Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 986
| Capsunica2024 wrote: Pai , daca a lasat de doua ori :)) in ultimele 2 zile de ciclu si am facut zilnic de mai multe ori pe zi =)) o sa vedem acum daca am facut accidente sau nu:))) oare de cand ma pot testa cu ultrasensibil? Eu pana acum faceam teste doar daca aveam 1-3 zile intarziere :))) in 2 cica am ovulat insa eu simptome de ovulat am avut cam in 1 :)))
Eu mereu începeam in 10 dpo și aveam ff slab pozitiv cu ultrasensibil. In principiu îl poți face cu 2 3 zile înainte și să observi ce a slab. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 140
| EllaMaria wrote:
Eu mereu începeam in 10 dpo și aveam ff slab pozitiv cu ultrasensibil. In principiu îl poți face cu 2 3 zile înainte și să observi ce a slab.
Cred ca imi fac in 10 dpo :)) atunci . in 12 ar fi :p |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1192
| Asteptam cu interes toate testele de luna aceasta |
|
| Andreea_neacsu wrote:Asteptam cu interes toate testele de luna aceasta Se testeaza cineva inaintea mea ? <3 |
|
| Capsunica2024 wrote:Se testeaza cineva inaintea mea ? <3 Deci ieri am facut o greseala grava =))))))))) da chiar fara sa vrem =))) Acum is mai multe sanse :))) |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 986
| Capsunica2024 wrote: Deci ieri am facut o greseala grava =))))))))) da chiar fara sa vrem =))) Acum is mai multe sanse :)))
Șansele cele mai mari le ai cu 4, 5 zile înainte de ovulație și în ziua ovulației. Daca și atunci ați lucrat e bine 😂 |
|
| EllaMaria wrote:
Șansele cele mai mari le ai cu 4, 5 zile înainte de ovulație și în ziua ovulației. Daca și atunci ați lucrat e bine 😂
Da si atunci:)))) |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1392
| Bună fetelor Nu am mai intrat de o eternitate pe forum, din ce am mai citit mai sunt câteva din cele vechi 
De ceva timp ne-am apucat de proiectul bebe 2 și ma confrunt cu o dilemă. Am început sa testez de săptămâna trecută, prima zi a ultimului ciclu a fost 3 dec, ciclu de 30-32 de zile, am prestat în perioada magica, problema mea e ca am făcut teste și în afara ce cele de la clear blue care au ieșit pozitive, cele barza și dr max au ieșit negative Abia mâine pot merge la beta.
Primele 2 is normale si cel din 05.01 ii ultra sensibil ce ma pune pa ganduri e ca s-au vazut primele semne ca ar fi pozitive abia dupa 5-10 min si dupa 30 se vad ca in poza.
 |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| MariaS wrote:Bună fetelor Nu am mai intrat de o eternitate pe forum, din ce am mai citit mai sunt câteva din cele vechi  De ceva timp ne-am apucat de proiectul bebe 2 și ma confrunt cu o dilemă. Am început sa testez de săptămâna trecută, prima zi a ultimului ciclu a fost 3 dec, ciclu de 30-32 de zile, am prestat în perioada magica, problema mea e ca am făcut teste și în afara ce cele de la clear blue care au ieșit pozitive, cele barza și dr max au ieșit negative  Abia mâine pot merge la beta. Primele 2 is normale si cel din 05.01 ii ultra sensibil ce ma pune pa ganduri e ca s-au vazut primele semne ca ar fi pozitive abia dupa 5-10 min si dupa 30 se vad ca in poza. 
Bună Maria, cele de la clearblue mai mereu dau fals pozitiv. Eu mai mare încredere am im barza si dr max |
|

| deme wrote:
Bună Maria, cele de la clearblue mai mereu dau fals pozitiv. Eu mai mare încredere am im barza si dr max
WOW Deme sarcina usora!!
nu as fi zis ca alea dau fals pozitive astea de la clear blue , dar ce sa zic, maine merg la beta si vad exact ce si cum. in trecut am avut experiente de fals pozitive cu barza , acum om vedea ce o sa fie. |
|
| Buna Maria ! Eu am mare incredere in dr max, de regula le prefer pe ele, indiferent ca sunt cele tip banda sau stilou , ambele au sensibilitate mare , cam 10 unitati . Despre Clearblue sincer nu prea cunosc multe informatii , abia luna trecuta la final am facut primul test de genul . Oare daca incerci unul digital cu precizarea saptamanii? Sa nu fie fals pozitive celelalte .. Sa ne tii la curent cu ce se intampla |
|
| MariaS wrote:
WOW Deme sarcina usora!!
nu as fi zis ca alea dau fals pozitive astea de la clear blue , dar ce sa zic, maine merg la beta si vad exact ce si cum. in trecut am avut experiente de fals pozitive cu barza , acum om vedea ce o sa fie.
Domnisoara voastra vrea si ea o surioara ? Sau un fratior ? |
|

| Andreea_neacsu wrote:Buna Maria ! Eu am mare incredere in dr max, de regula le prefer pe ele, indiferent ca sunt cele tip banda sau stilou , ambele au sensibilitate mare , cam 10 unitati . Despre Clearblue sincer nu prea cunosc multe informatii , abia luna trecuta la final am facut primul test de genul . Oare daca incerci unul digital cu precizarea saptamanii? Sa nu fie fals pozitive celelalte .. Sa ne tii la curent cu ce se intampla
Acum daca am intrat din nou pe forum iti dai seama ca va tin la curent |
|

| Andreea_neacsu wrote:Domnisoara voastra vrea si ea o surioara ? Sau un fratior ?
vrea , nu se supara ce ii
de 1 an si ceva discutam subiectul, ca sa o pregatim si sa se obisnuiasca cu ideea, nu va zic ca ea la gradi zile la toata lumea ca are 2 "suriori" sau ca am bebe in burtica. acum de cateva zile ii lipita de mine si nu suporta sa ma vada ca lipsesc fara sa ii zic, cu toate ca nu i-am zis ca ii posibil sa aiba un viitor fratior sau surioara. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| MariaS wrote:
WOW Deme sarcina usora!!
nu as fi zis ca alea dau fals pozitive astea de la clear blue , dar ce sa zic, maine merg la beta si vad exact ce si cum. in trecut am avut experiente de fals pozitive cu barza , acum om vedea ce o sa fie.
Mulțumesc frumos :)
Cel mai bine cu beta ! La noi a fost deschis Synevo și ieri și astăzi. Cel mai bine m-am împăcat cu barza ultrasensibil stilou și dr max banda.
Eu sper sa fie cu beta pozitiv!! |
|
Iudita |