Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, December 10, 2024 9:00 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Fiindca nu era o graba neaparat sa raman cat mai repede , l-am iertat hohot nu ne-am tinut de treaba cum trebuie , dar poate luna asta ras Calculand la un cm de 40 zile ar trebui pe 17 parca sa am ovulatia iar pe 31 sa imi vina (sau poate nu!!) sic dance
Rebecca10
Scris: Tuesday, December 10, 2024 9:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
EllaMaria wrote:

Rebecca nu știu ce să-ți spun, de obicei când am înțepături într-o parte sunt la ovulație. In plus daca spui că peste 2 săptămâni te întorci și imediat vine și menstruația, cel mai probabil e ovulația. Eu la ovulație mai am pe lângă albuș de ou și secreții apoase. Cu astfel de secreții te confrunți?

Da, am avut și astfel de secreții. Dar nu știu, poate dura atât durerea asta surdă? Și acum o simt în partea stângă, ar fi a patra zi.
EllaMaria
Scris: Tuesday, December 10, 2024 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Rebecca10 wrote:

Da, am avut și astfel de secreții. Dar nu știu, poate dura atât durerea asta surdă? Și acum o simt în partea stângă, ar fi a patra zi.

Pe mine mă durea uneori câteva zile, simțeam înțepături.
EllaMaria
Scris: Tuesday, December 10, 2024 9:55 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Fiindca nu era o graba neaparat sa raman cat mai repede , l-am iertat hohot nu ne-am tinut de treaba cum trebuie , dar poate luna asta ras Calculand la un cm de 40 zile ar trebui pe 17 parca sa am ovulatia iar pe 31 sa imi vina (sau poate nu!!) sic dance

Mie in 24 sau 25 ar trebui să-mi vina, deci eu primesc vestea de Crăciun și tu de Anul nou, da?😁
Venim amândouă cu vesti bune?😂
Rebecca10
Scris: Tuesday, December 10, 2024 10:37 AM
Nivel

EllaMaria wrote:

Pe mine mă durea uneori câteva zile, simțeam înțepături.

Eu nu am simțit înțepături, doar durere surdă de vreo 3 zile. În fine, trece 😌
EllaMaria
Scris: Tuesday, December 10, 2024 11:38 AM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Eu nu am simțit înțepături, doar durere surdă de vreo 3 zile. În fine, trece 😌

De exemplu acum 2 luni, exact după ovulație am avut o durere surdă pelviana și uneori lombara până la menstruație. Încă nu știu cauza, am fost și la ginecolog, făcusem și PAP care iesie ok, ecografie la fel fără să se vadă ceva probleme. Următoarele luna nu am mai avut probleme.
Rebecca10
Scris: Tuesday, December 10, 2024 1:11 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

De exemplu acum 2 luni, exact după ovulație am avut o durere surdă pelviana și uneori lombara până la menstruație. Încă nu știu cauza, am fost și la ginecolog, făcusem și PAP care iesie ok, ecografie la fel fără să se vadă ceva probleme. Următoarele luna nu am mai avut probleme.

Daa. Nu cred că e ceva grav. Trece 😁
Cris567
Scris: Wednesday, December 11, 2024 11:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/1/2024
Buna fetelor. Va urmaresc si eu de ceva timp si ma mai documentez. Astept si eu acel moment cand va veni un bebe. Mai am 7 zile pana la menstruatie conform calendarului( nu e f regulat, +/- 2-3 zile) si azi dimineata m am trezit cu o secretie abundenta alba laptoasa si cremoasa, fara miros, fara mancarimi. Acum seara iar am avut si am fugit repede la baie ca simteam ca fac pe mine. Voi ati avut asemenea secretii inainte de un test pozitiv? Va multumesc!
EllaMaria
Scris: Thursday, December 12, 2024 6:46 AM
Nivel

Cris567 wrote:
Buna fetelor. Va urmaresc si eu de ceva timp si ma mai documentez. Astept si eu acel moment cand va veni un bebe. Mai am 7 zile pana la menstruatie conform calendarului( nu e f regulat, +/- 2-3 zile) si azi dimineata m am trezit cu o secretie abundenta alba laptoasa si cremoasa, fara miros, fara mancarimi. Acum seara iar am avut si am fugit repede la baie ca simteam ca fac pe mine. Voi ati avut asemenea secretii inainte de un test pozitiv? Va multumesc!

Bună, la mine asta a fost primul semn de sarcină! Sa fie cu noroc!
Iudita
Scris: Thursday, December 12, 2024 10:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/10/2024
La muline de două zile să terminat menstruația,am dureri de sâni și sâni măriți,oare se poate să fiu deja la ovulație?
Cris567
Scris: Thursday, December 12, 2024 1:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/1/2024
EllaMaria wrote:

Bună, la mine asta a fost primul semn de sarcină! Sa fie cu noroc!

Multumesc,Ella. Nici nu stiu ce sa mai cred..mai astept sa vad daca va veni menstruatia.
EllaMaria
Scris: Thursday, December 12, 2024 1:49 PM
Nivel

Iudita wrote:
La muline de două zile să terminat menstruația,am dureri de sâni și sâni măriți,oare se poate să fiu deja la ovulație?

Luna asta am ovulat in ziua 12, durerile de san au inceput in ziua 10, menstruația mă ține 5 zile. E posibil sa se apropie ovulația
EllaMaria
Scris: Thursday, December 12, 2024 1:50 PM
Nivel

Cris567 wrote:

Multumesc,Ella. Nici nu stiu ce sa mai cred..mai astept sa vad daca va veni menstruatia.

Poți face un test ultrasensibil cu vreo 4 zile înainte sau pentru siguranța aștepti prima zi de întârziere.
Iudita
Scris: Thursday, December 12, 2024 2:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/10/2024
După părerea și experiența voastră care sunt mai ultra sensibile teste ce marcă?

deme
Scris: Thursday, December 12, 2024 3:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Iudita wrote:
După părerea și experiența voastră care sunt mai ultra sensibile teste ce marcă?

Dr max marca lor tip banda și barza ultrasensibil tip stilou, nu am avut niciodată fals Pozitiv cu ele
Utilizatori in acelasi subiect
Amaranth
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.