Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rebecca10
Scris: Tuesday, December 31, 2024 9:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
Andreea_neacsu wrote:
Rebecca tu cum esti ? ai ajuns acasa ?

Bună, fetelor! La mulți ani! Anul Nou să ne aducă tuturor ce ne dorim ❤️💙
Da, da, am ajuns cu bine 😅 mi-a luat puțin să mă readaptez, dar acum e bine 😁 am reînceput în forță :))) urmează perioada ovulației după calculele mele… nu am mai făcut niciun test de ovulație, nici nu am de gând. Trebuie să ajung la doctor când se redeschide clinica, să văd ce mai spune 😁
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, December 31, 2024 9:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Legat de indicele homa ?
Sotul pt problema lui ia ceva tratament ?
Rebecca10
Scris: Tuesday, December 31, 2024 10:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
Andreea_neacsu wrote:
Legat de indicele homa ?
Sotul pt problema lui ia ceva tratament ?

Nu, să văd dacă a fost ovulație luna asta.
Soțul nu are nici o problemă, Halosperm i-a ieșit bine, la fel și spermograma.
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, December 31, 2024 11:51 PM
Nivel

Vazusem la semnatura ceva , dar necunoscand termenii am zis ca poate e o problema ras
si cand banuiesti ca ar fi ovulatia ?
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, December 31, 2024 11:52 PM
Nivel

La multi ani dragutelor ! Anul nou sa va aduca tot ceea ce va doriti mai de pret , indiferent pe ce plan coeur
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 1, 2025 8:30 AM
Nivel

Bună dimineața! Exact asa cum banuiam , probabil maine imi vine menstruatia ! Cray Aproape nu se mai cunoaste liniuta, e atat de pala ca pe primul test facut …
https://ibb.co/jLG5RNQ
EllaMaria
Scris: Wednesday, January 1, 2025 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:
Bună dimineața! Exact asa cum banuiam , probabil maine imi vine menstruatia ! Cray Aproape nu se mai cunoaste liniuta, e atat de pala ca pe primul test facut …
https://ibb.co/jLG5RNQ

Andreea capul sus!🤗
Privește partea plina a paharului! Daca a fost ceva luna asta, cu siguranță o sa fie și în viitor! Anul acesta sigur vine cu vesti bune🤗 poate chiar următoarea lună😘

Nu te lasă dezamăgită, toate vin la timpul lor, toate au un scopCheek Kiss
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 1, 2025 9:02 AM
Nivel

O veni ea sarcina , daca n-o fi tot biochimica , vad ca se tot leaga de mine …
Capsunica2024
Scris: Wednesday, January 1, 2025 11:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/30/2024
Andreea_neacsu wrote:
O veni ea sarcina , daca n-o fi tot biochimica , vad ca se tot leaga de mine …

Nu te gandi asa <3 toate vin la timpul lor <3
Capul sus :*!
Vine si bebe , a vrut sa fie de pe 2025 conceput :))) <3 pupici :*
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 1, 2025 12:33 PM
Nivel

Asa o fi ………
azi am cazut in butoiul depresiei Blushing
Eu am si mult mai putine sanse decat o alta femeie , avand cm de 40 zile .. uneori 45… de ex in august pe 31 am pierdut o alta sarcina si apoi la final de sept si cam 8-10 zile din octombrie am facut destul de multe teste(nu zilnic, odata la 2 zile pt ca nu vedeam deloc nicio imbunatatire) si am avut luna anovulatorie .. deci pe langa aprox 8 luni in care ovulez , unele sunt si zero 😵‍💫😵‍💫
Sper sa nu mai trec prin alta biochimica , dar next time doar la o zi doua de intarziere mai fac test indiferent de ce simptome am/ n-am , sper sa pot face si beta . Ca e concludent si stii sigur ce urmeaza dupa rezultatele pe care le vezi .
Capsunica2024
Scris: Wednesday, January 1, 2025 1:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/30/2024
Andreea_neacsu wrote:
Asa o fi ………
Eu am si mult mai putine sanse decat o alta femeie , avand cm de 40 zile .. uneori 45… de ex in august pe 31 am pierdut o alta sarcina si apoi la final de sept si cam 8-10 zile din octombrie am facut destul de multe teste(nu zilnic, odata la 2 zile pt ca nu vedeam deloc nicio imbunatatire) si am avut luna anovulatorie .. deci pe langa aprox 8 luni in care ovulez , unele sunt si zero 😵‍💫😵‍💫
Sper sa nu mai trec prin alta biochimica , dar next time doar la o zi doua de intarziere mai fac test indiferent de ce simptome am/ n-am , sper sa pot face si beta . Ca e concludent si stii sigur ce urmeaza dupa rezultatele pe care le vezi .

Incearca sa te detasezi <3 ,poti sa ovulezi si spontan :p , ocupa-te de tine , sa ti imbunatatesti calitatea vietii si vei vedea ca vine si randul tau <3
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 1, 2025 2:38 PM
Nivel

Nu cred ca am patit vreodata sa ovulez spontan, sincer dance niciodata in afara perioadei din apropierea ovulatiei n-am avut simptome ca ar avea loc . Dar am citit ca se poate .
Eh , macar sa-mi vina odata sa stiu o treaba .
EllaMaria
Scris: Wednesday, January 1, 2025 2:47 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Asa o fi ………

Nu ai de ce sa cazi in depresie, ai deja cine să-ți umple golul și să îți ofere toată iubirea, sa te priveasca in ochi și să-ți spună "mama". Cu răbdare și detașare o sa vina și momentul tau. Știu că indiferent că mai ai sau nu un copil, dorința de a rămâne însărcinată e aceași pentru fiecare și durerea retrăită luna de lună la un test negativ e crunta uneori, însă noi suntem puternice! Tu ești puternică! Voi fetelor sunteti puternice, luptătoare!
Pentru unele durează luni, pentru altele ani, dar cu credință, într-un final se va întâmpla minunea aceasta! Cu răbdare și încredere, chiar daca uneori pare că nu mai aveți de unde stoarce așa ceva!🤗
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 1, 2025 6:18 PM
Nivel

Ella , ai scris frumos hearts
dar nu lua mot-a-mot ce am scris , era asa o exprimare sic nu intru in depresie pt ca ma asteptam la asta de cand facusem dimi testul si vi l-am aratat , v-am si spus ca nu cred ca e prea ok rezultatul ras
Vad ca au inceput ceva pete , deci ma astept sa vina curand , macar sa pot sa intru in noul an de incercari cum trebuie , chiar din prima zi Lol
pupici tuturor campfire
EllaMaria
Scris: Wednesday, January 1, 2025 10:22 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Ella , ai scris frumos hearts
dar nu lua mot-a-mot ce am scris , era asa o exprimare sic nu intru in depresie pt ca ma asteptam la asta de cand facusem dimi testul si vi l-am aratat , v-am si spus ca nu cred ca e prea ok rezultatul ras
Vad ca au inceput ceva pete , deci ma astept sa vina curand , macar sa pot sa intru in noul an de incercari cum trebuie , chiar din prima zi Lol
pupici tuturor campfire

Un picior în fund, un pas înainte 😂 ținem galerie pentru luna următoare 🤗
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.