Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rebecca10
Scris: Sunday, July 14, 2024 4:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
deme wrote:
https://ibb.co/p4DgV9D

Avem activitate cardiaca, 107bpm .
M-a mai chemat la 7 săptămâni, joia viitoare :)

Mă bucur tare mult pentru tine, Deme! 💕
Irinan
Scris: Sunday, July 14, 2024 5:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:

Felicitarihearts
freya1
Scris: Monday, July 15, 2024 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
felicitari, deme coeur
Andreea_neacsu
Scris: Monday, July 15, 2024 3:06 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
deme wrote:

Ce vesti bune Deme ! Ma bucur sincer pt tine ! computerlove
Andreea_neacsu
Scris: Monday, July 15, 2024 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Prima menstruatie am avut-o in mai 2024 (am nascut in iulie 2022) , iar de atunci si pana acum imi tot vine la 14- 15 zile . Am si endometrioza , daca ar putea avea de-a face. Astazi aveam programare la ecografie + papp (pe care evident nu il pot face la menstruatie ) , insa mi-e cam rusine sa merg asa .. dar as vrea sa vad totusi care e treaba pe acolo , de ce asa dereglare nasoala in conditiile in care inainte aveam cm de 34-35 zile . Am inteles totusi ca e de preferat ecografie la menstruatie pt endometrioza …
Fetelor care aveti endometrioza, pe voi cum va chemau doctorii la eco ? Ce sfaturi ati avea sa imi dati legat de situatia mea ?
Cand am sunat la cabinet pt programare acum 2 sapt le-am spus ca este posibil sa imi vina menstruatia in apropierea zilei cu programarea si mi-au spus ca anulam si programam in alta zi , insa astazi nu am reusit sa dau de ei pana la ora asta (programarea este la 19:30) sa vad ce parere are si doctorul …. chiar mi-ar placea sa ajung la control sa vad ce probleme sunt de e asa anapoda cm ….. pale
deme
Scris: Monday, July 15, 2024 3:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Andreea_neacsu wrote:
Prima menstruatie am avut-o in mai 2024 (am nascut in iulie 2022) , iar de atunci si pana acum imi tot vine la 14- 15 zile . Am si endometrioza , daca ar putea avea de-a face. Astazi aveam programare la ecografie + papp (pe care evident nu il pot face la menstruatie ) , insa mi-e cam rusine sa merg asa .. dar as vrea sa vad totusi care e treaba pe acolo , de ce asa dereglare nasoala in conditiile in care inainte aveam cm de 34-35 zile . Am inteles totusi ca e de preferat ecografie la menstruatie pt endometrioza …
Fetelor care aveti endometrioza, pe voi cum va chemau doctorii la eco ? Ce sfaturi ati avea sa imi dati legat de situatia mea ?
Cand am sunat la cabinet pt programare acum 2 sapt le-am spus ca este posibil sa imi vina menstruatia in apropierea zilei cu programarea si mi-au spus ca anulam si programam in alta zi , insa astazi nu am reusit sa dau de ei pana la ora asta (programarea este la 19:30) sa vad ce parere are si doctorul …. chiar mi-ar placea sa ajung la control sa vad ce probleme sunt de e asa anapoda cm ….. pale

Mie mi-a vazut endo la un eco normal, apoi mi-a dat trimitere pt rmn cu protocol de endometrioza unde s-a văzut tot.
Geanina36
Scris: Wednesday, July 17, 2024 9:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
https://ibb.co/CBzxv9W

Neața fetele … Voi vedeți aceeași liniuță pală ? Eu în realitate o văd mai bn.. Azi aș fi 8 zile DPO.. Evident e prea devreme , dar de dimineață m-am trezit cu gândul să testez “la misto” .. As fi puțin șocată dacă ar fi adevărat … Va îmbrățișez 🤗❤️
Rebecca10
Scris: Wednesday, July 17, 2024 9:58 AM
Nivel

Geanina36 wrote:

Neața fetele … Voi vedeți aceeași liniuță pală ? Eu în realitate o văd mai bn.. Azi aș fi 8 zile DPO.. Evident e prea devreme , dar de dimineață m-am trezit cu gândul să testez “la misto” .. As fi puțin șocată dacă ar fi adevărat … Va îmbrățișez 🤗❤️

Geanina, o văd pe ambele teste!!! Hilar Hilar Hilar
Wooow! Mai testează și mai târziu! 💙💙💙
Eu ca o noutate, am început să merg la nutriționist, am un plan de bătaie și mă pun pe slăbit 😁 sper să modific greutatea din semnătură cat mai curând
deme
Scris: Wednesday, July 17, 2024 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Rebecca10 wrote:

Eu ca o noutate, am început să merg la nutriționist, am un plan de bătaie și mă pun pe slăbit 😁 sper să modific greutatea din semnătură cat mai curând

Daa , se vede :) !🍀🍀🍀
Irinan
Scris: Wednesday, July 17, 2024 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Geanina36 wrote:

Se vede ceva GeaninaHands
Geanina36
Scris: Wednesday, July 17, 2024 11:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
Rebecca10 wrote:

Mulțumesc mult Rebecca … Să știi ca tatăl meu cu nutriționist a slăbit 30 de kg fără multe sacrificii, el fiind diabetic a fost obligat.. Mult succes și să auzim vești bune 😘🍀

Fetelor mulțumesc la toate în parte ca mi-ați scris … Recunosc ca mi-e foarte teamă .. Pe 23 fac două luni de la avortul medicamentos ceea ce e destul de devreme, nu mă așteptam vă zic sincer …Evident îmi doream nespus un test pozitiv dar am o teamă în suflet f mare… Sper din toată inima ca totul va decurge cum trebuie de această dată … Vă îmbrățișez pe toate 🍀❤️😘🌈
Rebecca10
Scris: Wednesday, July 17, 2024 11:41 AM
Nivel

Geanina36 wrote:

Mulțumesc mult Rebecca … Să știi ca tatăl meu cu nutriționist a slăbit 30 de kg fără multe sacrificii, el fiind diabetic a fost obligat.. Mult succes și să auzim vești bune 😘🍀

Fetelor mulțumesc la toate în parte ca mi-ați scris … Recunosc ca mi-e foarte teamă .. Pe 23 fac două luni de la avortul medicamentos ceea ce e destul de devreme, nu mă așteptam vă zic sincer …Evident îmi doream nespus un test pozitiv dar am o teamă în suflet f mare… Sper din toată inima ca totul va decurge cum trebuie de această dată … Vă îmbrățișez pe toate 🍀❤️😘🌈

Mulțumesc, Geanina! 🙏 sunt sigură ca asta e cauza și sunt foarte motivată să slăbesc.

Nu te gândi la asta, nu îți induce stări negative. Ai să vezi ca va fi bine, fii pozitivă! Ajută foarte mult! Te îmbrățișez! 🤗
iris11
Scris: Wednesday, July 17, 2024 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Rebecca10 wrote:

Bravo Geanina!
Bravo Rebeca!
Si eu am plătit un plan nutrionist la Simona Nedelcu Flor, urmeaza sa plecăm în concediu si pe când mă intorc odihnita start dieta ,am 8 kg de topit🙃
iris11
Scris: Wednesday, July 17, 2024 9:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Geanina36 wrote:

Geanina felicitări!!!
Ai incredere in bebe ! Așteaptă cu nerăbdare să vină la voi! Ai curaj și incredere ca va fi bine !
Rebecca10
Scris: Wednesday, July 17, 2024 10:12 PM
Nivel

iris11 wrote:

Bravo Geanina!
Bravo Rebeca!
Si eu am plătit un plan nutrionist la Simona Nedelcu Flor, urmeaza sa plecăm în concediu si pe când mă intorc odihnita start dieta ,am 8 kg de topit🙃

🙏🙏
Succes, Iris! Eu am o grămadă! Undeva la 40 de kg 🤦‍♀️ O să fie o chestie de durată. Sper doar să am ambiție, acum că mi-am găsit motivația 🙏
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.