Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 255
| MariaS wrote:vrea , nu se supara ce ii de 1 an si ceva discutam subiectul, ca sa o pregatim si sa se obisnuiasca cu ideea, nu va zic ca ea la gradi zile la toata lumea ca are 2 "suriori"  sau ca am bebe in burtica. acum de cateva zile ii lipita de mine si nu suporta sa ma vada ca lipsesc fara sa ii zic, cu toate ca nu i-am zis ca ii posibil sa aiba un viitor fratior sau surioara.
Nu vreau să te dezamăgesc dar nu mai cumpără teste Claire blue,La mine toate au dat fals pozitiv plus că sunt și mai scumpe și nu sunt bune de nimic. Sper că la tine să fie pozitiv la beta . baftă |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1393
| Iudita wrote:
Nu vreau să te dezamăgesc dar nu mai cumpără teste Claire blue,La mine toate au dat fals pozitiv plus că sunt și mai scumpe și nu sunt bune de nimic. Sper că la tine să fie pozitiv la beta . baftă
Nu ma dezamagesti, am zis ca incerc cu astea , ca na pareau brand bun, de la farma mi-a recomanda asta, ca ii mai bun decat barza ( pov farmacistei : testele de la barza ii ziceau toate ca nu ii , ala ce il au de sange ii indica eronat comparativ cu testele de sange facute la laborator ).
Mai bine de jumatate de zi a trecut , mai trece si restul si maine merg la bioclinica si imi fac beta , acolo o sa vad negru pe alb daca e de bine sau nu. Ideea e ca eu simtome am, sanii imi sunt mariti, ma dor, nu mai suport pajelile gen nici macar ochiurile ou nu suport sa le mai simt mirosul, greata am, deci...vedem maine |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| MariaS wrote:Nu ma dezamagesti, am zis ca incerc cu astea , ca na pareau brand bun, de la farma mi-a recomanda asta, ca ii mai bun decat barza ( pov farmacistei : testele de la barza ii ziceau toate ca nu ii , ala ce il au de sange ii indica eronat comparativ cu testele de sange facute la laborator ). Mai bine de jumatate de zi a trecut , mai trece si restul si maine merg la bioclinica si imi fac beta , acolo o sa vad negru pe alb daca e de bine sau nu. Ideea e ca eu simtome am, sanii imi sunt mariti, ma dor, nu mai suport pajelile gen nici macar ochiurile ou nu suport sa le mai simt mirosul, greata am, deci...vedem maine
Sa fie cu rezultat pozitiv 🍀 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 146
| hai cu bebeeeeeeedeme wrote:
Sa fie cu rezultat pozitiv 🍀
|
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1219
| dada , cineva trebuie sa sparga gheata pe luna asta |
|

| nu stiu ce sa fac, am fost acum la baie si am vazut pe hartie ca ii usor colorata scurgerea... mai are rost sa merg dimineata la beta ? simtome nu mai am , adica sânii nu ma mai dor si nici sensibili nu mai is... |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1010
| MariaS wrote:nu stiu ce sa fac, am fost acum la baie si am vazut pe hartie ca ii usor colorata scurgerea... mai are rost sa merg dimineata la beta ? simtome nu mai am , adica sânii nu ma mai dor si nici sensibili nu mai is...
Bună Maria, eu îți spun din proprie experiență că am avut aceleași teste fals pozitive cu Clarblue. Mai ales că spui că au apărut după 10 minute. |
|
| EllaMaria wrote:
Bună Maria, eu îți spun din proprie experiență că am avut aceleași teste fals pozitive cu Clarblue. Mai ales că spui că au apărut după 10 minute.
Si eu am auzit de clearblue ca au linie de uscare , si sora mea a patit la fel , tot cu clear blue si se vedea mai tare linia , era si groasa ca cealalta |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1219
| Maria , ai mai mers la beta ? sau te-ai razgandit ? |
|

| Andreea_neacsu wrote:Maria , ai mai mers la beta ? sau te-ai razgandit ? dimineata nu am mai apucat sa merg pt ca gradinita, plus ca m-am suparat aseara si am zis ca daca pana la 16:30 cand termin jobul nu se mai vede nici o urma merg la 16:30 la beta. in afara de pata aia usor colorata (maroniu ft deschis) aseara nu am mai avut nici un simptom sau scurgere colorata. parca as mai crede dar pe partea cealata nu vreau sa imi fac iluzii |
|
| MariaS wrote:dimineata nu am mai apucat sa merg pt ca gradinita, plus ca m-am suparat aseara si am zis ca daca pana la 16:30 cand termin jobul nu se mai vede nici o urma merg la 16:30 la beta. in afara de pata aia usor colorata (maroniu ft deschis) aseara nu am mai avut nici un simptom sau scurgere colorata. parca as mai crede dar pe partea cealata nu vreau sa imi fac iluzii Daca ti faci un barza ultrasensibil tip stilou? |
|

| Capsunica2024 wrote: Daca ti faci un barza ultrasensibil tip stilou?
Sincer?! decat sa mai dau banii pe un test si iar sa imi fac iluzii si sperante ca mi se pare sa vad ceva , mai bine fac un beta care imi zice clar
|
|
| MariaS wrote:Sincer?! decat sa mai dau banii pe un test si iar sa imi fac iluzii si sperante ca mi se pare sa vad ceva , mai bine fac un beta care imi zice clar Da , asa e :* |
|

| Am mers la beta  Pe la 19-20 au zis ca încearcă sa îmi trimită rezultatul |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| MariaS wrote:Am mers la beta  Pe la 19-20 au zis ca încearcă sa îmi trimită rezultatul
Hai ca am eu emotii |
|
Iudita |