Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Saturday, November 30, 2024 8:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:
Angel ce cm ai Ella? Caci al meu e cam de 40 zile . Pana inainte de nastere era de 34-35 , dar nu mai e asa . Ovulatia mea s-ar preconiza pe 18 decembrie, dar parca as lua niste teste sa fac atunci in zilele dinainte ras Desi am zis ca nu mai fac , dar tot ma rama dance

CM ul meu e între 28 - 30, așa îl aveam și înainte de sarcină. Luna asta ar trebui sa ovulez prin 10 sau 11, așa că ar trebui sa aflu fix de Crăciun daca e ceva😂 poate vine Mosul cu un cadou special😂
Sper sa treacă pe la toate cu același cadou🥰

Pai fa, măcar mai monitorizezi ovulația și îți faci o idee mai clară când a avut loc. Eu am monitorizat-o 3 luni prin teste și 2 luni am monitorizat-o și ecografic, plus simptomele pe care le am. Luna asta nu cred că o să fac, merg pe munca cat mai des, sa acoperim orice interval, nu vreau sa stau la pândă in stres 😂
EllaMaria
Scris: Saturday, November 30, 2024 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
La mulți ani de ziua numelui🥂🥰
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, December 1, 2024 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
EllaMaria wrote:
La mulți ani de ziua numelui🥂🥰

multumesc ! 🥰
o sa iau un set de 5 teste sa le fac in saptamana cand cred ca va fi ovulatia . angel
Iudita
Scris: Monday, December 2, 2024 8:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/10/2024
Rebecca tu ce mai faci???coeur coeur

Deme te apropii cu pași repezi de marea întâlnire cu bebelina 🙏🙏 Ce nume ați hotărât să i puneți?
deme
Scris: Monday, December 2, 2024 11:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Iudita wrote:
Rebecca tu ce mai faci???coeur coeur

Deme te apropii cu pași repezi de marea întâlnire cu bebelina 🙏🙏 Ce nume ați hotărât să i puneți?

Ema :)
Încă 2 luni si putin, nu cred 🥰
Iudita
Scris: Tuesday, December 3, 2024 9:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/10/2024
[quote=deme]

Încă 2 luni si putin, nu cred 🥰[/quot

Numele meu preferat. Și eu mi-am dorit o fetiță să o cheme Ema.

deme
Scris: Tuesday, December 3, 2024 11:24 AM
Nivel

Iudita wrote:
[quote=deme]

Încă 2 luni si putin, nu cred 🥰[/quot

Numele meu preferat. Și eu mi-am dorit o fetiță să o cheme Ema.

Sotul l-a ales, daca era baiat îl chema Tudor. Au fost primele si singurele nume alese .
Nicaieri88
Scris: Tuesday, December 3, 2024 8:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Sotul l-a ales, daca era baiat îl chema Tudor. Au fost primele si singurele nume alese .

Ce nume frumos!coeur
Nu imi vine sa cred ce putin mai ai :)

deme
Scris: Tuesday, December 3, 2024 9:32 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Ce nume frumos!coeur
Nu imi vine sa cred ce putin mai ai :)

11 saptamani, parca începe sa mi se facă teama 😂😂😂
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, December 4, 2024 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Deme , muuuuult a fost pana aici , dar asa putin a ramas ras
Cred ca inca ai fixat data nasterii , nu ?
Si mie imi place numele Ema hearts
iris11
Scris: Wednesday, December 4, 2024 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
deme wrote:

Doamne ce repede trece timpul 🥰

Mai e putin si vine minunata Ema 🥰🤗
Nicaieri88
Scris: Wednesday, December 4, 2024 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Daca as da timpul inapoi, nu mi-ar mai fi teama, ci as dormi, sa apuc cat mai mult somn 😅😴

Prima luna mi s-a parut super naspa, pana m-am obisnuit cat de cat cu lipsa de somn, cu ce aveam de facut..ca mi s-a schimbat complet viata.

Eu stau prost si pe depresie, sper sa nu treci prin asta. Valul de hormoni m-a lovit din plin si inca stau prost cu nervii, sunt trista degeaba uneori. (Bebe face 5 luni in 10 zile)
deme
Scris: Thursday, December 5, 2024 9:25 AM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Daca as da timpul inapoi, nu mi-ar mai fi teama, ci as dormi, sa apuc cat mai mult somn 😅😴

Prima luna mi s-a parut super naspa, pana m-am obisnuit cat de cat cu lipsa de somn, cu ce aveam de facut..ca mi s-a schimbat complet viata.

Eu stau prost si pe depresie, sper sa nu treci prin asta. Valul de hormoni m-a lovit din plin si inca stau prost cu nervii, sunt trista degeaba uneori. (Bebe face 5 luni in 10 zile)

Noaptea oricum nu prea dorm, ma trezesc sa ma duc si baie și aia e, de obicei de la 2 la 4-5 ma uit pe pereți și mi se face somn pe la 11-12. Cand dorm pe zi, ma trezesc cu durere de cap și nu îmi convine nimic. Ideea este ca eram o persoana destul de activa și ma enervează ca nu mai pot face nimic.

5 luni, ce a trecut timpul, Doamneeee.
Ieri am fost la eco, bineînțeles ca a stat doar cu mâinile la fata, avem 1kg :)
Mi-a spus ca pe la 37-38s o scoatem datorita placentei (nici nu se poate întoarce ca lumea, mereu e cu fata în ea) si ca este posibil ca placenta sa fie lipita de uter, caz în care trebuie scos și uterul..
Momentan sunt 50-50 șanse, dar vedem ce se jntampla în februarie.
Isa294
Scris: Thursday, December 5, 2024 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Dragilor, eu v-am mai urmarit pe sarite si ma bucur sa vad ca e activitate aici, ma bucur enorm pt tine deme ca decurge totul ok.

La noi azi a venit mosu’ cu cel mai pretios dar, bebelina noastra mult dorita si asteptata. Am simtit cea mai mare eliberare in primul rand, ca am incheiat sarcina cu bine, desi in ultima perioada mi-am tot pus intrebari daca nu cumva o sa-i duc dorul :).

Va doresc tuturor sa ajungeti aici, sa luptati, sa fiti puternice pentru ca intr-un final va merita totul! ❤️
deme
Scris: Thursday, December 5, 2024 9:33 PM
Nivel

Isa294 wrote:
Dragilor, eu v-am mai urmarit pe sarite si ma bucur sa vad ca e activitate aici, ma bucur enorm pt tine deme ca decurge totul ok.

La noi azi a venit mosu’ cu cel mai pretios dar, bebelina noastra mult dorita si asteptata. Am simtit cea mai mare eliberare in primul rand, ca am incheiat sarcina cu bine, desi in ultima perioada mi-am tot pus intrebari daca nu cumva o sa-i duc dorul :).

Va doresc tuturor sa ajungeti aici, sa luptati, sa fiti puternice pentru ca intr-un final va merita totul! ❤️

Vaaaai nu cred !!! Felicitări Isa, cum sunteți, cum a fost ?
Utilizatori in acelasi subiect
Castanuta
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.