Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1538
| deme wrote:Gata si eco de 7s, pacat ca nu pot sa pun si filmuletul cu bătăile inimii . Totul este perfect, avem 115bpm iar la masuratori corespunzător pt 6s6z , azi avand fix 7s. Mai mergem peste 2 săptămâni :) Tot nu imi vine sa cred Felicitări, sarcină ușoară în continuare! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1821
| Geanina36 wrote:
Wow Felicitări Deme… Mă bucur din suflet .. Sarcină ușoară și un bebe la termen.. Sunt convinsă ca e anul tău și ca totul va fi bine..🌈🌈🌈😘❤️
Mulțumesc Geanina, sa auzim vesti bune luni ! Parca atunci ai spus ca mergi la beta, corect? |
|
| Gaby 41 wrote: Felicitări, sarcină ușoară în continuare!
🥰🥰🥰 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| deme wrote:
Mulțumesc Geanina, sa auzim vesti bune luni ! Parca atunci ai spus ca mergi la beta, corect?
Da da .. Luni dimineața sunt la beta..Vedem cum evoluează lucrurile.. Mulțumesc Deme și sper să te urmez iar de data asta să fie totul bine și să vină curcubeul în viața noastră ..🤞🍀❤️🌈 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 310
| deme wrote:
Felicitări pt inițiativa de a slabi ,numai gânduri pozitive 🍀🌸
Mulțumesc, Deme! 😍 gânduri bune! |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 346
| deme wrote:Gata si eco de 7s, pacat ca nu pot sa pun si filmuletul cu bătăile inimii . Totul este perfect, avem 115bpm iar la masuratori corespunzător pt 6s6z , azi avand fix 7s. Mai mergem peste 2 săptămâni :) Tot nu imi vine sa cred
Yeyyyy 🙂🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Suuper! Ma bucur mult! Grijă de voi 🥰 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 74
| Deme, felicitări. De acum profita de fiecare clipa. E cea mai frumoasa perioada. Doamne, ce mă bucur pentru tine! 😘❤️
Geanina, ținem pumnii sa fie beta mare și frumos.🤗😘
Rebeca, felicitări pentru determinare și spor la slăbit!
Eu aștept să treacă concediul la clinica și dacă următoarea menstruație nu se suprapune cu concediul nostru, facem transferul. Ultimul embrion. Pe raport scrie blasto expandat, calitate 3.2.2 (cred că e 3bb).🙏🙏🙏🙏🙏 |
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 310
| Liliana1878 wrote:Deme, felicitări. De acum profita de fiecare clipa. E cea mai frumoasa perioada. Doamne, ce mă bucur pentru tine! 😘❤️
Eu aștept să treacă concediul la clinica și dacă următoarea menstruație nu se suprapune cu concediul nostru, facem transferul. Ultimul embrion. Pe raport scrie blasto expandat, calitate 3.2.2 (cred că e 3bb).🙏🙏🙏🙏🙏
Mulțumim, Liliana! 🤗 suuuper! Doamne ajută, îți ținem pumnii strânși, strânși! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Liliana1878 wrote:Deme, felicitări. De acum profita de fiecare clipa. E cea mai frumoasa perioada. Doamne, ce mă bucur pentru tine! 😘❤️
Eu aștept să treacă concediul la clinica și dacă următoarea menstruație nu se suprapune cu concediul nostru, facem transferul. Ultimul embrion. Pe raport scrie blasto expandat, calitate 3.2.2 (cred că e 3bb).🙏🙏🙏🙏🙏
Mulțumesc Liliana … Voi chiar sunteți viitoare mămici f luptătoare.. Îți țin pumnii strânși să faci cat de curând transferul și să vii aici doar cu vești bune.. 🍀🤞😘🌈 |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 438
| deme wrote:Gata si eco de 7s, pacat ca nu pot sa pun si filmuletul cu bătăile inimii . Totul este perfect, avem 115bpm iar la masuratori corespunzător pt 6s6z , azi avand fix 7s. Mai mergem peste 2 săptămâni :) Tot nu imi vine sa cred
Felicitaaaaari! Ce ma bucur! Sa ai o sarcina usoara si la termen! 🍀🍀🍀 |
|
| deme wrote:
In a blink of an eye si sunteți 3 ! Ce a trecut timpul ! Fără frica 🌸
Ce sa vedeti, am nascut azi pana la urma :)
Bebe Alexandru a vrut sa vina mai devreme.
O sa intru sa vad ce mai faceti oricum, am prins tare drag de voi. Gasesc eu timp. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1538
| Nicaieri88 wrote:Ce sa vedeti, am nascut azi pana la urma :) Bebe Alexandru a vrut sa vina mai devreme. O sa intru sa vad ce mai faceti oricum, am prins tare drag de voi. Gasesc eu timp. Felicitări! Să fie sănătos! |
|
| Gaby 41 wrote: Felicitări! Să fie sănătos!
Doamne ajuta, multumesc mult |
|
| Nicaieri88 wrote:Ce sa vedeti, am nascut azi pana la urma :) Bebe Alexandru a vrut sa vina mai devreme. O sa intru sa vad ce mai faceti oricum, am prins tare drag de voi. Gasesc eu timp.
Băieții!! Mereu nerăbdători ;) recuperare rapida și îmbrățișări lui Alexandru, sa fie cuminte sj sa te lase nopțile sa dormi :) |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| deme wrote:Gata si eco de 7s, pacat ca nu pot sa pun si filmuletul cu bătăile inimii . Totul este perfect, avem 115bpm iar la masuratori corespunzător pt 6s6z , azi avand fix 7s. Mai mergem peste 2 săptămâni :) Tot nu imi vine sa cred Felicitari!! De acum urmeaza ce e mai frumos sa vezi cum creste si ce frumos se dezvolta. |
|
Nicaieri88 |