Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, January 2, 2025 8:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Mai e pana in februarie cand trebuie sa imi vina iar 😅 Mai intai tinem pentru Rebecca , ea e la testare prima ca e in perioada ovulatiei .
Si apoi si restul de fete daca ne mai dau vreun indiciu in ce perioada sunt atunci ras
Iar la noi ramane de vazut si cu bunica sotului , inca este neclara situatia ei si se iau in calcul chiar si partile negative.. Vedem daca vom putea presta AngelNot
Capsunica2024
Scris: Friday, January 3, 2025 10:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/30/2024
Andreea_neacsu wrote:
Mai e pana in februarie cand trebuie sa imi vina iar 😅 Mai intai tinem pentru Rebecca , ea e la testare prima ca e in perioada ovulatiei .
Si apoi si restul de fete daca ne mai dau vreun indiciu in ce perioada sunt atunci ras
Iar la noi ramane de vazut si cu bunica sotului , inca este neclara situatia ei si se iau in calcul chiar si partile negative.. Vedem daca vom putea presta AngelNot

Mie in 16 trebuie sa mi vina si ziua de ovulatie a fost ieri sau alataieri:)))
Andreea_neacsu
Scris: Friday, January 3, 2025 12:03 PM
Nivel

Ai simtit-o cu simptome specifice ? Pe mine de obicei nu ma durea ovulatia insa luna trecuta am simtit-o zdravan topai Mai vedem peste 23 zile cum va fi dance
Nu am retinut , insa vreti sa faceti si voi un bebe Capsunica ? iarta-ma daca ne-ai spus ! hearts
Capsunica2024
Scris: Friday, January 3, 2025 10:25 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Ai simtit-o cu simptome specifice ? Pe mine de obicei nu ma durea ovulatia insa luna trecuta am simtit-o zdravan topai Mai vedem peste 23 zile cum va fi dance
Nu am retinut , insa vreti sa faceti si voi un bebe Capsunica ? iarta-ma daca ne-ai spus ! hearts

Greu de zis :))) cumva m-as bucura mult daca s-ar intampla , fetita mea isi doreste mult o surioara , am 2 baieti si o fetita ,dar eu nu am curaj sa zic da :)) sau sa incerc :))) astept o minune =))))
E greut cu 3 :)) dar daca ar fi sa se intample cu siguranta mi-as gasi forta :p dar parca nu am curaj:)) si nu sunt hotarata :)) , mai facem mici “greseli” poate poatw =))
Capsunica2024
Scris: Friday, January 3, 2025 10:25 PM
Nivel

Capsunica2024 wrote:

Greu de zis :))) cumva m-as bucura mult daca s-ar intampla , fetita mea isi doreste mult o surioara , am 2 baieti si o fetita ,dar eu nu am curaj sa zic da :)) sau sa incerc :))) astept o minune =))))
E greut cu 3 :)) dar daca ar fi sa se intample cu siguranta mi-as gasi forta :p dar parca nu am curaj:)) si nu sunt hotarata :)) , mai facem mici “greseli” poate poatw =))

Sotul meu e Pro multi copilasi:)))) dar eu is cu accept-ul :))))
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, January 4, 2025 11:17 AM
Nivel

Cred ca e greu si asa cu 3 ras Ce varste au ?
Sa va dea Dumnezeu asa cum considera el ami bine pentru familia voastra coeur
Capsunica2024
Scris: Saturday, January 4, 2025 3:30 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Cred ca e greu si asa cu 3 ras Ce varste au ?
Sa va dea Dumnezeu asa cum considera el ami bine pentru familia voastra coeur

Uneori doar , per total ne descurcam f bine cu ei , suntem amandoi implicati jumi-juma :p
De dorit ne-am dorii amandoi, dar intervine mentalul :)) care zice , e deajuns , ocupati-va de astia care i aveti, scoala , teme, gradi :))
Dar in adancul sufletului ne dorim amandoi :p
Vedem cum vrea Dumnezeu :p
Ideea este ca nu mai sunt asa speriata ( sa nu raman ) daca e sa se intample e binevenit/a :p .
EllaMaria
Scris: Saturday, January 4, 2025 3:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Bună fetelor, eu am reușit să merg azi la ecografie, doctorul pleacă în concediu. E bine poziționat, pare ok. Ce mă neliniștește este că am un chist pe ovarul stâng de 4,6 cm care în noiembrie nu era acolo. Doctorului zice sa nu-mi fac griji, sa nu fac efort și revin peste 2 săptămâni, însă mie doar acolo îmi stă gândul...
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, January 4, 2025 9:18 PM
Nivel

Capsunica2024 wrote:

Uneori doar , per total ne descurcam f bine cu ei , suntem amandoi implicati jumi-juma :p
De dorit ne-am dorii amandoi, dar intervine mentalul :)) care zice , e deajuns , ocupati-va de astia care i aveti, scoala , teme, gradi :))
Dar in adancul sufletului ne dorim amandoi :p
Vedem cum vrea Dumnezeu :p
Ideea este ca nu mai sunt asa speriata ( sa nu raman ) daca e sa se intample e binevenit/a :p .

sotul meu spune ca dupa al doilea, gata , oprim fabricuta hohot eu totusi presimt si bebe 3, venit pe neasteptate .. asa imi spune mie intuitia . Si ca bebe 2 o sa fie tot baiat iar no 3 va fi fetita , sa ne intregeasca familia . Acuma , daca o fi adevarat, mai ramane de vazut :))
Cum spuneam , sa va dea Dzeu dupa dorinta voastra nerostita dar si cum crede el ca va e mai bine SimplyLove
Dar pe la mijlocul lunii are rost vreun test? sau n-a fost niciun accident care sa va puna pe ganduri ? ras
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, January 4, 2025 9:21 PM
Nivel

EllaMaria wrote:
Bună fetelor, eu am reușit să merg azi la ecografie, doctorul pleacă în concediu. E bine poziționat, pare ok. Ce mă neliniștește este că am un chist pe ovarul stâng de 4,6 cm care în noiembrie nu era acolo. Doctorului zice sa nu-mi fac griji, sa nu fac efort și revin peste 2 săptămâni, însă mie doar acolo îmi stă gândul...

Ella , sunt vesti bune Bravoo . Poate e un chist functional care se va retrage in lipsa anumitor hormoni . Eu am avut toata sarcina un chist endometriozic de 6, ceva (nu mai retin exact) , mare oricum , dar a fost totul in regula . N-a pus probleme absolut deloc . Doctorul spera sa mai scada in lipsa
menstruatiei , dar inclusiv la controlul din martie 2024 cand nu avusesem inca menstruatie dupa nastere , tot atat masura … n-a scazut deloooooc deeeelooooc in iaca 3 ani si 4 luni de la ultima menstruatie . Acum in august cand am mers iarasi , tot de 6, era .
Eu spun sa stai fara stres pana pe la jumatatea lunii cand va vedeti din nou .
Capsunica2024
Scris: Saturday, January 4, 2025 10:47 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

sotul meu spune ca dupa al doilea, gata , oprim fabricuta hohot eu totusi presimt si bebe 3, venit pe neasteptate .. asa imi spune mie intuitia . Si ca bebe 2 o sa fie tot baiat iar no 3 va fi fetita , sa ne intregeasca familia . Acuma , daca o fi adevarat, mai ramane de vazut :))
Cum spuneam , sa va dea Dzeu dupa dorinta voastra nerostita dar si cum crede el ca va e mai bine SimplyLove
Dar pe la mijlocul lunii are rost vreun test? sau n-a fost niciun accident care sa va puna pe ganduri ? ras

Pai , daca a lasat de doua ori :)) in ultimele 2 zile de ciclu si am facut zilnic de mai multe ori pe zi =)) o sa vedem acum daca am facut accidente sau nu:))) oare de cand ma pot testa cu ultrasensibil? Eu pana acum faceam teste doar daca aveam 1-3 zile intarziere :))) in 2 cica am ovulat insa eu simptome de ovulat am avut cam in 1 :)))
Capsunica2024
Scris: Saturday, January 4, 2025 10:59 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Elaa ma bucur mult ca totul e bine <3 !
Chistul o sa se resoarba <3
EllaMaria
Scris: Sunday, January 5, 2025 8:24 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Ella , sunt vesti bune Bravoo . Poate e un chist functional care se va retrage in lipsa anumitor hormoni . Eu am avut toata sarcina un chist endometriozic de 6, ceva (nu mai retin exact) , mare oricum , dar a fost totul in regula . N-a pus probleme absolut deloc . Doctorul spera sa mai scada in lipsa
menstruatiei , dar inclusiv la controlul din martie 2024 cand nu avusesem inca menstruatie dupa nastere , tot atat masura … n-a scazut deloooooc deeeelooooc in iaca 3 ani si 4 luni de la ultima menstruatie . Acum in august cand am mers iarasi , tot de 6, era .
Eu spun sa stai fara stres pana pe la jumatatea lunii cand va vedeti din nou .

Sper doar sa nu afecteze, deși ginecologul mi-a spus sa nu-mi fac griji eu tot pe ideile mele sunt ras

Ma liniștesc că nu am de ales și vedem pe parcurs.
EllaMaria
Scris: Sunday, January 5, 2025 8:24 AM
Nivel

Capsunica2024 wrote:

Elaa ma bucur mult ca totul e bine <3 !
Chistul o sa se resoarba <3

Sper🤗
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, January 5, 2025 8:42 AM
Nivel

Pai eu l-am facut pe al meu in 11 dpo , dar nu a fost ultrasensibil . Merge si din 10 dpo, Ella a avut slab pozitiv asa . Nu mereu se potriveste calculul cu ovulatia , daca ai urmarit semnalele atunci stii sigur cand a fost ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.