Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1039
| Andreea_neacsu wrote:uf da , in acest caz nici eu nu stiu ce sa spun  ma ghidam de obicei dupa cum trebuia sa imi vina daca aveam menstruatia regulata dar altfel nu stiu nici eu . Doar sa fi simtit ovulatia cum am simtit-o eu clar concret pe 16 decembrie , cu dureri si alte cele . Atunci n-ai decat de asteptat. Multumesc Ella . Sa fie. M-a prins intr-o perioada cand ma simt cam rau , de ieri intr-una . Sa vedem daca ne urnim din loc , mai mult eu de fapt ca sotul e “apt” oricand Cu ocazia asta poate merg sa-mi fac si analizele uzuale ca nu le-am facut de vreo 7-8-9 luni . Nici nu mai tin minte de cand Cum esti ? te simti bine ? greturi si dinastea de femeie gravi?
Vorba aia: cheful vine făcând🤗😂
Nu prea am nimic, decât dureri de sani și uneori greață, poate și vomă rar, dar nu zilnic. Mă neliniștește lipsa lor, mai ales că la prima sarcina imi era rău la greu... |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1409
| Ma mancat undeva si am facut un test, evident ca ii alb , dar cum eu am vedeni mi se pare ca vad o umbra, in poza nu se vede ca am incercat sa ii fac poza. folosesc doar teste dr max dupa patania de luna trecuta.
L.E. testu nu l-am facut cu prima urina , poate mai fac unul sambata cu prima urina. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1255
| Eu nu m-as nelinisti Ella , sarcinile difera. Tu sa te bucuri ca n-ai treaba asa cu raul , mai ales ca stii ce ai patimit la prima E bine ca inca persista sanii durerosi , doamne eu l sarcina cu baiatul mereu ma verificam dimi de groaza ca s-ar putea intampla iarasi sa pierd….. Nu pui ticker ? Hai, ca e dragut si asa stim si noi una alta . Maria , azi e joi , sambata daca faci ar trebui sa se dubleze beta deci daca astazi a fost poate o umbra , testul de sambata te lamureste complet . Sa stii ca eu niciodata n-am avut vedenii , daca s-a zarit o mica liniuta a si fost . N-as vrea nici sa iti dau sperante nici sa ti le distrug , dar cred totusi ca daca ai vazut ceva ceva , e ceva acolo vedem noi cand pui poza sambata . Eu am facut si astazi test si e suuuuuper aprins . N-am mai avut tot dr max , am avut barza dar e aceeasi sensibilitate de 25 unitati. Eu le zic unitati pt ca nu retin cum scrie pe prospect Deci , sa nu mai bolesc si sa ma iau de treaba si diseara ca apoi sotul merge la munca la noapte si se mai intoarce ori sambata seara ori spre noapte.

|
|

| ziceti si voi
is nebna eu sau?
 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 153
| Andreea_neacsu wrote:Eu nu m-as nelinisti Ella , sarcinile difera. Tu sa te bucuri ca n-ai treaba asa cu raul , mai ales ca stii ce ai patimit la prima  E bine ca inca persista sanii durerosi , doamne eu l sarcina cu baiatul mereu ma verificam dimi de groaza ca s-ar putea intampla iarasi sa pierd….. Nu pui ticker ? Hai, ca e dragut si asa stim si noi una alta . Maria , azi e joi , sambata daca faci ar trebui sa se dubleze beta deci daca astazi a fost poate o umbra , testul de sambata te lamureste complet . Sa stii ca eu niciodata n-am avut vedenii , daca s-a zarit o mica liniuta a si fost . N-as vrea nici sa iti dau sperante nici sa ti le distrug , dar cred totusi ca daca ai vazut ceva ceva , e ceva acolo  vedem noi cand pui poza sambata . Eu am facut si astazi test si e suuuuuper aprins . N-am mai avut tot dr max , am avut barza dar e aceeasi sensibilitate de 25 unitati. Eu le zic unitati pt ca nu retin cum scrie pe prospect Deci , sa nu mai bolesc si sa ma iau de treaba si diseara ca apoi sotul merge la munca la noapte si se mai intoarce ori sambata seara ori spre noapte.  Azi is si eu la ovulatie :)))))) asa zice calendarul Da am avut grija maxim luna asta :))) Maria , se vede ceva , dar asa am patit si eu , la mine era de uscare , ca e subtire , daca e gri e posibil sa fie de uscare ,dar daca e roz poate fi sarcina <3 Eu iti tin pumnii si te mai asteptam cu urmatorul test <3
|
|

| Capsunica2024 wrote: Azi is si eu la ovulatie :)))))) asa zice calendarul Da am avut grija maxim luna asta :))) Maria , se vede ceva , dar asa am patit si eu , la mine era de uscare , ca e subtire , daca e gri e posibil sa fie de uscare ,dar daca e roz poate fi sarcina <3 Eu iti tin pumnii si te mai asteptam cu urmatorul test <3
poza ii facuta la 5 min , ca dupa 5 min nu le mai citesc fix din cauza cu asta cu linile de uscare.
hai sa ploie cu teste cu II linii
|
|
| Si eu o vad chiar daca e pala pala , se vede ceva Abia astept testul de sambata Daca iese pozitiv , faci si beta ? Capsunica , ce-ar fi fost chiar luna asta sa nu ai grija si sa ai II ?? 🤭 Ca tot luna de iarna e 🤭 |
|

| Andreea_neacsu wrote:Si eu o vad  chiar daca e pala pala , se vede ceva Abia astept testul de sambata Daca iese pozitiv , faci si beta ? Capsunica , ce-ar fi fost chiar luna asta sa nu ai grija si sa ai II ?? 🤭 Ca tot luna de iarna e 🤭
Data tot palida ii, nici nu stiu , as merge si nu prea |
|
| Hai , curaj Eventual faci si luni dimi unul si apoi dupa ala hotarasti daca mergi sau nu . Dar eu zic sa fii increzatoare or sa se coloreze frumos si sambata , dar luni si mai si . |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1039
| Wow Andreea așa test de ovulație pozitiv eu nu am prins la mine niciodată 😍 sper sa mai dea din roșeața aia a lui și pe un test de sarcină peste 2 săptămâni 😂
Maria și eu vad ceva😁 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 153
| Andreea_neacsu wrote:Si eu o vad  chiar daca e pala pala , se vede ceva Abia astept testul de sambata Daca iese pozitiv , faci si beta ? Capsunica , ce-ar fi fost chiar luna asta sa nu ai grija si sa ai II ?? 🤭 Ca tot luna de iarna e 🤭 ioi sincer nu stiu:)))) Ca tocmai ce a terminat cu raceala baietelul de 3 a i si au inceput astialalti 2 :))(( fetita si baiatul incep ei:)) cu dureri in gat:))) eu zic ca am suficient 3 prunci =)))) ma uit la voi cum vedeti 2 linii si pt mine e deajuns <3 :))))) cred ca as fi socata sa raman acum:)))) M-a luat valul luna trecuta :))(( |
|
| Ella , nici eu pana acum de cand tot testez . Adica de la prima menstruatie din mai, dar atunci nu voiam bebe 2. Nu-mi amintesc inainte de sarcina cu Matei si nici in sarcina cu el, dar mi se par f pronuntate liniutele … poate luna asta e de bine Culmea , tot in partea stanga ma jeneaza .. ca luna trecuta , tot cu stangul am ovulat. Capsunica m-ai facut sa rad :)))) |
|

| Am mai prins un pic de curaj acum ca v-am văzut pe voi cum ma susțineți și ca totuși nu am vedenii.
|
|
| Alice , cate saptamani ai ? Cum te mai simti in perioada asta ? Cred ca abia astepti sa iti intalnesti gemenii. Doi baieti ? Baiat si fata ? PS: stiu ca e forum de aspirante dar la gravidute bate vantul bine de tot |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2024 Mesaje: 89
| Andreea_neacsu wrote:Alice , cate saptamani ai ? Cum te mai simti in perioada asta ? Cred ca abia astepti sa iti intalnesti gemenii. Doi baieti ? Baiat si fata ? PS: stiu ca e forum de aspirante dar la gravidute bate vantul bine de tot
Heey, buna, va urmaresc doar din umbra ca voi aveti treburi serioase pe aici cu testat si pregatiri pentru bebei, si chiar urmaresc cu interes fiecare test pozitiv❤️ Parca e asa o bucurie cand vad teste pozitive, nu vi se intampla la fel? Noi suntem bine, avem 26 de saptamani in burtica, burtica e maare ca de 34-35 de sapt ca ma intreaba lumea cand nasc 😂, fetita si baietel, amandoi cate 1 kg la ecografia de luni, sunt chiar putin mai maricei. Nu ma plang, stau mai mult pe acasa ca umbla gripa peste tot si nu ne dorim sa ne expunem. Va imbratisez 🤗 Deme, multa sanatate!!! Sunteti puternice amandoua! |
|
|