul rău și îmi e rău...de obicei acest simptom apărea înainte de menstruație. Sanii tot nu ma dor și nu am alt simptom asa ca mai aștept puțin....z55 a cm/z13 dpo( probabil) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/28/2021 Mesaje: 50
| Vreunul din sotii vostri a luat PROfertil ? Daca da , a dat randamrnt ? |
|
| Oanaiuliana wrote: Nu mi-am făcut...de ieri ma doare capul rău și îmi e rău...de obicei acest simptom apărea înainte de menstruație. Sanii tot nu ma dor și nu am alt simptom asa ca mai aștept puțin....z55 a cm/z13 dpo( probabil)
Nu stiu cum reziști 🙈
Daca nu îmi iesea la rmn ca am trompele înfundate, puteam sa jur ca am semne de sarcina acum 🙄 |
|
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| deme wrote:
Nu stiu cum reziști 🙈
Daca nu îmi iesea la rmn ca am trompele înfundate, puteam sa jur ca am semne de sarcina acum 🙄
După 2 ani de încercări și teste lunare am constatat ca ma dezamăgește mai tare un test negativ decât venirea menstruației....mai e puțin și vedem dacă starea de rău e spm sau simptom de sarcina. Mi-am propus sa aștept dacă pot pana luni și doar atunci în caz ca nu vine sa fac test. Soră-mea zice ca la un ciclu asa lung( mai lung decât în toată istoria mea) sigur e bebe. Soțul se bucura ca îmi este rău dar eu pur și simplu nu mai vreau sa ma entuziasmez. Deme tu parca cu cât sapi mai tare cu atât găsești mai multe probleme. Te admir, esti foarte puternicadar atunci când îți citesc povestea parca îmi vine sa nu mai caut nimic în neregula mine ca poate nu o sa îmi convină ce găsesc. Bine eu măcar am o fetita și îmi umple sufletul de bucurie cu zâmbetele ei. Ii mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru ea și ma rog sa îmi îngăduie sa mai am o data parte de aceasta bucurie |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Hello, Am intrebat si pe grupul de mamici, intreb si aici daca este cineva dintre voi care doreste sa preia stafeta pentru moderator. Eu din pacate nu mai sunt asa activa pe forum si mi se pare ca mai rau incurc nefacand casutele la timp |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Oana, sa fie cu ochisori! In ce priveste investigatiile de tot felul, asa eram si eu la inceput, am zis sa nu-mi influentez psihicul si sa-l blochez in zona "eu nu pot face bebe" si am lasat timpul sa treaca. Din pacate pentru mine (si pentru deme si alte femei ce se indreapta spre 40) chiar n-a fost cel mai bun lucru sa nu fac la timp niste investigatii, acum sunt contracronometru si uite ca dureaza sa-mi setez din nou psihicul pe acceptarea situatiei ca voi avea nevoie de stiinta si medici pentru a obtine sarcina. |
|
| Isa294 wrote:Oana, sa fie cu ochisori! In ce priveste investigatiile de tot felul, asa eram si eu la inceput, am zis sa nu-mi influentez psihicul si sa-l blochez in zona "eu nu pot face bebe" si am lasat timpul sa treaca. Din pacate pentru mine (si pentru deme si alte femei ce se indreapta spre 40) chiar n-a fost cel mai bun lucru sa nu fac la timp niste investigatii, acum sunt contracronometru si uite ca dureaza sa-mi setez din nou psihicul pe acceptarea situatiei ca voi avea nevoie de stiinta si medici pentru a obtine sarcina.
Cine nu trece prin ceea ce trecem noi cele de pe grup ,nici nu isi imaginează cât de greu este ,cate lupte ducem zilnic , lunar ... Este dificil să aliniem psihicul, sufletul, corpul si să rezolvăm si problemele + in acest drum suntem 2 ,cu soțul, partenerul care uneori are nevoie si el de "timpul lui " ... Contează să ne ducem luptele la capăt și să reușim ceea ce ne dorim atât de mult...un sufletel |
|
| Buna fetele , ieri am primit prima tură de analize ale soțului, fsh 16 față de 12,3 cât e normalul, prolactina mare. Așteptăm cu nerăbdare rezultatul la inhibina-b care durează 7 zile si e cea mai importantă. Sunt optimistă dar așteptarea e grea ... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Buna fetelor. Am dat de aceasta postare, poate ajuta pe vreuna dintre voi. Va imbratisez 🤗 Oana.c attached the following image(s):
|
|
Cris567, Maria2508 |