Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1361
| 
poza spune tot |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 125
| tinem pumniiiiideme wrote:
Hai ca am eu emotii
|
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1105
| Imi pare rau Maria Dar e un nou an si o noua luna si un nou inceput |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| MariaS wrote: poza spune tot
Ar trebui scoase de pe piata testele clear blue :(
Îmi pare rau 😕🤗 |
|

| Mi-am propus ca de acum înainte sa nu folosesc altceva decât dr max și testez după ce mi-a întârziat macar o zi.
Cei mai prost cheltuiți bani pe testele alea... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 500
| O sa fie cu noroc data viitoare 🍀
Astia ar merita dati in judecata sincer..oricum in poza vad ca mai apare si o linie verticala, probabil ca au un lot defect. Sigur sunt acoperiti si ar veni cu un raspuns ca s-a depasit perioada. |
|
| MariaS wrote:Mi-am propus ca de acum înainte sa nu folosesc altceva decât dr max și testez după ce mi-a întârziat macar o zi.
Cei mai prost cheltuiți bani pe testele alea...
Te cred .. cea mai buna decizie este sa nu testam mai devreme de intarziere dar ne ia valul , eu una stiu cum e .. desi mi-am propus de data trecuta sa nu mai testez devreme , n-am putut sa ma tin de cuvant … Ori beta facut in z 12-13 ori test facut mai tarziu putin, asa mi-am spus eu mie , sper sa reusesc sa aplic asta |
|

| Nicaieri88 wrote:O sa fie cu noroc data viitoare 🍀
Astia ar merita dati in judecata sincer..oricum in poza vad ca mai apare si o linie verticala, probabil ca au un lot defect. Sigur sunt acoperiti si ar veni cu un raspuns ca s-a depasit perioada.
Doua din teste pozitiv era + în cadranul mare și pe cel ultra sensibil doar o linie,n-au făcut decât sa îmi dea speranțe false.
Ast sa vina odată și poate luna asta îi cu mai mult noroc la toate dintre noi |
|
| MariaS wrote:Doua din teste pozitiv era + în cadranul mare și pe cel ultra sensibil doar o linie,n-au făcut decât sa îmi dea speranțe false. Ast sa vina odată și poate luna asta îi cu mai mult noroc la toate dintre noi Eu una asa sper Sa curga in februarie -martie cu teste pozitive mai ales ca ar fi un cadou asa frumos pentru noi, caci ar trebui sa imi vina pe 8 februarie , atunci cand eu si sotul implinim 11 ani de relatie . Dar , acum si daca e in martie sau aprilie sau mai, ce sa facem , ne multumim oricum Daca aveti sfaturi sa fac si eu o fetita , le astept |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 125
| MariaS wrote:Doua din teste pozitiv era + în cadranul mare și pe cel ultra sensibil doar o linie,n-au făcut decât sa îmi dea speranțe false. Ast sa vina odată și poate luna asta îi cu mai mult noroc la toate dintre noi Ooo Maria , si eu care voiam sa ma testez pt prima data in 10 dpo cred ca o sa mai astept :p Sa fie cu noroc luna asta <3 Vine si surioara acusi <3 |
|
| Au promotie la testele dr max luate online (pe langa alte lucruri) https://ibb.co/Yp6VJkp |
|

|
S-au gândit ca acum cu atâta liber oamenii au fost ocupați și sa vadă dacă a dat roade munca |
|
| la ce crestere de natalitate or fi observat in alti ani, dupa bautele de Craciun si Revelion |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 500
| Andreea_neacsu wrote: la ce crestere de natalitate or fi observat in alti ani, dupa bautele de Craciun si Revelion
E doar un mic boom de sarbatori..natalitatea este f mica in Romania; e imbatranita rau populatia la noi. Nu se mai fac copii la 20 de ani, ci de la 30+ si atunci intervin si probleme de fertilitate. |
|
| faceam si noi haz de necaz , cum s-ar spune Se apropie testarea pentru unele dintre voi sa vedem cine sparge gheata , sau cu ce povesti de-ale voastre ne mai incepem diminetile |
|
Iudita |