Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Thursday, December 5, 2024 9:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Andreea_neacsu wrote:
Deme , muuuuult a fost pana aici , dar asa putin a ramas ras
Cred ca inca ai fixat data nasterii , nu ?
Si mie imi place numele Ema hearts

Pai dacă vine la 37s o sa fie 13 februarie, daca este la 38, 20 februarie :)

Sunt asa nerăbdătoare dar și putin stresata ca nu o sa ma descurc, deși eu tot zic ca o sa fiu o mămică Zen, dar .. 😂😂
Isa294
Scris: Thursday, December 5, 2024 10:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
deme wrote:

Vaaaai nu cred !!! Felicitări Isa, cum sunteți, cum a fost ?

Multumesc, s-a derulat totul foarte repede, am nascut prin cezariana cu Maftei, pe principiul el a pus-o el s-o scoata :)). Bebe e copia lui tati, abia astept sa iasa de la adaptare si sa mi-o aduca. Pana atunci ma uit continuu la poze si nu-mi vine sa cred ca e a mea.
iris11
Scris: Thursday, December 5, 2024 11:06 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Isa294 wrote:

Multumesc, s-a derulat totul foarte repede, am nascut prin cezariana cu Maftei, pe principiul el a pus-o el s-o scoata :)). Bebe e copia lui tati, abia astept sa iasa de la adaptare si sa mi-o aduca. Pana atunci ma uit continuu la poze si nu-mi vine sa cred ca e a mea.

Felicitări !!!🥰
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, December 5, 2024 11:23 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Deme , toate am fost putin stresate la inceput , dar
o sa fii o super mamica , o sa vezi hearts
Isa , felicitari ! Recuperare cat mai usoara topai Sa va traiasca minunea , sa va bucurati de ea hearts Sunt mai naspa primele ore dupa ce treci de ati si trebuie sa te ridici sa mergi prin salon , e un disconfort dar cand o sa o strangi in brate , o sa uiti de tot si toate computerlove sa te hidratezi cat mai bine
Nicaieri88
Scris: Friday, December 6, 2024 10:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Deme, ei sunt obligati sa iti prezinte cele mai naspa scenarii, ca sa fie ei acoperiti ca si medici in caz de ceva. Eu zic sa nu te stresezi.

Pe mine atat m-au stresat cu praevia..ca sunt mari sanse sa nasc prematur..ca mi-au rapit bucuria sarcinii. Si am nascut la 38 de saptamani si 5 zile.

Isa, felicitari!!! Sa va duca numai bucurii! ❤️❤️
Rebecca10
Scris: Friday, December 6, 2024 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2024
Iudita wrote:
Rebecca tu ce mai faci???coeur coeur

Deme te apropii cu pași repezi de marea întâlnire cu bebelina 🙏🙏 Ce nume ați hotărât să i puneți?

@Deme, încă puțin! 🙏
@Isa, felicitări! Să vă aducă numai bucurii!

Eu chiar nu mai fac nimic 😅 sunt plecată în instrucție de 4 săptămâni - lucrez în domeniul militar (a.m.r. 2 săptămâni 😁😁😁) și nu m-am întâlnit cu soțul în tot timpul ăsta. Aștept să ajung acasă să ne punem pe treabă 😅
Andreea_neacsu
Scris: Friday, December 6, 2024 9:25 PM
Nivel

Rebecca , macar cand ajungi acasa esti in perioada propice ? coeur Sa n-ajungi cu “uratii” dupa tine la sot hohot
Rebecca10
Scris: Friday, December 6, 2024 10:25 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Rebecca , macar cand ajungi acasa esti in perioada propice ? coeur Sa n-ajungi cu “uratii” dupa tine la sot hohot

Nuuu, chiar vor urma urâții imediat după ce ajung 🤦‍♀️ din ianuarie începem în forță 😂😂😂
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, December 7, 2024 1:06 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Nuuu, chiar vor urma urâții imediat după ce ajung 🤦‍♀️ din ianuarie începem în forță 😂😂😂

ras
Andreea_neacsu
Scris: Monday, December 9, 2024 1:59 PM
Nivel

Ella sper ca lipsa ta de aici se datoreaza activitatii intense din perioada asta hohot hohot
Rebecca10
Scris: Monday, December 9, 2024 2:07 PM
Nivel

Fetelor, eu am de cam 3 zile o durere surdă de ovar, în partea stângă… inițial am crezut că e ovulația, dar parcă durează prea mult și nu știu ce e 🤦‍♀️
EllaMaria
Scris: Monday, December 9, 2024 5:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:
Ella sper ca lipsa ta de aici se datoreaza activitatii intense din perioada asta hohot hohot

Ooo da!😂 Eu intru și va citesc 🤗
Sunt ziua 12, aștept ovulația, momentan am doar secreția egg, însă noi ne facem treaba🫣😂

La tine a fost ovulația?
Andreea_neacsu
Scris: Monday, December 9, 2024 6:42 PM
Nivel

Oo nunu, eu am avut cm de 40-45 zile ultimele luni deci ovulatia muuult mai tarziu 😅 oricum ma iau in mare parte dupa secretia albus de ou , ca sa nu fac chiar la 2 zile cum spune dr . Facem cand si cand si apoi mai intens in perioada cand simt ca se apropie ovulatia .
Luna trecuta am ratat-o la mustata , a fost sotul f f obosit si 3 zile la rand n-am prestat 😂😂
Rebecca , poate chiar a fost ovulatia , o fi de la ruperea foliculului durerea de dupa . Alte simptome legate de ovulatie ai mai avut? topai
Rebecca10
Scris: Monday, December 9, 2024 7:19 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Oo nunu, eu am avut cm de 40-45 zile ultimele luni deci ovulatia muuult mai tarziu 😅 oricum ma iau in mare parte dupa secretia albus de ou , ca sa nu fac chiar la 2 zile cum spune dr . Facem cand si cand si apoi mai intens in perioada cand simt ca se apropie ovulatia .
Luna trecuta am ratat-o la mustata , a fost sotul f f obosit si 3 zile la rand n-am prestat 😂😂
Rebecca , poate chiar a fost ovulatia , o fi de la ruperea foliculului durerea de dupa . Alte simptome legate de ovulatie ai mai avut? topai

Nu stiu, dar am și o scurgere 🤦‍♀️ nu știu ce e, dar de cam 3 zile am o durere surdă în partea stângă
EllaMaria
Scris: Monday, December 9, 2024 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:

Înseamnă că ești și tu în gardă să fii pe faza când e perioada fertila. 😁 Daa mai pățesc și eu să fiu in apropiere de ovulație și să fiu atât de obosita încât să las pe mâine. Dar vorba aia: nu lasă pe mâine ce poți face azi😂

Rebecca nu știu ce să-ți spun, de obicei când am înțepături într-o parte sunt la ovulație. In plus daca spui că peste 2 săptămâni te întorci și imediat vine și menstruația, cel mai probabil e ovulația. Eu la ovulație mai am pe lângă albuș de ou și secreții apoase. Cu astfel de secreții te confrunți?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.