Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| deme wrote:Eu foarte bine, crestem :)) am luat 8kg pana acum însă de o săptămână vad ca sunt constanta la 58,8kg :) Asteptam sfârșitul de luna pt următorul control. Și o poza de astăzi :) https://ibb.co/z8rYfpb Ce burtică frumoasă! Sarcină ușoară în continuare. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 117
| Deme, ești foarte frumoasa 😍🥰❤️
Și noi avem transferul, in principiu marți. Ultima incercare. God is in control 🙏 Ce o vrea Dumnezeu🙏 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| deme, ce burtica frumoasa Ellena wow, bafta !
Liliana, tinem pumnii ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 352
| Liliana1878 wrote:Deme, ești foarte frumoasa 😍🥰❤️
Și noi avem transferul, in principiu marți. Ultima incercare. God is in control 🙏 Ce o vrea Dumnezeu🙏
Succes ! Doamne ajută! |
|
| Hello fetele ,
Geanina ești bine ? Rebeca noutăți? Eu sunt in săptămâna 5 de dietă și am un minus de 6,5 kg .Sunt foarte încântată. Am început să ne facem dosarul și sper ca în următoarele 2 luni să fim cu fiv 2 făcut și transfer în ianuarie. Sper sa meargă totul ok |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 775
| Ellena20 wrote:deme, ce burtica faina!! Ne-am hotarat sa intram si noi iar in hora. Desi am zis "nu" hotarat pentru bebe 2, m-am lasat convinsa de sot si baiat. mult succes ! Edit* acusi am vazut data la care ai postat. Liliana pe 17 adica va fi transferul ? Sa va ajute Dzeu !! Deme , ce ma bucur ca vad ca totul decurge bine Geanina , ai facut beta ? |
|
| Mulțumesc, fetelor.🤗 Am mari emoții. Știu că e ultima șansă. 🙏
Da, da pe 17 😁 |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 449
| Liliana1878 wrote:Mulțumesc, fetelor.🤗 Am mari emoții. Știu că e ultima șansă. 🙏
Da, da pe 17 😁
Bafta multa! 🍀 |
|
| Liliana1878 wrote:Mulțumesc, fetelor.🤗 Am mari emoții. Știu că e ultima șansă. 🙏
Da, da pe 17 😁
Să vă ajute Dumnezeu! |
|
| Fetelor azi m-am descurajat maxim ☹🥺😢 Eram bucuroasă când m-am cântărit in 5 săptămâni minus 7 kg . A-si mai avea de slăbit încă 2,5 kg să fiu acolo unde mi-a recomandat medicul . Am mers la analize, aveam încă de făcut câteva analize pt dosar și cu un drum am facut si un indice homa ,fiind foarte sigură că a scazut și sigur e la normalitate fiindcă eram destul de aproape . Șocul meu a fost când am văzut că în loc să scadă a crescut semnificativ...asa m-a luat un plâns Mai ales că de 5csaptamani nu am pus în gură, pâine, fainoase, leguminoase, mămăligă, orez absolut nici un fel de carbohidrati. Jur ca nu mai înțeleg nimic... |
|
| Of, Iris, discuta cu medicul. Poate nu faci ceva bine. Te îmbrățișez. 🤗😘 |
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 341
| iris11 wrote:Fetelor azi m-am descurajat maxim ☹🥺😢 Eram bucuroasă când m-am cântărit in 5 săptămâni minus 7 kg . A-si mai avea de slăbit încă 2,5 kg să fiu acolo unde mi-a recomandat medicul . Am mers la analize, aveam încă de făcut câteva analize pt dosar și cu un drum am facut si un indice homa ,fiind foarte sigură că a scazut și sigur e la normalitate fiindcă eram destul de aproape . Șocul meu a fost când am văzut că în loc să scadă a crescut semnificativ...asa m-a luat un plâns Mai ales că de 5csaptamani nu am pus în gură, pâine, fainoase, leguminoase, mămăligă, orez absolut nici un fel de carbohidrati. Jur ca nu mai înțeleg nimic...
Iris, cum așa? Îmi pare rău să aud! Cât era înainte și cât e acum? Ai luat metformin? Eu am reușit să îl scad de la 5,65 la 2,92 si la fel, sper să mai scadă :( |
|
| Iris , vorbeste cu un doctor poate mai e ceva in plus de facut sa te ajute sa scazi indicele |
|
| Rebecca10 wrote:
Iris, cum așa? Îmi pare rău să aud! Cât era înainte și cât e acum? Ai luat metformin? Eu am reușit să îl scad de la 5,65 la 2,92 si la fel, sper să mai scadă :(
Nu imi explic nici eu . I-am scris medicului probabil mâine răspunde. Dacă nu făceam corect nu slabeam în 35 de zile 7kg. I-au și metformin și acid lipoic alpha dat de către medic . Mănânc la fiecare masa 70%legume 30% proteine și din când în când câte un fruct permis . + respect un anumit orar în care mănânc, nu am gustări.
Din punctul meu de vedere cred ca am " socat " puțin organismul cu schimbarea drastică al alimentației. Oricum continui cu dieta până ajung la greutatea ideală . O sa renunț și la fructe. Astept raspunsul medicului
|
|
| Geanina36 wrote:Mulțumesc fetelor .. Sper luna asta să fie cea norocoasă 🫶🙏🌈
Ai mers la beta , Geanina ? nu ne-ai mai scris nimic |
|
Alice11, Iudita , maria2013, Minune2024, Nicaieri88 |