Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicaieri88
Scris: Monday, November 18, 2024 2:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Andreea_neacsu wrote:
Am avut si eu o amica , doar 8 kg a luat toata sarcina dar din cauza ca era supraponderala . Cred ca e foarte greu sa ai restrictii …
Eu am “poftit” dulce abia dupa nastere , prajitura cu foi am vrut 😂 doar atat. Nu stiu de ce . In sarcina acru si sarat 😂

N-a fost asa rau, mi-era greu cu fructele fiind vara, pofteam si eu la de toate si trebuia sa le cantaresc si erau portii de bebelus.

Mai naspa mi-ar fi acum daca mi-ar interzice cineva. E combustibilul meu.Lol
Andreea_neacsu
Scris: Monday, November 18, 2024 6:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Nicaieri88 wrote:

N-a fost asa rau, mi-era greu cu fructele fiind vara, pofteam si eu la de toate si trebuia sa le cantaresc si erau portii de bebelus.

Mai naspa mi-ar fi acum daca mi-ar interzice cineva. E combustibilul meu.Lol

creeed, mai ales vara cand gasesti atat de multe fructe gustoase SimplyLove Blushing
Andreea_neacsu
Scris: Monday, November 18, 2024 8:00 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Aaa pai nu că acum nu am nimic care să mă pună pe gânduri că ar putea fi ceva😂 nici o scurgere nimic, nu am ce compara😂 nu știu de ce am notat, dar acum mă amuz pe seama aia. Eram tânără și neliniștită 😂😂

Ei na, soțul tău a știut el ce a sădit, a știut că va culege roade😂
Și eu tot la Sante am am făcut beta și da am făcut vineri și am primit rezultatul luni târziu.🤦

aahh, oof , eu asa intelesesem ca ar fi si de data asta acea scurgere . alcool Blushing Eu maine eram pusa pe un test,la prima ora a diminetii , am crezut ca suntem in 20 😂🤪
EllaMaria
Scris: Monday, November 18, 2024 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:

aahh, oof , eu asa intelesesem ca ar fi si de data asta acea scurgere . alcool Blushing Eu maine eram pusa pe un test,la prima ora a diminetii , am crezut ca suntem in 20 😂🤪

Încă puțin 🤗 mâine e 13 dpo? Trece și ziua de mâine și vine și 20. Fac galerie sa ști!majoreta

Neh, niciun simptom, dar nici nu caut. Adică înafara de sâni, care mă dor teribil de tare și nu am cum sa nu ii simt 😂 Dacă m-aș pune sa caut simptome, aș găsi bineînțeles, dar din alea induse.Lol

Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, November 19, 2024 12:28 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Încă puțin 🤗 mâine e 13 dpo? Trece și ziua de mâine și vine și 20. Fac galerie sa ști!majoreta

Neh, niciun simptom, dar nici nu caut. Adică înafara de sâni, care mă dor teribil de tare și nu am cum sa nu ii simt 😂 Dacă m-aș pune sa caut simptome, aș găsi bineînțeles, dar din alea induse.Lol

chiar nu mai stiu la menstruatia mea dereglata a cata zi este … am facut de dimineata unul barza ultrasensibil, este negativ. Acum astept sa vad cand mi-o veni, ca data trecuta abia in ziua 45 a venit
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, November 19, 2024 12:30 PM
Nivel

si pe mine m-au durut sanii in sarcina , chiar rau , dar daca nu am urmarit simptomele nu stiu de cand au aparut durerile … Hilar Lol mai ai putin pana la testare totusi
EllaMaria
Scris: Tuesday, November 19, 2024 2:33 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

chiar nu mai stiu la menstruatia mea dereglata a cata zi este … am facut de dimineata unul barza ultrasensibil, este negativ. Acum astept sa vad cand mi-o veni, ca data trecuta abia in ziua 45 a venit

De cât timp ți-a revenit menstruația după naștere? Mai alăptezi? Eu de exemplu, la 8 luni mi-a venit menstruația după naștere și nu era deloc regulata, o perioadă de vrei 4 luni (am alăptat in acea perioada, până la 3 ani).

Nu pun sânii dureroși pe seama unei sarcini pentru că în ultimele 5 luni mă dor mereu după ovulație până la menstruație. Deci clar nu e un simptom pe care să mă bazez. Și oricum susțin și acum că luna asta nu e luna mea😂
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, November 19, 2024 3:56 PM
Nivel

mi-a venit la aproape 2 ani ai baiatului (fara o luna) , 3 luni mi-a venit numai la 15 zile , apoi am avut sarcina biochimica si apoi la 45 zile .. Azi sunt in z 37 de exemplu
inca ii dau san baiatului dar cand il culc , s-a rarit oricum f mult , nici lapte nu prea mai am . Cel putin in ultimele 2 saptamani abia mai are ce trage baiatul cand se culca , nu mi se mai umplu ca inainte .
EllaMaria
Scris: Tuesday, November 19, 2024 4:01 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
mi-a venit la aproape 2 ani ai baiatului (fara o luna) , 3 luni mi-a venit numai la 15 zile , apoi am avut sarcina biochimica si apoi la 45 zile .. Azi sunt in z 37 de exemplu
inca ii dau san baiatului dar cand il culc , s-a rarit oricum f mult , nici lapte nu prea mai am . Cel putin in ultimele 2 saptamani abia mai are ce trage baiatul cand se culca , nu mi se mai umplu ca inainte .

Se va regla probabil în timp. Pe al meu l-am alăptat până la 3 ani fara 2 zile, dar era la san non-stopCrazy
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, November 19, 2024 8:23 PM
Nivel

asa speram , sa se regleze mai repede , mai ales ca am baut si inogest la recomandarea dr . Intr-adevar sarcină biochimica am obtinut-o exact in prima luna de inogest , mi-a reglat super bine . Apoi in sept am baut doar 20 zile , apoi in oct tot asa 20 zile . Are gust naspa rau , dar ultimele 2 ture am baut degeaba , tot dereglat este .
Ar trebui sa merg la control , asa mi-a recomandat dr in caz ca nu se regleaza .
Noi suntem in proces de intarcare blanda . De la 1 an si vreo 2-3 luni nu i-am mai dat deloc ziua , doar la somn , iar acum mai sarim cand si cand noaptea cand ee trezeste . Il pacalesc altfel si adoarme . Sper pana de Craciun sa reusim . Ma mai prefac ca il sun pe Mos Craciun care spune ca ii aduce multe cadouri daca o lasa pe titi . *finger crossed*
Cum ai reusit sa il intarci ?
EllaMaria
Scris: Tuesday, November 19, 2024 8:55 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
asa speram , sa se regleze mai repede , mai ales ca am baut si inogest la recomandarea dr . Intr-adevar sarcină biochimica am obtinut-o exact in prima luna de inogest , mi-a reglat super bine . Apoi in sept am baut doar 20 zile , apoi in oct tot asa 20 zile . Are gust naspa rau , dar ultimele 2 ture am baut degeaba , tot dereglat este .
Ar trebui sa merg la control , asa mi-a recomandat dr in caz ca nu se regleaza .
Noi suntem in proces de intarcare blanda . De la 1 an si vreo 2-3 luni nu i-am mai dat deloc ziua , doar la somn , iar acum mai sarim cand si cand noaptea cand ee trezeste . Il pacalesc altfel si adoarme . Sper pana de Craciun sa reusim . Ma mai prefac ca il sun pe Mos Craciun care spune ca ii aduce multe cadouri daca o lasa pe titi . *finger crossed*
Cum ai reusit sa il intarci ?

Oh, la noi nu a putut fi vorba de înțărcare blândă, deși pe principiul asta am inceput. Am făcut o faringita streptococica și făceam febră ma simțeam rău și el trăgea de mine, că vroia și vroia întruna și atunci am clacat și am zis gata, nu mai primești. Și uite așa a înțeles pe loc, a mai cerut de 2 3 ori in acea zi, dar îi spuneam că face febra Titi și a înțeles. Noaptea a dormit fara probleme și de atunci, in sfârșit, dormim și noi noaptea 😂 end of story😂
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, November 19, 2024 9:01 PM
Nivel

de regula si noi dormim ok . are o trezire la 23 batuta in cuie (adoarme la 20:30 , cand e racit chiar 20) si una daca mai e pe la 5 dimi ..dar la raceli , cum e cazul de acum , se trezeste si de 3 ori ….
multe am mai incercat si eu sa explic ca sa renunte la titi dar nu vrea deloc.. singura data cand a inteles a fost cand a avut enterocolita si voma si i-am zis ca daca mai bea lapte il doare iar burtica .. dar era mai mic si mi-a fost mila apoi a doua zi sa nu ii dau iarasi .. cred ca daca eram mai ferma , il intarcam atunci ..
Andreea_neacsu
Scris: Friday, November 22, 2024 8:20 AM
Nivel

La mine e ziua 1. Blushing dance Poate Mos Craciun mi-aduce cadoul dorit hearts
EllaMaria
Scris: Friday, November 22, 2024 11:00 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
La mine e ziua 1. Blushing dance Poate Mos Craciun mi-aduce cadoul dorit hearts

Mergem înainte!

Eu am făcut azi dimineață un test ultrasensibil, deoarece trebuie sa iau antibiotic și am zis totuși să vad înainte daca e sa fie ceva sa am grija cu antibioticul.

Alb complet, ca zăpada ce s-a așternut de dimineața pe la noi🫣😂

La prima sarcina am avut in ziua 10 test simplu de 25 cu o liniuță vizibilă, deci luna asta nici o șansă.

Sa așteptăm mosul zic😂

L.e.: pe cât lăudam Viola, nu le mai recomand. Alb complet in termenul de 15 minute, imediat după linie de uscare...
Andreea_neacsu
Scris: Friday, November 22, 2024 7:02 PM
Nivel

Eu nu am incercat viola niciodata Crazy
Mai bine fa un beta , ca sa stii de antibiotic . Decat sa dai banii pe alte teste zilele ce vin ..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.