Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1255
| Ce frumos, fetita si baietel sa creasca mari si voinici si sa ajunga cat se poate aproape de termen . stiu ca de regula gemenii sunt mai grabiti sa cunoasca si lumea din exterior .
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 542
| Alice11 wrote:
Heey, buna, va urmaresc doar din umbra ca voi aveti treburi serioase pe aici cu testat si pregatiri pentru bebei, si chiar urmaresc cu interes fiecare test pozitiv❤️ Parca e asa o bucurie cand vad teste pozitive, nu vi se intampla la fel? Noi suntem bine, avem 26 de saptamani in burtica, burtica e maare ca de 34-35 de sapt ca ma intreaba lumea cand nasc 😂, fetita si baietel, amandoi cate 1 kg la ecografia de luni, sunt chiar putin mai maricei. Nu ma plang, stau mai mult pe acasa ca umbla gripa peste tot si nu ne dorim sa ne expunem. Va imbratisez 🤗 Deme, multa sanatate!!! Sunteti puternice amandoua!
Ce frumos ca ai si fetita si baietel❤️ Sarcina usoara si la termen 🍀 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2024 Mesaje: 89
| Va multumesc frumos, fetelor! 🙏🏻 va imbratisez 🤗
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 268
| Deme cum sunteți? |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1409
| Ce dragut Alice , sarcina usoara in continuare si sa stea cat mai mult in burtica
Deme asteptam vesti din partea ta.
Fetelor , cred ca m-am bucurat prematur , daca ieri aveam sanii sensibili , azi de la pranz nu ii mai simt aproape deloc sensibili , vad maine cum arata testul cu prima urina , daca nu se arata ceva mai vizilil ca ieri nu mai imi fac sperante . |
|
| Tinem pumnii Maria Eu ma trezeam in sarcina cu baiatul si prima grija era sa imi verific sanii , erau tari si putin durerosi . Apoi spre dupa amiaza deveneau mai moi. Asta o perioada . Apoi invers : ma trezeam cu ei moi si spre dupa amiaza imi venea inima la loc cand ii simteam tari inapoi 😅😅 |
|

| am facut unul acum de dimineata , cu prima
 image to png online
|
|
| Mie imi pare negativ 🥺😔 |
|

| Mie mi s-a parut ca vad ceva... aia e, mai fac luni unul daca mai am simptome, momentan ma dor iar sanii... |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1039
|
Pare subtil ceva, încearcă totuși să încarci si poza needitata. |
|

| 
Asta ne editata |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 153
| MariaS wrote: Asta ne editata Eu vad o linie dar parca e alba-gri :-? |
|

| Capsunica2024 wrote: Eu vad o linie dar parca e alba-gri :-?
aia mi se pare ciudat si mie , poza ii facuta la mai putin de 5 min de la contactul cu lichidul...teoretic nu ar trebui sa fie urma de uscare. daca e sa ma i-au dupa ultimele simptome de ovulatie , ovulatia a fost cam acum 6-7 zile, stiu ca am zis ca nu mai testez decat daca intazie , dar efectiv stau langa un sertar plin cu teste si nu m-am putut abtine |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1039
| MariaS wrote:aia mi se pare ciudat si mie , poza ii facuta la mai putin de 5 min de la contactul cu lichidul...teoretic nu ar trebui sa fie urma de uscare. daca e sa ma i-au dupa ultimele simptome de ovulatie , ovulatia a fost cam acum 6-7 zile, stiu ca am zis ca nu mai testez decat daca intazie , dar efectiv stau langa un sertar plin cu teste si nu m-am putut abtine
Daca ovulația a fost acum 6 sau 7 zile, e devreme. Eu începeam testarea in 10 dpo, deci șanse încă sunt. Poate peste 3 zile ne dai o veste buna🤗 |
|
| Pai Mărie , e mult prea devreme Sanse inca-s . Vedem luni cu ce ne bucuri |
|
|