Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 34
|
Wow se vede foarte bine, felicitări sigur o sa fie bine, eu va urmăresc din umbra și ma bucur pt fiecare în parte 🤗 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1538
| Geanina se vede bine.Dacă poți mergi în zilele următoare la beta. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1818
|
Eu as merge la beta ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Mulțumesc fetelor .. cum luna trecut am avut teste fals pozitive am zis ca ieșind așa devreme să nu mă bucur degeaba .. dar mâine e închis , mai iau o marcă diferită de test dacă iese tot pozitiv vineri mă duc la beta .. Doamne Ajută să fie pozitiv… Vă mulțumesc 😘🌈🙏 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 309
| Geanina36 wrote:Mulțumesc fetelor .. cum luna trecut am avut teste fals pozitive am zis ca ieșind așa devreme să nu mă bucur degeaba .. dar mâine e închis , mai iau o marcă diferită de test dacă iese tot pozitiv vineri mă duc la beta .. Doamne Ajută să fie pozitiv… Vă mulțumesc 😘🌈🙏
Doamne ajută să fie pozitiv, Geanina! 😍🙏 Eu mă confrunt cu o problemă acum… sunt în ziua 7 și menstruația e încă prezentă, doar când mă șterg, un roz deschis… nu știu ce să spun, ce să fac. Mă gândesc la toate prostiile. De obicei mă ținea 4 zile, acum în ziua 7 tot este sângerare când mă șterg… |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 342
| Rebecca10 wrote:
Doamne ajută să fie pozitiv, Geanina! 😍🙏 Eu mă confrunt cu o problemă acum… sunt în ziua 7 și menstruația e încă prezentă, doar când mă șterg, un roz deschis… nu știu ce să spun, ce să fac. Mă gândesc la toate prostiile. De obicei mă ținea 4 zile, acum în ziua 7 tot este sângerare când mă șterg…
E ok Rebeca, nu te îngrijora. |
|
| iris11 wrote:
E ok Rebeca, nu te îngrijora.
Offff! 🤦♀️ nu înțeleg de ce au apărut toate dereglările când am început să lucrăm pentru un bebe… până atunci era totul normal. |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 100
| Geanina ce mai faci ai fost la Beta? |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 342
| Rebeca s-a oprit sangerarea? Geanina mâine așteptăm un beta baban cu pumnii strâns!
|
|
| iris11 wrote:Rebeca s-a oprit sangerarea? Geanina mâine așteptăm un beta baban cu pumnii strâns!
Da, se oprise, numai ca ieri pe la prânz iar a apărut o sângerare roz deschis, doar pe hârtie. 🤦♀️ |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 434
| Felicitari, Geanina! Si eu as merge deja la beta :)
Rebecca, stai linistita, cel mai probabil ii ia mai mult uterului sa se curete luna asta. Daca nu curge abundent si nu ai temperatura, nu prea are ce sa fie super ingrijorator.
Va pup |
|
| Fetelor, mulțumesc pentru încurajări! 🙏 @Geanina, ai fost la beta? Ai testat și în această dimineață? 🤗 |
|
| Bună ziua fetelor .. scuzați-mă ca nu am mai apucat să răspund , am fost pe fugă pt ca am plecat cu familia într-o mini vacanță … Deci ideea e ca dintr-o cutie de 20’de teste toate au fost pozitive dar de fapt erau fals pozitive deci atenție pe ce dați banii .. Eu am presimțit ca parcă nu era ce trebuie de asta am și stat relaxată fără să mă duc la beta .. Vă spun cu sinceritate ca e pt prima dată când mă bucur ca mi-a venit menstruatia , pt ca acum cu adevărat mi-a venit așa cum trebuie ca și flux , culoare etc..Primele două luni după avort au fost tentative de menstruatii de culoare maronie și nici măcar nu îmi trebuia absorbant , foloseam zilnice așa de redus era .. Acum am primit un semn ca, corpul meu și-a revenit, e primul semn ca și endometru și-a revenit .. Cum mi-a zis și ultimul ginecolog ca e preferabil să aștept 3 menstruatii.. Acum sunt mai liniștită ca dacă în perioada următoare ar veni minunea , totul ar fi ca la carte pt ca uneori graba strică treaba … Vă îmbrățișez pe toate 😘❤️🤞🌈🍀 |
|
| Geanina36 wrote:Bună ziua fetelor .. scuzați-mă ca nu am mai apucat să răspund , am fost pe fugă pt ca am plecat cu familia într-o mini vacanță … Deci ideea e ca dintr-o cutie de 20’de teste toate au fost pozitive dar de fapt erau fals pozitive deci atenție pe ce dați banii .. Eu am presimțit ca parcă nu era ce trebuie de asta am și stat relaxată fără să mă duc la beta .. Vă spun cu sinceritate ca e pt prima dată când mă bucur ca mi-a venit menstruatia , pt ca acum cu adevărat mi-a venit așa cum trebuie ca și flux , culoare etc..Primele două luni după avort au fost tentative de menstruatii de culoare maronie și nici măcar nu îmi trebuia absorbant , foloseam zilnice așa de redus era .. Acum am primit un semn ca, corpul meu și-a revenit, e primul semn ca și endometru și-a revenit .. Cum mi-a zis și ultimul ginecolog ca e preferabil să aștept 3 menstruatii.. Acum sunt mai liniștită ca dacă în perioada următoare ar veni minunea , totul ar fi ca la carte pt ca uneori graba strică treaba … Vă îmbrățișez pe toate 😘❤️🤞🌈🍀
Geanina, îmi pare rău! :( Ce fel de teste erau? De la ce firmă? |
|
| Rebecca10 wrote:
Geanina, îmi pare rău! :( Ce fel de teste erau? De la ce firmă?
Rebecca le-am luat de pe Amazon de la Premom.. cred ca sunt și loturi cu probleme .. Nu știu ce să zic , în străfundul sufletului parcă simțeam ca nu e.. Dar asta e, cum spuneam mai bucuroasă sunt ca în sfârșit am o menstruatie normală..O nouă lună , o nouă șansă 🌈 |
|
Flrinar, Gaby 41, Iudita , Liliana1878, Maria2508 |