Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 491
| Nicaieri88 wrote:Ce sa vedeti, am nascut azi pana la urma :) Bebe Alexandru a vrut sa vina mai devreme. O sa intru sa vad ce mai faceti oricum, am prins tare drag de voi. Gasesc eu timp.
Felicitări! Să fie sănătos și să vă aducă numai bucurii! 😍💙🎉 |
|

Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 266
| Nicaieri88 wrote:Ce sa vedeti, am nascut azi pana la urma :) Bebe Alexandru a vrut sa vina mai devreme. O sa intru sa vad ce mai faceti oricum, am prins tare drag de voi. Gasesc eu timp.
Ooo felicitări dragă mamic-o..Să fie sănătos și să te bucuri de această perioadă ca tare frumoasă e..😘🍀❤️ |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
Felicitări și creștere frumoasa, iar ție recuperare rapida😘🤗
Geanina, toate suntem luptătoare grozave 😎
Va îmbrățișez. 😘😘😘😘 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
Felicitări și creștere frumoasa, iar ție recuperare rapida😘🤗
Geanina, toate suntem luptătoare grozave 😎
Va îmbrățișez. 😘😘😘😘 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 28
Felicitaari!!❤️ Bine ai venit, bebe Alexandru, sa fii sanatos si mamicii tale recuperare usoara si acomodare frumoasa!🥰 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 553
| Va multumesc mult, fetelor :*
Bafta multa voua sa aveti sarcini usoare, Deme si Geanina!
Bafta pentru restul fetelor sa vina bebe. 🍀
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| deme wrote:Gata si eco de 7s, pacat ca nu pot sa pun si filmuletul cu bătăile inimii . Totul este perfect, avem 115bpm iar la masuratori corespunzător pt 6s6z , azi avand fix 7s. Mai mergem peste 2 săptămâni :) Tot nu imi vine sa cred Felicitări, Deme! Sarcină uşoară! |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 308
| Geanina ai mai făcut teste? |
|

| Iudita wrote:Geanina ai mai făcut teste?
https://ibb.co/xCyZwbn
Bună fetele..Bună Iudita…Testele mi se par prea șterse 🤷♀️.. Azi aș fi 11 DPO.. Nu știu ce să mai cred .. Tu ai testat? Zi frumoasă tuturor 😘🍀🌈 |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 308
| Nu am testat nu am curajul,Luni ar trebui să mi vină CM. Am simptomele dinainte de CM. |
|

| Iudita wrote:Nu am testat nu am curajul,Luni ar trebui să mi vină CM. Am simptomele dinainte de CM.
Și eu la fel.. În plus doar ceva oboseală am dar nu știu ce să mai cred cu testele astea .. M-am dezumflat..Asta e , o nouă lună , o nouă șansă … Dă-ne de veste dacă te hotărăști să testezi .. Zi frumoasă 😘 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Geanina36 wrote:https://ibb.co/xCyZwbnBună fetele..Bună Iudita…Testele mi se par prea șterse 🤷♀️.. Azi aș fi 11 DPO.. Nu știu ce să mai cred .. Tu ai testat? Zi frumoasă tuturor 😘🍀🌈
Mai pronunțat părea cel de ieri:( Beta e Sfânta |
|

| deme wrote:
Mai pronunțat părea cel de ieri:( Beta e Sfânta
Exact Deme… mai pronunțat păreau cele de zilele trecute..Nici nu știu ce să mai cred pt ca acum culmea am toate simptomele menstruatiei 🤦♂️😀 .. Azi dacă știam ca e așa făceam un beta dar e târziu deja pt ca e închis peste tot dar asta e .. Vedem până luni ce o fi.. Oare să fi fost o tentativă de implantare și nu a reușit? 🤷♀️ Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să am teste fals pozitive mai ales ca am făcut 2 tipuri de teste .. Luni dacă fac un beta pot vedea dacă a fost o încercare eșuată de implantare ? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Geanina36 wrote:
Exact Deme… mai pronunțat păreau cele de zilele trecute..Nici nu știu ce să mai cred pt ca acum culmea am toate simptomele menstruatiei 🤦♂️😀 .. Azi dacă știam ca e așa făceam un beta dar e târziu deja pt ca e închis peste tot dar asta e .. Vedem până luni ce o fi.. Oare să fi fost o tentativă de implantare și nu a reușit? 🤷♀️ Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să am teste fals pozitive mai ales ca am făcut 2 tipuri de teste .. Luni dacă fac un beta pot vedea dacă a fost o încercare eșuată de implantare ?
Da ,probabil o sa iasă la beta ceva doar ca trebuie sa faci și miercuri ca să vezi cum este |
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 491
| Geanina36 wrote:
Exact Deme… mai pronunțat păreau cele de zilele trecute..Nici nu știu ce să mai cred pt ca acum culmea am toate simptomele menstruatiei 🤦♂️😀 .. Azi dacă știam ca e așa făceam un beta dar e târziu deja pt ca e închis peste tot dar asta e .. Vedem până luni ce o fi.. Oare să fi fost o tentativă de implantare și nu a reușit? 🤷♀️ Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să am teste fals pozitive mai ales ca am făcut 2 tipuri de teste .. Luni dacă fac un beta pot vedea dacă a fost o încercare eșuată de implantare ?
Geanina, mai repetă mâine dimineață. Eu am avut luna trecută un test fals pozitiv, de la Barza… am fost foarte dezamăgită. Parcă nici nu mai am speranțe, cred că până nu slăbesc nu o să pot rămâne însărcinată. |
|
|