Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 125
| Andreea_neacsu wrote:faceam si noi haz de necaz , cum s-ar spune Se apropie testarea pentru unele dintre voi  sa vedem cine sparge gheata , sau cu ce povesti de-ale voastre ne mai incepem diminetile :))) daaa :*
Abia astept Eu vreau sa raman mai greu :)) sa stau mai mult cu voi aici :))))))) Daca raman in Decembrie e perfect =))) |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1105
| Buna dimineata ! Ati incercat aceste teste ?? Vad ca intra si ele la oferta 3 la pret de 2. Si testele lor tip stilou si testele digitale. Dar pe acestea din urma le-a incercat cineva ?? Eu nici nu stiam ca exista . Mi-a aparut acum o reclama pe Fb . Sau poate or fi noi https://ibb.co/D726HKV%0A https://ibb.co/qBJSqKF |
|
| Andreea_neacsu wrote:Buna dimineata ! Ati incercat aceste teste ?? Vad ca intra si ele la oferta 3 la pret de 2. Si testele lor tip stilou si testele digitale. Dar pe acestea din urma le-a incercat cineva ?? Eu nici nu stiam ca exista . Mi-a aparut acum o reclama pe Fb . Sau poate or fi noi https://ibb.co/D726HKV%0Ahttps://ibb.co/qBJSqKF Da scrie ca au 25 u i deci numa dupa intarziere Eu mi-am comandat inainte de sarbatori de pe elysiomed unu tip stilou barza si unul caseta ambele de 10 u i ultrasensibile .Da nu au venit si ma mir ca veneau inainte f rapid , le am scris dar nici un raspuns :))) azi am dat din nou comanda :))) Eu cand mai cumpar de aici de la farmacie toate se uita la mine ciudat =)) de ce mai am inca 3 prunci:))))))) Eu cred ca luni o sa fac un test:)) o sa fiu 11 dpo cica :))) |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1361
| Eu nu mai inteleg nimic , am 6 zile intarziere, semne de a veni menstruatia nu am, beta zice ceva , ma omoara asteptarea asta |
|
| Da , acesta digital are 25. Cele banda sau cele stilou au 10. Dar nu le-am mai vazut pana acum pe site pe cele digitale . Eu de regula si de ovulatie luam barza dar parca as incerca si dr max . Maria , oare in ce zi dpo ai facut beta ? Luna asta ai facut teste de ovulatie ? Sau ai avut simptome ca ai ovulat? Poate e luna anovulatorie |
|

| Andreea_neacsu wrote:Da , acesta digital are 25. Cele banda sau cele stilou au 10. Dar nu le-am mai vazut pana acum pe site pe cele digitale . Eu de regula si de ovulatie luam barza dar parca as incerca si dr max . Maria , oare in ce zi dpo ai facut beta ? Luna asta ai facut teste de ovulatie ? Sau ai avut simptome ca ai ovulat? Poate e luna anovulatorie
Prin 15-17 dec am avut simtome de ovulatie. |
|
| Hmmmmmm , chiar nu inteleg de ce intarzie … totusi beta nu cred ca era atat de devreme facut incat sa nu fie pozitiv inca … Eu data trecuta la o intarziere de 15 zile (beta n-am facut ce-i drept) dar faceam teste o data la cateva zile … Ca poate a fost ovulatia mai tarziue ca poate a fost implantarea nu stiu cum .. ma imbatam si eu cu apa rece desi testele de ovulatie n-au fost pozitive si am testat super mult fata de obicei .. Asa ca n-as putea sa iti spun decat sa mai faci un test dr max peste cateva zile , poate 2, daca nu vine pana atunci … Macar de n-ar intarzia degeaba , ca asa stii una si buna , ca iti vine si dai restart .. |
|
| Cred ca imi fac Duminica dimineata un test :* |
|

| Capsunica2024 wrote:Cred ca imi fac Duminica dimineata un test :*
Sper sa fi tu norocoasa care da startul testelor pozitive anul acesta |
|
| Capsunica , numai maine nu-i poimaine facem galerie |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 963
| Capsunica2024 wrote:Cred ca imi fac Duminica dimineata un test :*
sa vina cele 2 liniuțe 😘 |
|
| MariaS wrote:Sper sa fi tu norocoasa care da startul testelor pozitive anul acesta Vai eu cand aud :))) ma speriu :)) nush cum o sa reactionez daca e pozitiv =))) cred ca lesin:))) Va multumesc gagici :)) <3 nu o sa fiu nici suparata :))) daca o sa fie negativ :)) deci oricum ar fi e perfect si minunat <3 Mi-au ajuns in seara asta si testele , stiti ca ziceam ca nu au ajuns . Duminica la prima ora fac test:)) is in dubii daca sa fac banda , caseta sau stilou:)))) toate is ultrasensibile :))) barza |
|
| Ala - Bala - Portocala Eu zic sa alegi un test la intamplare sa pui intr-o cutie testele si sa alegi asa vezi daca ai prea multe optiuni |
|
| Andreea_neacsu wrote:Ala - Bala - Portocala Eu zic sa alegi un test la intamplare sa pui intr-o cutie testele si sa alegi asa vezi daca ai prea multe optiuni Ma bate gandul sa fac maine un test, o fi oare prea devreme ? |
|
| Ella in z 10 a avut unul slab pozitiv si eu in decembrie cand am facut testul eram in z 10 dpo (m-am uitat in aplicatie ca nici eu nu mai stiam exact) si a iesit slab slaaaaab pozitiv , dar se cunostea ceva totusi |
|
Iudita |