Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Rebecca10 wrote:Întreb pentru că situația e în felul următor: 🤦♀️ Ultima menstruație: 05.08 - 15.08, primele 3 zile spotting, ultimile 3 zile spotting. Înainte de astăzi, ciclu menstrual de 34 de zile, iar în august menstruatia a venit la 30 de zile. Dozat progesteron în ziua 22 a c.m. (la solicitarea dr endocrinolog): 0,53 nmol/L Contact sexual: 24.08, 30.08, 31.08, 01.09 Astăzi, ziua 33 a c.m. Încă nu a venit menstruatia dar am crampe și o durere surdă de ovar. M-am gândit să merg la beta, dar cred ca va fi degeaba. Test nu am făcut. Există vreo șansă, după datele de mai sus, să se instaleze acum o sarcină?
Bună Rebecca.Dacă poți încercă să faci un test. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 328
| Oare are rost să fac în seara asta? Sau să las pe mâine dimineață? |
|
| Rebecca10 wrote:Oare are rost să fac în seara asta? Sau să las pe mâine dimineață? Poți încerca să testezi și astăzi. |
|
| Gaby 41 wrote: Poți încerca să testezi și astăzi.
Dar oare este vreo șansă, dacă în ziua 22 progesteronul a ieșit 0,53? :( |
|
| Rebecca10 wrote:
Dar oare este vreo șansă, dacă în ziua 22 progesteronul a ieșit 0,53? :(
Nu știu ce să-ți spun, poate te pot ajuta celelalte fete cu un răspuns. |
|
| Rebecca ai testat? |
|
| Gaby 41 wrote:Rebecca ai testat?
Nu am testat încă, îmi e frică de un test negativ :( aș încerca să aștept până luni să văd dacă apar problemele |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 445
| Rebecca10 wrote:
Dar oare este vreo șansă, dacă în ziua 22 progesteronul a ieșit 0,53? :(
Buna, Rebe
Eu stiu doar ca arata ca inca nu s-a produs ovulatia, dar depinde de lungimea CM.
Eu aveam um CM de 27-28 de zile (destul de regulat) si in ziua 21 am testat. Tin minte ca explicatia a fost ca la lungimea CM-ului meu, daca nu este peste 1 inseamna ca sigur n-am ovulat.
Eu va recomand din tot sufletul sa nu va mai faceti teste devreme sau daca stiti ca CM nu e tocmai regulat, ca va stresati si mai mult...
Daca e sarcina, oricum veti sti la timpul potrivit si va scutiti de si mai mult stres. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Buna, Rebe
Eu stiu doar ca arata ca inca nu s-a produs ovulatia, dar depinde de lungimea CM.
Eu aveam um CM de 27-28 de zile (destul de regulat) si in ziua 21 am testat. Tin minte ca explicatia a fost ca la lungimea CM-ului meu, daca nu este peste 1 inseamna ca sigur n-am ovulat.
Eu va recomand din tot sufletul sa nu va mai faceti teste devreme sau daca stiti ca CM nu e tocmai regulat, ca va stresati si mai mult...
Daca e sarcina, oricum veti sti la timpul potrivit si va scutiti de si mai mult stres.
Da, așa m-am gândit si eu. Sunt în ziua 34, am mai avut luni în care au apărut urâții în ziua 34 - 35. Mai aștept până luni totuși. Deși sânii sunt sensibili, am înțepături în ovare, mă doare într-o parte… dar poate e doar sindrom premenstrual. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Rebecca10 wrote:
Da, așa m-am gândit si eu. Sunt în ziua 34, am mai avut luni în care au apărut urâții în ziua 34 - 35. Mai aștept până luni totuși. Deși sânii sunt sensibili, am înțepături în ovare, mă doare într-o parte… dar poate e doar sindrom premenstrual.
Bună Rebecca .. acum spun și fetele valoarea progesteronului în ziua 21 asta dacă ovulezi exact în ziua 14 .. Dacă ovulezi mai târziu evident valoarea e alta .. Fa test când simți tu , dar cum spun și fetele e o presiune și dezamăgire prea mare .. Așa ca fă când crezi tu eu îți țin pumnii să fie bebe .. 🫶🙏🌈 |
|
| Geanina36 wrote:
Bună Rebecca .. acum spun și fetele valoarea progesteronului în ziua 21 asta dacă ovulezi exact în ziua 14 .. Dacă ovulezi mai târziu evident valoarea e alta .. Fa test când simți tu , dar cum spun și fetele e o presiune și dezamăgire prea mare .. Așa ca fă când crezi tu eu îți țin pumnii să fie bebe .. 🫶🙏🌈
Mulțumesc, Geanina! Sincer, nu cred, cred că e doar o dereglare. Deocamdată nu au apărut urâții, dar mă aștept să apară mâine |
|
| Fetelor, am testat acum la ora 12, testul este negativ. Cu siguranță este o dereglare. Aștept să merg lunea viitoare la Atentica |
|
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Rebecca10 wrote:Fetelor, am testat acum la ora 12, testul este negativ. Cu siguranță este o dereglare. Aștept să merg lunea viitoare la Atentica
Rebecca poate părea un clișeu dar sunt convinsă ca va veni luna norocoasă .. Așteptăm vești de la clinică ..🫶❤️
Eu sunt în ziua 25 a menstruatiei .. Eu ce să mai zic ca iar am testat cu altă marcă de teste și iar au ieșit pozitive .. 🤦♂️ Eu nu mai înțeleg nimic , nu mă bucur nu nimic ca oricum m-am obișnuit .. Văd zilele astea cum evoluează și mă duc la beta .. Toată viața mea nu am avut atâtea teste fals-pozitive .. Va țin la curent 🫶😘🌈 |
|
| Geanina36 wrote:
Rebecca poate părea un clișeu dar sunt convinsă ca va veni luna norocoasă .. Așteptăm vești de la clinică ..🫶❤️
Eu sunt în ziua 25 a menstruatiei .. Eu ce să mai zic ca iar am testat cu altă marcă de teste și iar au ieșit pozitive .. 🤦♂️ Eu nu mai înțeleg nimic , nu mă bucur nu nimic ca oricum m-am obișnuit .. Văd zilele astea cum evoluează și mă duc la beta .. Toată viața mea nu am avut atâtea teste fals-pozitive .. Va țin la curent 🫶😘🌈
Daaa. Nu aș vrea nici să mă mai gândesc, sincer. E un stres prea mare. Așteptăm vești și de la tine! Mergi mâine la beta? |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 120
| Geanina de ce nu încerci teste de la Barza? |
|
Amaranth, Iudita , Maria2508, Minune2024 |