Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Monday, February 3, 2025 9:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Mult succes Delia ,sa te ajute Dzeu sa iti indeplinesti visul . Sa ne scrii si noua cand mai reusesti , sa ne pui la curent cu ce se mai intampla Hands hearts
Maria , hai , ai testat ?? Acum sunt eu nerabdatoare pt tine :)))))))))
deme
Scris: Monday, February 3, 2025 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Dellialilliana wrote:

Off Oana, atât de tare m-a șocat povestea ta...Să îți ajute Dumnezeu de aici înainte sa nu mai ai nici un fel de peripeții și să fii sănătoasă cu fetita ta care te-a costat foarte foarte scump. Sa îți aducă numai bucurii pentru că aproape ti-ai dat viata pentru ea 🙏🏻
Sincer, tot intram doar sa vad cum mai ești și a fost un șoc..
Pe scurt, eu în toamna am divorțat (fostul sot apucase rau cu băutură, jocuri de noroc, nu îl interesa Fiv , copii)... începuse sa ma jignească, înjure, scandaluri, asa ca am pus fin.Care nu știți, am 3 sarcini naturale oprite pana in 6 saptamani.Am obținut voucherele singura de la minister și luna trecuta am făcut stimulare protocol scurt cu menopur și cetrotide. Am obținut 4 ovocite din 5 foliculi. S-au fertilizat 3, doamna embriolog mi-a zis ca ovocitele mele arătau de cel mult 28 de ani, de foarte bună calitate...vom vedea... Sâmbăta aveam 2 embrioni de calitate A și unul de calitate B. Maine as avea transferul, aștept sa ma mai sune astăzi sa vedem progresul embrionasilor mei. Am ales sa merg mai departe singura, cu donator de la Cryos.
Succes fetelor și Dumnezeu sa ne ajute 🙏🏻🤗
Oana..multa sănătate și curaj! Ești o femeie exemplu, o mamă exemplu ... te pup!🤗🤗🤗😘

Bravo Delia, nu trebuie sa stai lângă un asa om, bine ca ai pus piciorul în prag.
Iti tin pumnii pt maine !!!!🍀🍀🍀

Eu sunt o idee mai bine, tot cu tuburile de dren si tot nu am văzut-o pe cea mica. Am vorbit ieri la neonatologie, mi-au spus ca este stabila cardio respirator, a mai luat în greutate, ieri avea 1865g și mănâncă exclusiv la tetina.

Va urmăresc din umbra și va tin pumnii la toate 🍀
Răbdare se pare ca e cuvântul de ordine în orice :)
MariaS
Scris: Monday, February 3, 2025 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Andreea_neacsu wrote:
Mult succes Delia ,sa te ajute Dzeu sa iti indeplinesti visul . Sa ne scrii si noua cand mai reusesti , sa ne pui la curent cu ce se mai intampla Hands hearts
Maria , hai , ai testat ?? Acum sunt eu nerabdatoare pt tine :)))))))))

Nu am mai testat ca m-am grăbit de dimineațăca m-am trezit târziu și trebuia sa duc zână la gradi și sa nu întârzii la birou, haos dimineața asta, poate testez deseară când ajung acasă sau dacă nu mâine 😂😂
MariaS
Scris: Monday, February 3, 2025 9:58 AM
Nivel

Deme ma bucur ca ești mai bine.

Freya ce mai faci? Vad ca ne citești din umbră 🥰
Capsunica2024
Scris: Monday, February 3, 2025 12:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/30/2024
MariaS wrote:

Nu am mai testat ca m-am grăbit de dimineațăca m-am trezit târziu și trebuia sa duc zână la gradi și sa nu întârzii la birou, haos dimineața asta, poate testez deseară când ajung acasă sau dacă nu mâine 😂😂

Maria fa maine testul mai bine <3 cu prima urina :*
Deme ma bucur mult pentru voi <3 <3 <3
Delia bafta <3 !!! Sa vina bebe sa ti aline sufletul <3 !!!!
MariaS
Scris: Monday, February 3, 2025 12:51 PM
Nivel

Vai că acum fierb toată, o sa mi se para ce mai lunga zi, îs la birou și logic ca nu am teste după mine, ca nu îs nebuna 🤣🤣🤣hohot

Delia cred ca ai făcut o alegere înțeleaptă, sa fie cu noroc și bucurie Cheek Kiss
Capsunica2024
Scris: Monday, February 3, 2025 1:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/30/2024
MariaS wrote:
Vai că acum fierb toată, o sa mi se para ce mai lunga zi, îs la birou și logic ca nu am teste după mine, ca nu îs nebuna 🤣🤣🤣hohot

Delia cred ca ai făcut o alegere înțeleaptă, sa fie cu noroc și bucurie Cheek Kiss

Daaa stiu senzatia =))))
Andreea_neacsu
Scris: Monday, February 3, 2025 1:11 PM
Nivel

In cazul asta ar trebui sa pui o mana de teste in geanta sa ai dupa tine :)))) cand te mananca palma , mai faci un test . Cand simti ca intri in sevraj ca n-ai mai facut gen hohot hohot
MariaS
Scris: Monday, February 3, 2025 1:34 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
In cazul asta ar trebui sa pui o mana de teste in geanta sa ai dupa tine :)))) cand te mananca palma , mai faci un test . Cand simti ca intri in sevraj ca n-ai mai facut gen hohot hohot

hohot hohot hohot hohot cred ca pot totusi sa rezist pana deseara daca e, am o saptamana de cand nu a mai mancat dulcuri deci pot sa rezist Hilar

de curiozitate cele care ati luat teste la kg Hilar de unde le-ati luat?
Andreea_neacsu
Scris: Monday, February 3, 2025 1:45 PM
Nivel

MariaS wrote:

hohot hohot hohot hohot cred ca pot totusi sa rezist pana deseara daca e[…]

ei hai , acuma daca rezisti pana diseara , poti si pana maine dimineata sa fie urina concentrata :))))
freya1
Scris: Monday, February 3, 2025 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
MariaS wrote:
Deme ma bucur ca ești mai bine.

Freya ce mai faci? Vad ca ne citești din umbră 🥰

heyyy ma uitam pe cine mai cunosc pe aici Cheek Kiss tin pumnii !

deme Cheek Kiss o imbratisare mare, sa fii cat mai curand acasa cu minunea ta mica
Nicaieri88
Scris: Monday, February 3, 2025 2:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Esti o femeie super puternica, Delia, ai toata admiratia mea. ❤️

Deme, ma bucur ca sunteti mai bine amandoua. Ne zici cum o cheama pe mini-Deme? 😁🍀
Andreea_neacsu
Scris: Monday, February 3, 2025 2:50 PM
Nivel

Deme , sunteti puternice amandoua coeur majoreta si eu am fost curioasa de nume dar am zis sa nu intreb , acum ca mai e cineva curios ca mine prind curaj :))))))
Iudita
Scris: Monday, February 3, 2025 4:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/10/2024
Nicaieri88 wrote:
Esti o femeie super puternica, Delia, ai toata admiratia mea. ❤️

Deme, ma bucur ca sunteti mai bine amandoua. Ne zici cum o cheama pe mini-Deme? 😁🍀

O cheamă Ema. Așa am înțeles.
MariaS
Scris: Monday, February 3, 2025 5:14 PM
Nivel

Evident ca nu am rezistat și mi-am făcut un test, nu e nimeni plans pale

Nu cred ca mai fac pana nu întârzie, luna trecută aveam ceva mai multe simptome pe lângă sânii durerori, luna asta doar sânii.
Maine teoretic as avea 10 dpo..

Poate dacă nu îs la mine II, Andreea sper din suflet sa fie la tine 😘 😘
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.