Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1245
| Mai e pana in februarie cand trebuie sa imi vina iar 😅 Mai intai tinem pentru Rebecca , ea e la testare prima ca e in perioada ovulatiei . Si apoi si restul de fete daca ne mai dau vreun indiciu in ce perioada sunt atunci Iar la noi ramane de vazut si cu bunica sotului , inca este neclara situatia ei si se iau in calcul chiar si partile negative.. Vedem daca vom putea presta |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 153
| Andreea_neacsu wrote:Mai e pana in februarie cand trebuie sa imi vina iar 😅 Mai intai tinem pentru Rebecca , ea e la testare prima ca e in perioada ovulatiei . Si apoi si restul de fete daca ne mai dau vreun indiciu in ce perioada sunt atunci Iar la noi ramane de vazut si cu bunica sotului , inca este neclara situatia ei si se iau in calcul chiar si partile negative.. Vedem daca vom putea presta Mie in 16 trebuie sa mi vina si ziua de ovulatie a fost ieri sau alataieri:))) |
|
| Ai simtit-o cu simptome specifice ? Pe mine de obicei nu ma durea ovulatia insa luna trecuta am simtit-o zdravan Mai vedem peste 23 zile cum va fi Nu am retinut , insa vreti sa faceti si voi un bebe Capsunica ? iarta-ma daca ne-ai spus ! |
|
| Andreea_neacsu wrote:Ai simtit-o cu simptome specifice ? Pe mine de obicei nu ma durea ovulatia insa luna trecuta am simtit-o zdravan  Mai vedem peste 23 zile cum va fi Nu am retinut , insa vreti sa faceti si voi un bebe Capsunica ? iarta-ma daca ne-ai spus ! Greu de zis :))) cumva m-as bucura mult daca s-ar intampla , fetita mea isi doreste mult o surioara , am 2 baieti si o fetita ,dar eu nu am curaj sa zic da :)) sau sa incerc :))) astept o minune =)))) E greut cu 3 :)) dar daca ar fi sa se intample cu siguranta mi-as gasi forta :p dar parca nu am curaj:)) si nu sunt hotarata :)) , mai facem mici “greseli” poate poatw =)) |
|
| Capsunica2024 wrote: Greu de zis :))) cumva m-as bucura mult daca s-ar intampla , fetita mea isi doreste mult o surioara , am 2 baieti si o fetita ,dar eu nu am curaj sa zic da :)) sau sa incerc :))) astept o minune =)))) E greut cu 3 :)) dar daca ar fi sa se intample cu siguranta mi-as gasi forta :p dar parca nu am curaj:)) si nu sunt hotarata :)) , mai facem mici “greseli” poate poatw =))
Sotul meu e Pro multi copilasi:)))) dar eu is cu accept-ul :))))
|
|
| Cred ca e greu si asa cu 3 Ce varste au ? Sa va dea Dumnezeu asa cum considera el ami bine pentru familia voastra |
|
| Andreea_neacsu wrote:Cred ca e greu si asa cu 3  Ce varste au ? Sa va dea Dumnezeu asa cum considera el ami bine pentru familia voastra Uneori doar , per total ne descurcam f bine cu ei , suntem amandoi implicati jumi-juma :p De dorit ne-am dorii amandoi, dar intervine mentalul :)) care zice , e deajuns , ocupati-va de astia care i aveti, scoala , teme, gradi :)) Dar in adancul sufletului ne dorim amandoi :p Vedem cum vrea Dumnezeu :p Ideea este ca nu mai sunt asa speriata ( sa nu raman ) daca e sa se intample e binevenit/a :p . |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1032
| Bună fetelor, eu am reușit să merg azi la ecografie, doctorul pleacă în concediu. E bine poziționat, pare ok. Ce mă neliniștește este că am un chist pe ovarul stâng de 4,6 cm care în noiembrie nu era acolo. Doctorului zice sa nu-mi fac griji, sa nu fac efort și revin peste 2 săptămâni, însă mie doar acolo îmi stă gândul... |
|
| Capsunica2024 wrote: Uneori doar , per total ne descurcam f bine cu ei , suntem amandoi implicati jumi-juma :p De dorit ne-am dorii amandoi, dar intervine mentalul :)) care zice , e deajuns , ocupati-va de astia care i aveti, scoala , teme, gradi :)) Dar in adancul sufletului ne dorim amandoi :p Vedem cum vrea Dumnezeu :p Ideea este ca nu mai sunt asa speriata ( sa nu raman ) daca e sa se intample e binevenit/a :p .
sotul meu spune ca dupa al doilea, gata , oprim fabricuta eu totusi presimt si bebe 3, venit pe neasteptate .. asa imi spune mie intuitia . Si ca bebe 2 o sa fie tot baiat iar no 3 va fi fetita , sa ne intregeasca familia . Acuma , daca o fi adevarat, mai ramane de vazut :)) Cum spuneam , sa va dea Dzeu dupa dorinta voastra nerostita dar si cum crede el ca va e mai bine Dar pe la mijlocul lunii are rost vreun test? sau n-a fost niciun accident care sa va puna pe ganduri ? |
|
| EllaMaria wrote:Bună fetelor, eu am reușit să merg azi la ecografie, doctorul pleacă în concediu. E bine poziționat, pare ok. Ce mă neliniștește este că am un chist pe ovarul stâng de 4,6 cm care în noiembrie nu era acolo. Doctorului zice sa nu-mi fac griji, sa nu fac efort și revin peste 2 săptămâni, însă mie doar acolo îmi stă gândul...
Ella , sunt vesti bune . Poate e un chist functional care se va retrage in lipsa anumitor hormoni . Eu am avut toata sarcina un chist endometriozic de 6, ceva (nu mai retin exact) , mare oricum , dar a fost totul in regula . N-a pus probleme absolut deloc . Doctorul spera sa mai scada in lipsa menstruatiei , dar inclusiv la controlul din martie 2024 cand nu avusesem inca menstruatie dupa nastere , tot atat masura … n-a scazut deloooooc deeeelooooc in iaca 3 ani si 4 luni de la ultima menstruatie . Acum in august cand am mers iarasi , tot de 6, era . Eu spun sa stai fara stres pana pe la jumatatea lunii cand va vedeti din nou . |
|
| Andreea_neacsu wrote: sotul meu spune ca dupa al doilea, gata , oprim fabricuta  eu totusi presimt si bebe 3, venit pe neasteptate .. asa imi spune mie intuitia . Si ca bebe 2 o sa fie tot baiat iar no 3 va fi fetita , sa ne intregeasca familia . Acuma , daca o fi adevarat, mai ramane de vazut :)) Cum spuneam , sa va dea Dzeu dupa dorinta voastra nerostita dar si cum crede el ca va e mai bine Dar pe la mijlocul lunii are rost vreun test? sau n-a fost niciun accident care sa va puna pe ganduri ? Pai , daca a lasat de doua ori :)) in ultimele 2 zile de ciclu si am facut zilnic de mai multe ori pe zi =)) o sa vedem acum daca am facut accidente sau nu:))) oare de cand ma pot testa cu ultrasensibil? Eu pana acum faceam teste doar daca aveam 1-3 zile intarziere :))) in 2 cica am ovulat insa eu simptome de ovulat am avut cam in 1 :))) |
|
| EllaMaria wrote:Bună fetelor, eu am reușit să merg azi la ecografie, doctorul pleacă în concediu. E bine poziționat, pare ok. Ce mă neliniștește este că am un chist pe ovarul stâng de 4,6 cm care în noiembrie nu era acolo. Doctorului zice sa nu-mi fac griji, sa nu fac efort și revin peste 2 săptămâni, însă mie doar acolo îmi stă gândul... Elaa ma bucur mult ca totul e bine <3 ! Chistul o sa se resoarba <3 |
|
| Andreea_neacsu wrote:Ella , sunt vesti bune  . Poate e un chist functional care se va retrage in lipsa anumitor hormoni . Eu am avut toata sarcina un chist endometriozic de 6, ceva (nu mai retin exact) , mare oricum , dar a fost totul in regula . N-a pus probleme absolut deloc . Doctorul spera sa mai scada in lipsa menstruatiei , dar inclusiv la controlul din martie 2024 cand nu avusesem inca menstruatie dupa nastere , tot atat masura … n-a scazut deloooooc deeeelooooc in iaca 3 ani si 4 luni de la ultima menstruatie . Acum in august cand am mers iarasi , tot de 6, era . Eu spun sa stai fara stres pana pe la jumatatea lunii cand va vedeti din nou .
Sper doar sa nu afecteze, deși ginecologul mi-a spus sa nu-mi fac griji eu tot pe ideile mele sunt
Ma liniștesc că nu am de ales și vedem pe parcurs. |
|
| Capsunica2024 wrote: Elaa ma bucur mult ca totul e bine <3 ! Chistul o sa se resoarba <3
Sper🤗 |
|
| Pai eu l-am facut pe al meu in 11 dpo , dar nu a fost ultrasensibil . Merge si din 10 dpo, Ella a avut slab pozitiv asa . Nu mereu se potriveste calculul cu ovulatia , daca ai urmarit semnalele atunci stii sigur cand a fost |
|
|