Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rebecca10
Scris: Sunday, July 21, 2024 4:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
Geanina, îmi pare rău! 😢
Oare să fi fost eroare de la test?
Gaby 41
Scris: Sunday, July 21, 2024 6:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Deme,cum te simți?
deme
Scris: Sunday, July 21, 2024 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Gaby 41 wrote:
Deme,cum te simți?

Foarte normal :) tot aștept sa apara vreo greata, voma, ceva dar nu am nimic exceptând mici înțepături . Îmi pipai sanii, sunt la fel 🙈🙈
Sper sa fie totul ok.
Astăzi 7s3d.
Gaby 41
Scris: Sunday, July 21, 2024 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
deme wrote:

Foarte normal :) tot aștept sa apara vreo greata, voma, ceva dar nu am nimic exceptând mici înțepături . Îmi pipai sanii, sunt la fel 🙈🙈
Sper sa fie totul ok.
Astăzi 7s3d.
Să știi că nici eu la fetiță nu am avut greață și nici nu am vomitat.E bine că te simți ok.
deme
Scris: Sunday, July 21, 2024 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Gaby 41 wrote:
Să știi că nici eu la fetiță nu am avut greață și nici nu am vomitat.E bine că te simți ok.

Sunt pozitiva și sper sa fie totul bine, altceva nu am ce face, doar ca acest timp trece foarte greu :)
Iudita
Scris: Monday, July 22, 2024 8:15 AM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
https://ibb.co/bj4mxVX

Geanina am făcut și eu un test azi trebuie să-mi vină CM ,dar îi alb și al meu. O luăm de la capăt.
Geanina36
Scris: Monday, July 22, 2024 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2022
Iudita wrote:
https://ibb.co/bj4mxVX

Geanina am făcut și eu un test azi trebuie să-mi vină CM ,dar îi alb și al meu. O luăm de la capăt.

Neața tuturor … Mie de ieri după-amiază mi-a venit menstruatia deci au dat eroare testele 🤦‍♂️ …

Iudita imi pare tare rau dar nu avem ce face decât sa o luam de la capăt…O noua luna , o nouă șansă … Va veni luna norocoasa și la noi 🍀🍀🍀
Rebecca10
Scris: Monday, July 22, 2024 9:25 AM
Nivel

Geanina36 wrote:

Neața tuturor … Mie de ieri după-amiază mi-a venit menstruatia deci au dat eroare testele 🤦‍♂️ …

Iudita imi pare tare rau dar nu avem ce face decât sa o luam de la capăt…O noua luna , o nouă șansă … Va veni luna norocoasa și la noi 🍀🍀🍀

Geanina, îmi pare rău! Știu cum e pentru ca am avut și eu un test fals pozitiv în iunie 🤦‍♀️ ne mobilizăm și mergem înainte!
Geanina36
Scris: Monday, July 22, 2024 10:20 AM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Geanina, îmi pare rău! Știu cum e pentru ca am avut și eu un test fals pozitiv în iunie 🤦‍♀️ ne mobilizăm și mergem înainte!

Bineînțeles … Nu trebuie să ne dăm bătute .. În fiecare lună trebuie să sperăm ca va fi bine..

Fetelor vreau să vă întreb ceva: ieri mi-a venit dar totuși nu mi-a venit.. Adică am avut niște scurgeri mai maronii spre rozalii și azi aproape nimic..🤦‍♂️ Să mă îngrijorez sau e normal după avortul medicamentos să fie așa? În teorie mi-a venit la data normală la care îmi venea de obicei menstruatia doar ca slab cantitativ…
Rebecca10
Scris: Monday, July 22, 2024 10:52 AM
Nivel

Geanina36 wrote:

Bineînțeles … Nu trebuie să ne dăm bătute .. În fiecare lună trebuie să sperăm ca va fi bine..

Fetelor vreau să vă întreb ceva: ieri mi-a venit dar totuși nu mi-a venit.. Adică am avut niște scurgeri mai maronii spre rozalii și azi aproape nimic..🤦‍♂️ Să mă îngrijorez sau e normal după avortul medicamentos să fie așa? În teorie mi-a venit la data normală la care îmi venea de obicei menstruatia doar ca slab cantitativ…

Geanina, nu știu dacă e o coincidență, dar luna asta (după ce am avut testul pozitiv în iunie) așa mi-a venit și mie menstruatia :( nu știu ce să spun despre cum ar trebui să fie după avortul medicamentos ptr ca nu am trecut prin asta…
Dar mă gândeam ca poate a fost și la tine o tentativă de implantare când a ieșit testul pozitiv.
Geanina36
Scris: Monday, July 22, 2024 11:18 AM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Geanina, nu știu dacă e o coincidență, dar luna asta (după ce am avut testul pozitiv în iunie) așa mi-a venit și mie menstruatia :( nu știu ce să spun despre cum ar trebui să fie după avortul medicamentos ptr ca nu am trecut prin asta…
Dar mă gândeam ca poate a fost și la tine o tentativă de implantare când a ieșit testul pozitiv.

Nici nu știu ce să mai zic Rebecca.. Așa mă frustrează toate astea 🤦‍♂️ … Vedem cum evoluăm pe mai departe… Azi am căzut în butoiul cu melancolie 🥹😢
Rebecca10
Scris: Monday, July 22, 2024 12:40 PM
Nivel

Geanina36 wrote:

Nici nu știu ce să mai zic Rebecca.. Așa mă frustrează toate astea 🤦‍♂️ … Vedem cum evoluăm pe mai departe… Azi am căzut în butoiul cu melancolie 🥹😢

Nuu! Tu mereu dai sfaturi bune tuturor și ne încurajezi pe toate! Capul sus! Lună nouă, șanse noi! 🤗🤗🤗🤗
Geanina36
Scris: Monday, July 22, 2024 2:35 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Nuu! Tu mereu dai sfaturi bune tuturor și ne încurajezi pe toate! Capul sus! Lună nouă, șanse noi! 🤗🤗🤗🤗

Mulțumesc Rebecca pt cuvintele frumoase … Încerc să mă ridic și să merg înainte cu pozitivitate … Te îmbrățișez cu drag 🤗🤗❤️🌈
Rebecca10
Scris: Monday, July 22, 2024 3:39 PM
Nivel

Geanina36 wrote:

Mulțumesc Rebecca pt cuvintele frumoase … Încerc să mă ridic și să merg înainte cu pozitivitate … Te îmbrățișez cu drag 🤗🤗❤️🌈

🤗🤗🤗
Iudita
Scris: Sunday, July 28, 2024 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Bună Deme,ce mai faci cum te simți?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.