Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 118
| Cris567 wrote:
Nu prea stiu sigur cand am ovulat, ca n am facut teste. Tin minte ca am sesizat acea secretie tip albus de ou si atunci am prestat, plus in alte zile. Acest test pozitiv a fost un cadou ca tocmai ce am implinit 30 de ani.
La multi ani sanatosi si fericiti <3 <3 <3 ! Si Ella Maria a avut valoare mica si dupa a iesit o valoare maaare <3 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 960
| Cris, eu in 10 dpo am avut 9,67. Apoi a crescut frumos. Contează al 2 lea beta.🤗
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1081
| La multi ani Cris Sa ne povestesti reactia sotului |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 63
| Multumesc, fetelor pentru urari si incurajari. Sotul aseara era de noapte si l am sunat direct si i am zis sa se aseze pe scaun 😅😅😅. S-a bucurat si cand a venit acasa se holba intr-una la test😅😅😅 |
|
| Cred ca el e mai emotionat ca tine |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1353
| La multi ani Cris!
cine urmeaza la testat ?
|
|
| MariaS wrote:La multi ani Cris! cine urmeaza la testat ? Eu astept sa vina cm , ma doare burta nu mai vine odata …. Testul l am facut ieri si a iesit negativ , urina era diluata la maxim:)))) mi-a parut rau ca nu l am lasat pe azi , orichm ma doare burta clar vine cm |
|
| MariaS wrote:La multi ani Cris! cine urmeaza la testat ? Daca se pun si cele de ovulatie , eu urmez abia de maine cred ca le incep, sa imi vina comanda ca nu mai am niciunul Rebecca oare n-ar trebui si ea ? iar de restul fetelor , ne mai spun ele cand vad mesajele |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 183
| Andreea_neacsu wrote:Daca se pun si cele de ovulatie , eu urmez  abia de maine cred ca le incep, sa imi vina comanda ca nu mai am niciunul Rebecca oare n-ar trebui si ea ? iar de restul fetelor , ne mai spun ele cand vad mesajele
Andreea tu ai fost la ovulație deja.
|
|
| Iudita wrote:
Andreea tu ai fost la ovulație deja.
Eu știu că luna trecută am amândouă cam in aceiași perioadă . Și la mine o fost ieri ziua ovulației . Înseamnă că și tu.
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 376
| Andreea_neacsu wrote:Daca se pun si cele de ovulatie , eu urmez  abia de maine cred ca le incep, sa imi vina comanda ca nu mai am niciunul Rebecca oare n-ar trebui si ea ? iar de restul fetelor , ne mai spun ele cand vad mesajele
Eu nu testez, întrerup Duphastonul când a zis dl doctor și aștept menstruatia. Sunt sigură că luna asta nu am ovulat |
|
| Iudita , eu am cm de 39-40 zile mai am putin pana la ovulatie ,s-ar preconiza pe 26-27 ianuarie . Trebuie sa imi ajunga comanda de teste de ovulatie sa vad cam cum stau cu lh , dar nici alte semne gen mucus albus de ou sau dureri de burtica , n-am inceput sa am . Luna trecuta am ovulat cu ovarul stang, luna asta ar trebui (daca va avea loc ) cred cu cel drept . Pe care am un chist endometriozic . Sper sa nu o incurce cu nimic :)) |
|
| Gata, mi-a venit cm :)))
|
|
| Andreea_neacsu wrote:Iudita , eu am cm de 39-40 zile  mai am putin pana la ovulatie ,s-ar preconiza pe 26-27 ianuarie . Trebuie sa imi ajunga comanda de teste de ovulatie sa vad cam cum stau cu lh , dar nici alte semne gen mucus albus de ou sau dureri de burtica , n-am inceput sa am . Luna trecuta am ovulat cu ovarul stang, luna asta ar trebui (daca va avea loc ) cred cu cel drept . Pe care am un chist endometriozic . Sper sa nu o incurce cu nimic :))
Scuze,credeam că ai la 14 zile că și mine.
|
|
| Nunu din pacate pt mine pt perioada conceptiei si din fericire pt restul zilelor Capsunica macar dai restart pt noi incercari |
|
|