Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
elena10
Scris: Wednesday, April 27, 2022 11:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/16/2022

Salutare fetelor, nu am mai apucat ieri sa intru ca am avut o zi plina, dar fericita🙂 am fost aseara la eco si nu doar ca am vazut bobita mea dar i-am auzit si inimioara, ecografic arata de 7 sapt.si o zi iar eu azi am facut 8 sapt, creste incet dar sigur, sunt foarte fericitatopai
Medicul mi- a spus sa nu imi fac griji ca aceasta crestere lenta de obicei apare si din cauza stimularii, pt ca ovulatia a fost fortata , dar nu e un motiv de ingrijorare.Ma bucur ca totul este bine si ma rog in fiecare zi sa fie tot asa , emotii mai am si cred ca mult timp de acum incolo dar cred ca sunt normale.Acum cred ca e timpul sa trec si eu la gravidutebounce si va multumesc pt tot si va doresc din suflet sa vi se indeplineasca visul, pt ca minuni existacoeur computerlove
elena10
Scris: Wednesday, April 27, 2022 11:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/16/2022
AliciaAlicia wrote:

Inseminarea a făcut-o pe 11 aprilie, primul beta valorea 2.88 pe data de 20, doctorul a spus ca e făcut prea devreme a mai făcut astăzi beta care e 5.81 iar joi îl repeta

Daca inseminarea a facut-o in 11 atunci ieri a fost in Z15 dupa procedura, eu de exemplu in Z 12 dupa inseminare am avut beta 32,13 si am mai tot repetat beta dar nu se dubla la 48 de ore ( cam la 3-4 zile) dar a fost bine pana la urma.Sa mai repete si joi si daca e tot in crestere sa mai faca de cateva ori pana ce merge la eco.
AliciaAlicia
Scris: Wednesday, April 27, 2022 11:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/26/2021
elena10 wrote:

Daca inseminarea a facut-o in 11 atunci ieri a fost in Z15 dupa procedura, eu de exemplu in Z 12 dupa inseminare am avut beta 32,13 si am mai tot repetat beta dar nu se dubla la 48 de ore ( cam la 3-4 zile) dar a fost bine pana la urma.Sa mai repete si joi si daca e tot in crestere sa mai faca de cateva ori pana ce merge la eco.

Mulțumesc frumos pentru răspuns!sarcina ușoara și te așteptăm la gravidute
Oana.c
Scris: Wednesday, April 27, 2022 12:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
elena10 wrote:

Salutare fetelor, nu am mai apucat ieri sa intru ca am avut o zi plina, dar fericita🙂 am fost aseara la eco si nu doar ca am vazut bobita mea dar i-am auzit si inimioara, ecografic arata de 7 sapt.si o zi iar eu azi am facut 8 sapt, creste incet dar sigur, sunt foarte fericitatopai
Medicul mi- a spus sa nu imi fac griji ca aceasta crestere lenta de obicei apare si din cauza stimularii, pt ca ovulatia a fost fortata , dar nu e un motiv de ingrijorare.Ma bucur ca totul este bine si ma rog in fiecare zi sa fie tot asa , emotii mai am si cred ca mult timp de acum incolo dar cred ca sunt normale.Acum cred ca e timpul sa trec si eu la gravidutebounce si va multumesc pt tot si va doresc din suflet sa vi se indeplineasca visul, pt ca minuni existacoeur computerlove

Yuhuuu te asteptam 🤗
Lore35
Scris: Wednesday, April 27, 2022 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
elena10 wrote:

Felicitari ce ma bucur sa aud ca totul este bn. ÎÈ›i doresc sarcina usoara È™i un bebe sănătos. 🤗🤗
Gaby 41
Scris: Wednesday, April 27, 2022 1:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
elena10 wrote:

Elena felicitări și mă bucur tare mult pentru tine!Te așteptăm la graviduțe!!!!
InaLina
Scris: Wednesday, April 27, 2022 2:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/23/2022
dance
Lore35 wrote:

Salut, aÈ™tept sa îmi spui È™i mie cum decurge vizita la dna dr. Veliscu cred ca mâine voi suna sa ma programez È™i eu la dansa ptr ca medicul la care am fost pana acum este fff deficitar la comunicare È™i eu am nevoie sa mi se explice paÈ™ii ce trebuiesc făcuÈ›i pentru anumite proceduri. Multă bafta È™i aÈ™tept vesti.

Sigur că da, vă dau toate detaliile după vizita de luni.

Elena10 Yayyyyy!Ma bucur mult pentru tine! yes
Să È™tii că îmi ridici È™i mie speranÈ›ele.

Sarcină uÈ™oară È™i să fie totul bine! 🤗🤗
InaLina
Scris: Wednesday, April 27, 2022 2:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/23/2022
Am È™i eu o întrebare mai ciudățică în legătură cu spermograma. Având în vedere că nu are cum să ajungă în 30 minute cu proba la clinica, deci nu o poate aduce de acasa ci tb să o obÈ›ină acolo, dacă pe SMS i-a zis că programarea e la 12, el la 12 tb să ajungă acolo, sau să predea deja proba, adică să vină mai devreme de 12, ca să aibă timp...

Oricum, mie la telefon mi-a zis recepționera că e la și un sfert, apoi pe SMS văd 12 fix și zic cum?? Hilar Lol
iris11
Scris: Wednesday, April 27, 2022 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
elena10 wrote:

Elena , ma bucur din tot sufletul pentru vestea cea buna! Sa de-a Dumnezeu să fie bine totul și să ne trimiți o poză cu minunea in brațe !
deme
Scris: Wednesday, April 27, 2022 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
InaLina wrote:
Am È™i eu o întrebare mai ciudățică în legătură cu spermograma. Având în vedere că nu are cum să ajungă în 30 minute cu proba la clinica, deci nu o poate aduce de acasa ci tb să o obÈ›ină acolo, dacă pe SMS i-a zis că programarea e la 12, el la 12 tb să ajungă acolo, sau să predea deja proba, adică să vină mai devreme de 12, ca să aibă timp...

Oricum, mie la telefon mi-a zis recepționera că e la și un sfert, apoi pe SMS văd 12 fix și zic cum?? Hilar Lol

La 12 sa fie acolo, in Cta cel puțin erau programați la interval de 30 min alcool
Martina10
Scris: Wednesday, April 27, 2022 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 4/27/2022
Buna fetelor!
Sunt noua pe aici si va deranjez cu o intrebare pentru o parere.
Sunt 11dpo. In ziua 10dpo am avut un test pozitiv dar liniuta fada. Astazi 11dpo e mai inchisa putin decat ieri. Sanii sunt usor mai umflati dar fara nicio durere saualte simptome. Am avut o sarcina chimica in Februarie si am asa emotii ca ar putea fi din nou.
Este prea devreme sa vad aceste teste ca un semn bun? Va multumesc! Mult succes tuturor aspirantelor!
Lore35
Scris: Wednesday, April 27, 2022 8:35 PM
Nivel

InaLina wrote:

Și soțul meu tot la embryos a făcut spermograma și testul halosperm a ajuns și mai devreme de ora programata și nu a fost nici o problema de obicei sa fie la clinica la ora la care este programat. Multă bafta.
Gaby 41
Scris: Thursday, April 28, 2022 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Martina10 wrote:
Buna fetelor!
Sunt noua pe aici si va deranjez cu o intrebare pentru o parere.
Sunt 11dpo. In ziua 10dpo am avut un test pozitiv dar liniuta fada. Astazi 11dpo e mai inchisa putin decat ieri. Sanii sunt usor mai umflati dar fara nicio durere saualte simptome. Am avut o sarcina chimica in Februarie si am asa emotii ca ar putea fi din nou.
Este prea devreme sa vad aceste teste ca un semn bun? Va multumesc! Mult succes tuturor aspirantelor!
Bună Martina! M-ai testează È™i în zilele următoare È™i dacă poÈ›i încercă să faci È™i beta.
Lore35
Scris: Thursday, April 28, 2022 2:27 PM
Nivel

Salutare felelor am făcut programare la embryos la dna dr veliscu, primul loc îl au abea pe 5 septembrie cred ca pana atunci voi încerca să merg la acelaÈ™i dr È™i sa fac inseminare la stat poate o sa am vreo surpriza....
Bibii
Scris: Thursday, April 28, 2022 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2021
Buna fetelor , stie careva daca rezultatul unei spermograme poate fi influientat de infectia cu Ureaplasma ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.