Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 146
| Cris567 wrote:
Momentan nu a venit menstruatia. Astept. Multumesc de incurajari, fetelor. Lunile urmatoare sper sa gasim teste pozitive la toate fetele. Va puuup
Faci test azi Cris ? <3 |
|
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 108
| Capsunica2024 wrote: Faci test azi Cris ? <3
Da,o sa fac dar diseara ca astept sa ajunga comanda. Mi am comandat barza ultrasensibil baanda. Oare sa il fac mai bine maine dimineata? |
|
| Cris567 wrote:
Da,o sa fac dar diseara ca astept sa ajunga comanda. Mi am comandat barza ultrasensibil baanda. Oare sa il fac mai bine maine dimineata?
Super <3 <3 tinem pumnii <3 |
|
| Capsunica2024 wrote: Super <3 <3 tinem pumnii <3 Eu zic ca iti iese 100% si diseara daca e mai ales ca e ultrasensibil |
|
| Capsunica2024 wrote: Eu zic ca iti iese 100% si diseara daca e mai ales ca e ultrasensibil
Vom vedea. Eu am niste semne ca si cum ar trebui sa vina menstruatia. Aseara ma incepeau ovarele si eram convinsa ca in dimineata asta o sa vina, dar nu a venit inca. In afara de mici crampe si sani durerosi nu am nimic. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1217
| La mine intotdeauna au diferit durerile de sarcina de durerile de menstruatie , cumva au fost altfel , nu stiu cum sa explic . Tinem pumnii pt diseara Ella , cum mai esti ? au aparut simptomele ? Parca mai ai ceva pana mergi la control . |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1006
| Andreea_neacsu wrote:La mine intotdeauna au diferit durerile de sarcina de durerile de menstruatie , cumva au fost altfel , nu stiu cum sa explic . Tinem pumnii pt diseara Ella , cum mai esti ? au aparut simptomele ? Parca mai ai ceva pana mergi la control .
Sunt ok momentan, doar durerile de sâni. Am in unele zile senzație de greata, dar doar când sunt acasă, cât timp sunt la servici nu le sesizez pentru că am foarte mult de lucru.😁
In rest ok, aștept să merg săptămâna viitoare la eco.
Criss ai testat in seara asta până la urmă? |
|
| Cris567 wrote:
Vom vedea. Eu am niste semne ca si cum ar trebui sa vina menstruatia. Aseara ma incepeau ovarele si eram convinsa ca in dimineata asta o sa vina, dar nu a venit inca. In afara de mici crampe si sani durerosi nu am nimic.
Cum esti Cris ?:* Ai facut test? |
|
| ![]() Capsunica2024 wrote: Cum esti Cris ?:* Ai facut test?
![]()
Hello, am facut acum si vad a doua liniuta. Tremur nu stiu. Cum pot sa atasez poza? |
|
| https://ibb.co/fDwtBRB https://ibb.co/17GbJMJ https://ibb.co/CM42JhB https://ibb.co/7k8wL6k
Va atasez aici. A aparut in primele 3 min. E pozitiv? E prima oara cand vad asta si nu stiu ce sa cred. Ma simt coplesita. |
|
| Wooow daaa <3 e pozitiv <3 <3 |
|
| Capsunica2024 wrote: Wooow daaa <3 e pozitiv <3 <3
Bebic sanatos , sarcina usoara <3 <3 <3 !!! |
|
| Capsunica2024 wrote: Bebic sanatos , sarcina usoara <3 <3 <3 !!!
Multumesc fetelor. Momentan nici nu stiu daca sa ma bucur pt ca pe mine ma doare burta de parca acum ar trebui sa mi vina. Sa merg maine sa fac un beta? |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1006
| Cris567 wrote:
Multumesc fetelor. Momentan nici nu stiu daca sa ma bucur pt ca pe mine ma doare burta de parca acum ar trebui sa mi vina. Sa merg maine sa fac un beta?
E pozitiv!🤗 Și pe mine mă durea așa vreo 2 săptămâni. Ar fi bine sa faci un beta și apoi să repeți la 48h.
Felicităr!🥰 |
|
| Cris567 wrote:
Multumesc fetelor. Momentan nici nu stiu daca sa ma bucur pt ca pe mine ma doare burta de parca acum ar trebui sa mi vina. Sa merg maine sa fac un beta?
Da asa te doare , ca la cm dar nu mai vine :)) :* Asa am fost si eu la toate 3 sarcinile |
|
Iudita |