Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Monday, February 3, 2025 5:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Eu in 10 dpo aveam a doua linie extreeeem de stearsa , abia se vedea . Deci eu zic sa nu depui armele inca , mai sunt cateva zile de lupta .
Or fi , n-or fi , cine stie . Nu ne-am mai tinut de nebunii decat cand a iesit testul pozitiv , apoi nu ca m-am simtit foarte rau eu .. ori racesc ori ceva nu stiu Crazy nu mi-a fost gandul la altele Blushing
Sincer astept sa treaca luna cumva mai repede ca nu stiu ce se intampla cu mine in perioada asta , am extrem de multe cosuri … eu n-aveam probleme cu cosurile , poate doar unul acolo cand imi venea menstruatia dar acum cred ca in baza sarcinii si pierderii , hormonii mei sunt dati peste cap …..
deme
Scris: Monday, February 3, 2025 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Am reusit sa o vad pe cea mica si cand spun cea mica chiar este minuscula!! Cat un cozonac nedospit 🥰🥰
Am reusit sa ii dau și biberon, e asa haioasa cu fățuca aia mica cum trage ea cate 40ml la fiecare masa :)

Ema , asa o cheamă :) mi-a si tras 3 zâmbete cat sa ma topesc 🌸
Andreea_neacsu
Scris: Monday, February 3, 2025 7:29 PM
Nivel

Ce veste buna deme computerlove sa creasca maaaaaaare maaaaaare
sotul tau poate trece sa o vada din cand in cand ?
Isa294
Scris: Monday, February 3, 2025 7:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Deme, parca nu-mi vine a crede ce am citit aici, multa sanatate tie si micutei Ema ❤️ Nu degeaba te-a ales sufletelul acesta sa-i fii mama, esti puternica si poti fi pe baricade indiferent de situatie, nu ca mine ca ma matzai cand plange bebe si nu-mi aud gandurile (am o banuiala ca avem o soprana sub acoperis 😆)
Inca mai intru si eu pe forum sa vad ce mai fac fetele aspirante, ma bucur ca e activitate, pe mine m-a ajutat enorm grupul. Va imbratisez!
Irinan
Scris: Monday, February 3, 2025 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Dellialilliana wrote:

Off Oana, atât de tare m-a șocat povestea ta...Să îți ajute Dumnezeu de aici înainte sa nu mai ai nici un fel de peripeții și să fii sănătoasă cu fetita ta care te-a costat foarte foarte scump. Sa îți aducă numai bucurii pentru că aproape ti-ai dat viata pentru ea 🙏🏻
Sincer, tot intram doar sa vad cum mai ești și a fost un șoc..
Pe scurt, eu în toamna am divorțat (fostul sot apucase rau cu băutură, jocuri de noroc, nu îl interesa Fiv , copii)... începuse sa ma jignească, înjure, scandaluri, asa ca am pus fin.Care nu știți, am 3 sarcini naturale oprite pana in 6 saptamani.Am obținut voucherele singura de la minister și luna trecuta am făcut stimulare protocol scurt cu menopur și cetrotide. Am obținut 4 ovocite din 5 foliculi. S-au fertilizat 3, doamna embriolog mi-a zis ca ovocitele mele arătau de cel mult 28 de ani, de foarte bună calitate...vom vedea... Sâmbăta aveam 2 embrioni de calitate A și unul de calitate B. Maine as avea transferul, aștept sa ma mai sune astăzi sa vedem progresul embrionasilor mei. Am ales sa merg mai departe singura, cu donator de la Cryos.
Succes fetelor și Dumnezeu sa ne ajute 🙏🏻🤗
Oana..multa sănătate și curaj! Ești o femeie exemplu, o mamă exemplu ... te pup!🤗🤗🤗😘

Felicitari pentru curaj Deliagrup anul trecut pe 07.02 am facut si eu transfer, bebe are 4 luni pe 7 febhearts sa fie cu succes și la tine
Irinan
Scris: Monday, February 3, 2025 7:47 PM
Nivel

MariaS wrote:

hohot hohot hohot hohot cred ca pot totusi sa rezist pana deseara daca e, am o saptamana de cand nu a mai mancat dulcuri deci pot sa rezist Hilar

de curiozitate cele care ati luat teste la kg Hilar de unde le-ati luat?

Pe amazon le luam cand eram și eu în febra testatuluidance luam teste de 10unitati din alea ieftine, gen easy at home ,premom etc... si cateva mai bune pentru confirmare după.. pentru confirmare mi s a pus pata atunci pe alea digitale, cu indicator saptamana, de la clear blue, si dupa trebuia sa testez cu alea pana imi arata 3+alcool
Irinan
Scris: Monday, February 3, 2025 7:49 PM
Nivel

deme wrote:
Am reusit sa o vad pe cea mica si cand spun cea mica chiar este minuscula!! Cat un cozonac nedospit 🥰🥰
Am reusit sa ii dau și biberon, e asa haioasa cu fățuca aia mica cum trage ea cate 40ml la fiecare masa :)

computerlove computerlove
Nimeni
Scris: Monday, February 3, 2025 8:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2023
deme wrote:

Ooo Doamne ce ma bucur pentru tine Deme 🤗multă sănătate la amândouă va doresc
Nicaieri88
Scris: Monday, February 3, 2025 9:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Ce nume frumos! ❤️
Mananca super bine, al meu mananca in jur de 120, deci Ema sta fooarte bine!
Vrea sa isi intre in drepturi, gata 🎈👸
Alice11
Scris: Monday, February 3, 2025 9:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/7/2024
deme wrote:

Inimioara mica si puternica ❤️ ce frumos!!! O sa creasca, sunteti niste luptatoare si aveti toata aprecierea mea 🙏🏻
Capsunica2024
Scris: Monday, February 3, 2025 9:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/30/2024
Nimeni wrote:

Ooo Doamne ce ma bucur pentru tine Deme 🤗multă sănătate la amândouă va doresc

Sa fie sanatoasa si fericita micuta si luptatoarea Ema <3 !
Ne bucuram foarte mult pentru voi :*!!!
maria calm, e prea devreme inca :)))) prima urina :D !
Fa ti si maine dimi unuuuuuuuuu :*
Daca maine ai 10 dpo , normal ceva ceva ar trebui sa se zareasca f slab dar cu urina de dimi clar
Andreea_neacsu
Scris: Monday, February 3, 2025 10:49 PM
Nivel

Capsunica, ce varsta au copiii tai ? computerlove
Capsunica2024
Scris: Monday, February 3, 2025 11:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/30/2024
Andreea_neacsu wrote:
Capsunica, ce varsta au copiii tai ? computerlove

10 ani baiatul cel mare
8 ani fetita
3 ani baiatul cel mic <3
MariaS
Scris: Tuesday, February 4, 2025 6:48 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Azi am reușit sa ma trezesc mai devreme, am făcut un test așa cum trebuie.

Îmi scad speranțele pe zi ce trece, plus ca ma prinde o răceală ca toate ma dor și as vrea doar sa zac în pat.

Va las testul de azi.

img
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, February 4, 2025 8:48 AM
Nivel

Sa creasca mari si frumosi coeur Stii de ce intreb ? Ieri cautam ceva informatii despre cm atat de lung ca al meu si am gasit o postare pe forum din 2014 tot la aspirante aici si acolo scria o fata , tot “capsunica” se chema . Si aveti acelasi tip de scris :)))) imediat mi-a zburat gandul la tine :)) Ai mai fost pe forum sau e doar coincidenta de nickname ? ras
Maria sincer eu parca as zari ceva acolo ….. dance
Chiar discutam aseara cu cineva care imi spunea ca si-a descoperit sarcina in ziua 3-4 dpo , cu test slab pozitiv. Mi l-a aratat , cert este ca eu nu cred . Cred ca si-a calculat gresit ziua cand trebuia sa ii vina menstruatia. De ovulatie n-a tinut cont in ce zi este , dar asa am calculat eu ca ar veni, 3-4 dpo . Ca a avut test pozitiv pe 31 ian si 1 febr si trebuie sa ii vina pe 11 febr . Mi se pare imposibil, oare chiar se poate ?! Adica inteleg 8-9 dpo , ca am vazut desi extreeeeeeeeem de rar (o singura data am vazut la o tipa pe instagram ) dar atat de devreme ? Nici la testul de sange nu iesea asa devreme 😅
Voi ce spuneti ? 🤔
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.