Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 369
| deme wrote:https://ibb.co/p4DgV9D
Avem activitate cardiaca, 107bpm . M-a mai chemat la 7 săptămâni, joia viitoare :)
Mă bucur tare mult pentru tine, Deme! 💕 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
Avem activitate cardiaca, 107bpm . M-a mai chemat la 7 săptămâni, joia viitoare :) Felicitari |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| felicitari, deme |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1037
Avem activitate cardiaca, 107bpm . M-a mai chemat la 7 săptămâni, joia viitoare :)
Ce vesti bune Deme ! Ma bucur sincer pt tine ! |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1037
| Prima menstruatie am avut-o in mai 2024 (am nascut in iulie 2022) , iar de atunci si pana acum imi tot vine la 14- 15 zile . Am si endometrioza , daca ar putea avea de-a face. Astazi aveam programare la ecografie + papp (pe care evident nu il pot face la menstruatie ) , insa mi-e cam rusine sa merg asa .. dar as vrea sa vad totusi care e treaba pe acolo , de ce asa dereglare nasoala in conditiile in care inainte aveam cm de 34-35 zile . Am inteles totusi ca e de preferat ecografie la menstruatie pt endometrioza … Fetelor care aveti endometrioza, pe voi cum va chemau doctorii la eco ? Ce sfaturi ati avea sa imi dati legat de situatia mea ? Cand am sunat la cabinet pt programare acum 2 sapt le-am spus ca este posibil sa imi vina menstruatia in apropierea zilei cu programarea si mi-au spus ca anulam si programam in alta zi , insa astazi nu am reusit sa dau de ei pana la ora asta (programarea este la 19:30) sa vad ce parere are si doctorul …. chiar mi-ar placea sa ajung la control sa vad ce probleme sunt de e asa anapoda cm ….. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1933
| Andreea_neacsu wrote:Prima menstruatie am avut-o in mai 2024 (am nascut in iulie 2022) , iar de atunci si pana acum imi tot vine la 14- 15 zile . Am si endometrioza , daca ar putea avea de-a face. Astazi aveam programare la ecografie + papp (pe care evident nu il pot face la menstruatie ) , insa mi-e cam rusine sa merg asa .. dar as vrea sa vad totusi care e treaba pe acolo , de ce asa dereglare nasoala in conditiile in care inainte aveam cm de 34-35 zile . Am inteles totusi ca e de preferat ecografie la menstruatie pt endometrioza … Fetelor care aveti endometrioza, pe voi cum va chemau doctorii la eco ? Ce sfaturi ati avea sa imi dati legat de situatia mea ? Cand am sunat la cabinet pt programare acum 2 sapt le-am spus ca este posibil sa imi vina menstruatia in apropierea zilei cu programarea si mi-au spus ca anulam si programam in alta zi , insa astazi nu am reusit sa dau de ei pana la ora asta (programarea este la 19:30) sa vad ce parere are si doctorul …. chiar mi-ar placea sa ajung la control sa vad ce probleme sunt de e asa anapoda cm …..
Mie mi-a vazut endo la un eco normal, apoi mi-a dat trimitere pt rmn cu protocol de endometrioza unde s-a văzut tot.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| https://ibb.co/CBzxv9W
Neața fetele … Voi vedeți aceeași liniuță pală ? Eu în realitate o văd mai bn.. Azi aș fi 8 zile DPO.. Evident e prea devreme , dar de dimineață m-am trezit cu gândul să testez “la misto” .. As fi puțin șocată dacă ar fi adevărat … Va îmbrățișez 🤗❤️ |
|
| Geanina36 wrote:https://ibb.co/CBzxv9W
Neața fetele … Voi vedeți aceeași liniuță pală ? Eu în realitate o văd mai bn.. Azi aș fi 8 zile DPO.. Evident e prea devreme , dar de dimineață m-am trezit cu gândul să testez “la misto” .. As fi puțin șocată dacă ar fi adevărat … Va îmbrățișez 🤗❤️
Geanina, o văd pe ambele teste!!! Wooow! Mai testează și mai târziu! 💙💙💙 Eu ca o noutate, am început să merg la nutriționist, am un plan de bătaie și mă pun pe slăbit 😁 sper să modific greutatea din semnătură cat mai curând |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1933
| Rebecca10 wrote:Geanina, o văd pe ambele teste!!! Wooow! Mai testează și mai târziu! 💙💙💙 Eu ca o noutate, am început să merg la nutriționist, am un plan de bătaie și mă pun pe slăbit 😁 sper să modific greutatea din semnătură cat mai curând
Daa , se vede :) !🍀🍀🍀 |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Geanina36 wrote:https://ibb.co/CBzxv9W
Neața fetele … Voi vedeți aceeași liniuță pală ? Eu în realitate o văd mai bn.. Azi aș fi 8 zile DPO.. Evident e prea devreme , dar de dimineață m-am trezit cu gândul să testez “la misto” .. As fi puțin șocată dacă ar fi adevărat … Va îmbrățișez 🤗❤️ Se vede ceva Geanina |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Rebecca10 wrote:Geanina, o văd pe ambele teste!!! Wooow! Mai testează și mai târziu! 💙💙💙 Eu ca o noutate, am început să merg la nutriționist, am un plan de bătaie și mă pun pe slăbit 😁 sper să modific greutatea din semnătură cat mai curând
Mulțumesc mult Rebecca … Să știi ca tatăl meu cu nutriționist a slăbit 30 de kg fără multe sacrificii, el fiind diabetic a fost obligat.. Mult succes și să auzim vești bune 😘🍀
Fetelor mulțumesc la toate în parte ca mi-ați scris … Recunosc ca mi-e foarte teamă .. Pe 23 fac două luni de la avortul medicamentos ceea ce e destul de devreme, nu mă așteptam vă zic sincer …Evident îmi doream nespus un test pozitiv dar am o teamă în suflet f mare… Sper din toată inima ca totul va decurge cum trebuie de această dată … Vă îmbrățișez pe toate 🍀❤️😘🌈 |
|
| Geanina36 wrote:
Mulțumesc mult Rebecca … Să știi ca tatăl meu cu nutriționist a slăbit 30 de kg fără multe sacrificii, el fiind diabetic a fost obligat.. Mult succes și să auzim vești bune 😘🍀
Fetelor mulțumesc la toate în parte ca mi-ați scris … Recunosc ca mi-e foarte teamă .. Pe 23 fac două luni de la avortul medicamentos ceea ce e destul de devreme, nu mă așteptam vă zic sincer …Evident îmi doream nespus un test pozitiv dar am o teamă în suflet f mare… Sper din toată inima ca totul va decurge cum trebuie de această dată … Vă îmbrățișez pe toate 🍀❤️😘🌈
Mulțumesc, Geanina! 🙏 sunt sigură ca asta e cauza și sunt foarte motivată să slăbesc.
Nu te gândi la asta, nu îți induce stări negative. Ai să vezi ca va fi bine, fii pozitivă! Ajută foarte mult! Te îmbrățișez! 🤗 |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 366
Bravo Geanina! Bravo Rebeca! Si eu am plătit un plan nutrionist la Simona Nedelcu Flor, urmeaza sa plecăm în concediu si pe când mă intorc odihnita start dieta ,am 8 kg de topit🙃 |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 366
| Geanina36 wrote:
Fetelor mulțumesc la toate în parte ca mi-ați scris … Recunosc ca mi-e foarte teamă .. Pe 23 fac două luni de la avortul medicamentos ceea ce e destul de devreme, nu mă așteptam vă zic sincer …Evident îmi doream nespus un test pozitiv dar am o teamă în suflet f mare… Sper din toată inima ca totul va decurge cum trebuie de această dată … Vă îmbrățișez pe toate 🍀❤️😘🌈
Geanina felicitări!!! Ai incredere in bebe ! Așteaptă cu nerăbdare să vină la voi! Ai curaj și incredere ca va fi bine ! |
|
| iris11 wrote:
Bravo Geanina! Bravo Rebeca! Si eu am plătit un plan nutrionist la Simona Nedelcu Flor, urmeaza sa plecăm în concediu si pe când mă intorc odihnita start dieta ,am 8 kg de topit🙃
🙏🙏 Succes, Iris! Eu am o grămadă! Undeva la 40 de kg 🤦♀️ O să fie o chestie de durată. Sper doar să am ambiție, acum că mi-am găsit motivația 🙏 |
|
|