Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 517
| Buna! Mai stiti ceva de Deme? Vb cineva pe privat cu ea? |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 986
| MariaS wrote:Intreb si eu ca nu stiu , exita posibiliatea ca vascozitatea secretiei sa fie influentata de "gigeii" ?  adica daca se tot impospateaza la 1-2 zile ..
N-aș ști să-ți spun exact, însă am observat că în perioada în care prestam, fiind la ovulație, într-adevăr aveam secretie mai apoasa pe parcursul acelei zile. Totodată eu mereu cu o zi înainte de ovulație și în ziua ovulație aveam secreție apoasă urmată de o ultimă secreție egg imediat după ovulație. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 43
| Nicaieri88 wrote:Buna! Mai stiti ceva de Deme? Vb cineva pe privat cu ea?
Cred ca toate de abia așteaptăm sa intre Deme sa ne zică este bine atat ea cat și fetita ei. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Buna seara fetele, tot în spital , tot la perfuzii (muuuuulte) la 8h si analize. Astazi m-am ridicat din pat și am mers la baie singura. Cu viteza celui mai încet melc, dar am reusit. Fetita este bine, eu tot nu am reușit sa o vad, insa are voie sotul 10min, marți și vineri. Nu mai este intubata, deci respira singura, a pus 15g de ieri, nu mai are icter, si mănâncă 14ml la o masa, doar atât stiu și eu Când îl întreb pe sot cum arata zice xa are fata rotunda și frumoasa și picioarele lungi :)) |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 235
| deme wrote:Buna seara fetele, tot în spital , tot la perfuzii (muuuuulte) la 8h si analize. Astazi m-am ridicat din pat și am mers la baie singura. Cu viteza celui mai încet melc, dar am reusit. Fetita este bine, eu tot nu am reușit sa o vad, insa are voie sotul 10min, marți și vineri. Nu mai este intubata, deci respira singura, a pus 15g de ieri, nu mai are icter, si mănâncă 14ml la o masa, doar atât stiu și eu Când îl întreb pe sot cum arata zice xa are fata rotunda și frumoasa și picioarele lungi :))
Doamne ajută Deme o să vă recuperați și o să fiți foarte bine.🙏🙏🙏 |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 517
| deme wrote:Buna seara fetele, tot în spital , tot la perfuzii (muuuuulte) la 8h si analize. Astazi m-am ridicat din pat și am mers la baie singura. Cu viteza celui mai încet melc, dar am reusit. Fetita este bine, eu tot nu am reușit sa o vad, insa are voie sotul 10min, marți și vineri. Nu mai este intubata, deci respira singura, a pus 15g de ieri, nu mai are icter, si mănâncă 14ml la o masa, doar atât stiu și eu Când îl întreb pe sot cum arata zice xa are fata rotunda și frumoasa și picioarele lungi :))
Va recuperati numaidecat🍀. Ma bucur ca e si micuta bine, deja mananca foarte bine. ❤️ Te asteptam numai cu vesti bune 👨👩👧 |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| deme wrote:Buna seara fetele, tot în spital , tot la perfuzii (muuuuulte) la 8h si analize. Astazi m-am ridicat din pat și am mers la baie singura. Cu viteza celui mai încet melc, dar am reusit. Fetita este bine, eu tot nu am reușit sa o vad, insa are voie sotul 10min, marți și vineri. Nu mai este intubata, deci respira singura, a pus 15g de ieri, nu mai are icter, si mănâncă 14ml la o masa, doar atât stiu și eu Când îl întreb pe sot cum arata zice xa are fata rotunda și frumoasa și picioarele lungi :)) Doamne ajuta Oana sa mearga lucrurile tot mai bine cu fiecare zi care trece. Esti in gândurile noastre mereu |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
Sunteti in rugăciunile mele !💗
O sa fiti bine în curând amândouă și veți avea cea mai frumoasă întâlnire! 💗💗 |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Doamne ajută să fie totul bine,Deme. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1191
| Dumnezeu e alaturi de voi si o sa fie bine in final E cineva la testare ? Nu neaparat azi , dar zilele ce vin ? |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1392
| Andreea_neacsu wrote:Dumnezeu e alaturi de voi si o sa fie bine in final E cineva la testare ? Nu neaparat azi , dar zilele ce vin ?
Deme ne bucuram sa auzim vesti bune de la tine. Toate gândurile pozitive le trimitem la tine 😘😘
Eu mai am de așteptat cel puțin o săptămână până la testat, ma macină rău așteptarea asta 😂😂😂 |
|
| Pfiuuuu , te creeeeeed eu sincer daca n-am avea teama asta de biochimice as merge direct la beta in ziua 10-11 .. Se pare ca o sa ovulez si eu luna asta , desi extrem de tarziu , azi sunt in ziua 29 si a iesit testul aproape pozitiv , il atasez. Mai fac unul si maine
 upload images |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1392
| Andreea_neacsu wrote:Pfiuuuu , te creeeeeed eu sincer daca n-am avea teama asta de biochimice as merge direct la beta in ziua 10-11 .. Se pare ca o sa ovulez si eu luna asta , desi extrem de tarziu , azi sunt in ziua 29 si a iesit testul aproape pozitiv , il atasez. Mai fac unul si maine upload images
Problema e ca nu știu când ii ziua 10-11 🙈🤣
Acum ma dor ambele ovare de zici ca am bolovani atârnate de ele, de sâni nu mai zic ca și dacă respira cineva lângă ei strâng de gat pe cineva 🤣🤣🤣 |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 986
| Andreea_neacsu wrote:Pfiuuuu , te creeeeeed eu sincer daca n-am avea teama asta de biochimice as merge direct la beta in ziua 10-11 .. Se pare ca o sa ovulez si eu luna asta , desi extrem de tarziu , azi sunt in ziua 29 si a iesit testul aproape pozitiv , il atasez. Mai fac unul si maine upload images
Andreea spor la prestat🤗🎉 |
|
| uf da , in acest caz nici eu nu stiu ce sa spun ma ghidam de obicei dupa cum trebuia sa imi vina daca aveam menstruatia regulata dar altfel nu stiu nici eu . Doar sa fi simtit ovulatia cum am simtit-o eu clar concret pe 16 decembrie , cu dureri si alte cele . Atunci n-ai decat de asteptat. Multumesc Ella . Sa fie. M-a prins intr-o perioada cand ma simt cam rau , de ieri intr-una . Sa vedem daca ne urnim din loc , mai mult eu de fapt ca sotul e “apt” oricand Cu ocazia asta poate merg sa-mi fac si analizele uzuale ca nu le-am facut de vreo 7-8-9 luni . Nici nu mai tin minte de cand Cum esti ? te simti bine ? greturi si dinastea de femeie gravi? |
|
Iudita |