Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Andreea_neacsu wrote:Deme , muuuuult a fost pana aici , dar asa putin a ramas Cred ca inca ai fixat data nasterii , nu ? Si mie imi place numele Ema
Pai dacă vine la 37s o sa fie 13 februarie, daca este la 38, 20 februarie :)
Sunt asa nerăbdătoare dar și putin stresata ca nu o sa ma descurc, deși eu tot zic ca o sa fiu o mămică Zen, dar .. 😂😂 |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| deme wrote: Vaaaai nu cred !!! Felicitări Isa, cum sunteți, cum a fost ?
Multumesc, s-a derulat totul foarte repede, am nascut prin cezariana cu Maftei, pe principiul el a pus-o el s-o scoata :)). Bebe e copia lui tati, abia astept sa iasa de la adaptare si sa mi-o aduca. Pana atunci ma uit continuu la poze si nu-mi vine sa cred ca e a mea.
|
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| Isa294 wrote:
Multumesc, s-a derulat totul foarte repede, am nascut prin cezariana cu Maftei, pe principiul el a pus-o el s-o scoata :)). Bebe e copia lui tati, abia astept sa iasa de la adaptare si sa mi-o aduca. Pana atunci ma uit continuu la poze si nu-mi vine sa cred ca e a mea.
Felicitări !!!🥰 |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1105
| Deme , toate am fost putin stresate la inceput , dar o sa fii o super mamica , o sa vezi Isa , felicitari ! Recuperare cat mai usoara Sa va traiasca minunea , sa va bucurati de ea Sunt mai naspa primele ore dupa ce treci de ati si trebuie sa te ridici sa mergi prin salon , e un disconfort dar cand o sa o strangi in brate , o sa uiti de tot si toate sa te hidratezi cat mai bine |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 500
| Deme, ei sunt obligati sa iti prezinte cele mai naspa scenarii, ca sa fie ei acoperiti ca si medici in caz de ceva. Eu zic sa nu te stresezi.
Pe mine atat m-au stresat cu praevia..ca sunt mari sanse sa nasc prematur..ca mi-au rapit bucuria sarcinii. Si am nascut la 38 de saptamani si 5 zile.
Isa, felicitari!!! Sa va duca numai bucurii! ❤️❤️ |
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 377
| Iudita wrote:Rebecca tu ce mai faci??? Deme te apropii cu pași repezi de marea întâlnire cu bebelina 🙏🙏 Ce nume ați hotărât să i puneți?
@Deme, încă puțin! 🙏 @Isa, felicitări! Să vă aducă numai bucurii!
Eu chiar nu mai fac nimic 😅 sunt plecată în instrucție de 4 săptămâni - lucrez în domeniul militar (a.m.r. 2 săptămâni 😁😁😁) și nu m-am întâlnit cu soțul în tot timpul ăsta. Aștept să ajung acasă să ne punem pe treabă 😅 |
|
| Rebecca , macar cand ajungi acasa esti in perioada propice ? Sa n-ajungi cu “uratii” dupa tine la sot |
|
| Andreea_neacsu wrote:Rebecca , macar cand ajungi acasa esti in perioada propice ?  Sa n-ajungi cu “uratii” dupa tine la sot
Nuuu, chiar vor urma urâții imediat după ce ajung 🤦♀️ din ianuarie începem în forță 😂😂😂 |
|
| Rebecca10 wrote:
Nuuu, chiar vor urma urâții imediat după ce ajung 🤦♀️ din ianuarie începem în forță 😂😂😂
|
|
| Ella sper ca lipsa ta de aici se datoreaza activitatii intense din perioada asta |
|
| Fetelor, eu am de cam 3 zile o durere surdă de ovar, în partea stângă… inițial am crezut că e ovulația, dar parcă durează prea mult și nu știu ce e 🤦♀️ |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 963
| Andreea_neacsu wrote:Ella sper ca lipsa ta de aici se datoreaza activitatii intense din perioada asta
Ooo da!😂 Eu intru și va citesc 🤗 Sunt ziua 12, aștept ovulația, momentan am doar secreția egg, însă noi ne facem treaba🫣😂
La tine a fost ovulația? |
|
| Oo nunu, eu am avut cm de 40-45 zile ultimele luni deci ovulatia muuult mai tarziu 😅 oricum ma iau in mare parte dupa secretia albus de ou , ca sa nu fac chiar la 2 zile cum spune dr . Facem cand si cand si apoi mai intens in perioada cand simt ca se apropie ovulatia . Luna trecuta am ratat-o la mustata , a fost sotul f f obosit si 3 zile la rand n-am prestat 😂😂 Rebecca , poate chiar a fost ovulatia , o fi de la ruperea foliculului durerea de dupa . Alte simptome legate de ovulatie ai mai avut? |
|
| Andreea_neacsu wrote:Oo nunu, eu am avut cm de 40-45 zile ultimele luni deci ovulatia muuult mai tarziu 😅 oricum ma iau in mare parte dupa secretia albus de ou , ca sa nu fac chiar la 2 zile cum spune dr . Facem cand si cand si apoi mai intens in perioada cand simt ca se apropie ovulatia . Luna trecuta am ratat-o la mustata , a fost sotul f f obosit si 3 zile la rand n-am prestat 😂😂 Rebecca , poate chiar a fost ovulatia , o fi de la ruperea foliculului durerea de dupa . Alte simptome legate de ovulatie ai mai avut?
Nu stiu, dar am și o scurgere 🤦♀️ nu știu ce e, dar de cam 3 zile am o durere surdă în partea stângă |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 963
| Andreea_neacsu wrote:Oo nunu, eu am avut cm de 40-45 zile ultimele luni deci ovulatia muuult mai tarziu 😅 oricum ma iau in mare parte dupa secretia albus de ou , ca sa nu fac chiar la 2 zile cum spune dr . Facem cand si cand si apoi mai intens in perioada cand simt ca se apropie ovulatia . Luna trecuta am ratat-o la mustata , a fost sotul f f obosit si 3 zile la rand n-am prestat 😂😂 Rebecca , poate chiar a fost ovulatia , o fi de la ruperea foliculului durerea de dupa . Alte simptome legate de ovulatie ai mai avut?
Înseamnă că ești și tu în gardă să fii pe faza când e perioada fertila. 😁 Daa mai pățesc și eu să fiu in apropiere de ovulație și să fiu atât de obosita încât să las pe mâine. Dar vorba aia: nu lasă pe mâine ce poți face azi😂
Rebecca nu știu ce să-ți spun, de obicei când am înțepături într-o parte sunt la ovulație. In plus daca spui că peste 2 săptămâni te întorci și imediat vine și menstruația, cel mai probabil e ovulația. Eu la ovulație mai am pe lângă albuș de ou și secreții apoase. Cu astfel de secreții te confrunți? |
|
|