Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iris11
Scris: Wednesday, August 7, 2024 9:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
Geanina36 wrote:

Iris aș fi curioasă ce alimente ți-a permis .. Ți-a tăiat de tot carbohidrații?

Da , a scos tot ce e carbo , cartofi, lapte dulce , zahăr, orez , fainoase....

Mi-am cumpărat faina de in si imi voi prepara crakersi.
Mi-a dat vitamine fiindcă am carență de vit d , Magneziu și fier
Înainte să primesc dieta mi-a dat o listă de analize care m-au costat 675 de lei ,iar în baza analizelor mi-a dat o listă cu alimentele permise, cele excluse și intervalul de ore , 7 ore jumate.
3 zile pe săptămână am voie lactate, gen iaurt, smantana și cașcaval.
Asta 3 luni și după repet din nou analizele .
De luni incep ...🙂🙃
Geanina36
Scris: Wednesday, August 7, 2024 9:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
iris11 wrote:

Da , a scos tot ce e carbo , cartofi, lapte dulce , zahăr, orez , fainoase....

Mi-am cumpărat faina de in si imi voi prepara crakersi.
Mi-a dat vitamine fiindcă am carență de vit d , Magneziu și fier
Înainte să primesc dieta mi-a dat o listă de analize care m-au costat 675 de lei ,iar în baza analizelor mi-a dat o listă cu alimentele permise, cele excluse și intervalul de ore , 7 ore jumate.
3 zile pe săptămână am voie lactate, gen iaurt, smantana și cașcaval.
Asta 3 luni și după repet din nou analizele .
De luni incep ...🙂🙃

Superrr.. Eu sincer de câte ori am ținut o dietă fără carbohidrați îmi scădea glicemia f rău și mă simțeam f rău..Plus ca îmi dădea o senzație de moleșeală, nervi etc … În schimb e unica dietă cu care am reușit întotdeauna să slăbesc ..Am prins puțin frica din cauza stării de rău …
iris11
Scris: Wednesday, August 7, 2024 9:44 PM
Nivel

Geanina36 wrote:

Superrr.. Eu sincer de câte ori am ținut o dietă fără carbohidrați îmi scădea glicemia f rău și mă simțeam f rău..Plus ca îmi dădea o senzație de moleșeală, nervi etc … În schimb e unica dietă cu care am reușit întotdeauna să slăbesc ..Am prins puțin frica din cauza stării de rău …

Imi pare rău!

Eventual încearcă să consumi carbo dar doar în prima parte a zilei.
Rebecca10
Scris: Thursday, August 8, 2024 6:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2024
La mine au apărut urâții. Mă bucur că au venit cât de cât la timp, sper să fie o lună cu ovulație topai
Rebecca10
Scris: Thursday, August 8, 2024 6:43 PM
Nivel

Fetelor, urâții mei se prezintă cam așa: luni seara erau niște pete roz deschis, doar atât și doar când m-am șters, marți nimic, miercuri seara la fel ca luni, iar astăzi un sânge maro, ca și cum ar fi fost vechi, nu știu cum să explic și în cantități foarte mici. Ce poate fi asta?
A mai pățit cineva așa?
Aș avea nevoie de răspunsurile voastre :(
iris11
Scris: Thursday, August 8, 2024 6:51 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:
Fetelor, urâții mei se prezintă cam așa: luni seara erau niște pete roz deschis, doar atât și doar când m-am șters, marți nimic, miercuri seara la fel ca luni, iar astăzi un sânge maro, ca și cum ar fi fost vechi, nu știu cum să explic și în cantități foarte mici. Ce poate fi asta?
A mai pățit cineva așa?

Stai linistită Rebeca , nu e problema, am avut și eu așa , apoi am fost la ginecolog și mi-a zis că nu e problemă. O sa vină normal apoi
Rebecca10
Scris: Thursday, August 8, 2024 7:37 PM
Nivel

iris11 wrote:

Stai linistită Rebeca , nu e problema, am avut și eu așa , apoi am fost la ginecolog și mi-a zis că nu e problemă. O sa vină normal apoi

Mulțumesc, Iris. Sper să fie în regulă. Tot îmi făceam speranțe la o sarcină, dar nu cred să fie cazul
Geanina36
Scris: Thursday, August 8, 2024 8:39 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:
A mai pățit cineva așa?

Rebecca nu știu ce să zic .. Poate fi o dereglare ceva ? Eu personal din fericire am avut mereu menstruatii normale .. Uneori eu cred ca stresul ne afectează pe toate planurile și ne poate deregla și menstruatia zic eu ..
Rebecca10
Scris: Thursday, August 8, 2024 8:41 PM
Nivel

Geanina36 wrote:

Rebecca nu știu ce să zic .. Poate fi o dereglare ceva ? Eu personal din fericire am avut mereu menstruatii normale .. Uneori eu cred ca stresul ne afectează pe toate planurile și ne poate deregla și menstruatia zic eu ..

Așa m-am gândit și eu… e posibil. Eu sincer mă gândesc numai la a avea un copil. Ziua mea se învârte în jurul la asta. Sunt super mega stresată și pun presiune foarte mare pe mine zilnic
iris11
Scris: Thursday, August 8, 2024 10:25 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Așa m-am gândit și eu… e posibil. Eu sincer mă gândesc numai la a avea un copil. Ziua mea se învârte în jurul la asta. Sunt super mega stresată și pun presiune foarte mare pe mine zilnic

Te inteleg Rebeca, toate am trecut prin asta .Eu personal anul trecut trăiam, respiram pentru a rămâne însărcinată....si nu s-a întâmplat.
Am inteles ca asa nu se poate trăi, trebuie să mă relaxez și să mă bucur de viață. Bineînțeles ma ocup și partea de bebe .

Luni încep " dieta" sper sa fie ok .

Rebecca10
Scris: Friday, August 9, 2024 8:24 AM
Nivel

iris11 wrote:

Te inteleg Rebeca, toate am trecut prin asta .Eu personal anul trecut trăiam, respiram pentru a rămâne însărcinată....si nu s-a întâmplat.
Am inteles ca asa nu se poate trăi, trebuie să mă relaxez și să mă bucur de viață. Bineînțeles ma ocup și partea de bebe .

Luni încep " dieta" sper sa fie ok .

Ai dreptate… trebuie să găsim un echilibru.
Mult succes, Iris! Și eu sunt la dietă, ne susținem și încurajăm reciproc! 😍🤗
Geanina36
Scris: Friday, August 9, 2024 11:49 AM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Rebecca te înțeleg perfect … Știu ca e ușor de vorbit și greu de făcut dar așa cum recomanda și doctorii etc , stresul afectează cel mai mult , de aceea e bn să te poți detașa puțin .. Plus ca văd multe cupluri care se pierd pe ei în drumul ăsta ..
Rebecca10
Scris: Friday, August 9, 2024 4:54 PM
Nivel

Fetelor, am refăcut analiza pentru Indice Homa și a scăzut de la 5,62 la 2,92 Bravoo sper să am mai multe șanse acum
iris11
Scris: Friday, August 9, 2024 5:41 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:
Fetelor, am refăcut analiza pentru Indice Homa și a scăzut de la 5,62 la 2,92 Bravoo sper să am mai multe șanse acum

Wowww! Super tare!Felicitări!
Rebecca10
Scris: Friday, August 9, 2024 6:30 PM
Nivel

iris11 wrote:

Wowww! Super tare!Felicitări!

Mulțumesc tare mult!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.