Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Tuesday, July 9, 2024 9:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Rebecca10 wrote:

Wooow! Nu mi-a ieșit niciodată testul de ovulație așa pozitiv! Super! 😍 eu făceam unul singur, seara. O să fac mai des.
Eu zic ca da, e acoperita 😍😍😍
Eu faceam și 3 pe zi în perioada ovulației, sa fiu sigura ca prind peek ul
Rebecca10
Scris: Tuesday, July 9, 2024 9:53 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
Irinan wrote:
Eu faceam și 3 pe zi în perioada ovulației, sa fiu sigura ca prind peek ul

O sa testez și eu de două ori pe zi.
Eu și soțul nu avem relații decât seara, în timpul săptămânii. Oare e de ajuns?
Geanina36
Scris: Tuesday, July 9, 2024 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2022
Irinan wrote:

Sa vi cu vesti bune la testareHands

Mulțumesc Irina… Doamne Ajută!! 🙏🍀🌈❤️

Apropo : aș vrea să mă lămuresc puțin cu testele astea de ovulație.. Deci în ziua în care se detectează peak-ul ovulația când are loc?
Pt ca tot citesc și pe unele site-uri spune ca atunci când ai cel mai pozitiv test de ovulație atunci se și produce , în alte site-uri spune ca după testul cel mai pozitiv undeva la 24-48 de ore are loc ovulația..
Cu aproximație ce puteți să îmi spuneți?
Zi frumoasă vă doresc 🙏❤️🌈
Geanina36
Scris: Tuesday, July 9, 2024 10:41 AM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Rebecca acelas stres il am și eu .. Oare e de-ajuns? Sunt doctori care recomandă o zi da , o zi nu.. Sunt doctori care spun ca dacă e în fiecare zi se pierde din calitatea spermei , eu personal am stresul oare e de-ajuns? Oare trebuia să mai acopăr din perioada? 🤦‍♂️ Mereu mi se pare ca nu e de-ajuns, ba sărim o zi și rămân cu regretul ca trebuia să nu o sar deși se spune ca spermatozoizii trăiesc până la 5 zile și tot așa e un stres continuu …🤦‍♂️
Geanina36
Scris: Tuesday, July 9, 2024 11:31 AM
Nivel

https://ibb.co/dtVSWDd
https://ibb.co/mXLfKVX

Cam așa a arătat testul de azi dimineață , nu mi se pare o mare diferență de cel de ieri seară , iar tabelul de pe aplicație arată cam așa.. Ce părere aveți cam când ar trebui să aibă loc ovulația așa cu aproximație? Ieri seară am ratat din păcate , ne-a adormit fetița cea mare până la urmă 😀😀😀 , dar am recuperat azi dimineață 🤞😬 … Dacă azi a ieșit așa pozitiv e posibil ovulația să aibă loc mâine? 🤷‍♀️
Rebecca10
Scris: Tuesday, July 9, 2024 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2024
Geanina36 wrote:

Rebecca acelas stres il am și eu .. Oare e de-ajuns? Sunt doctori care recomandă o zi da , o zi nu.. Sunt doctori care spun ca dacă e în fiecare zi se pierde din calitatea spermei , eu personal am stresul oare e de-ajuns? Oare trebuia să mai acopăr din perioada? 🤦‍♂️ Mereu mi se pare ca nu e de-ajuns, ba sărim o zi și rămân cu regretul ca trebuia să nu o sar deși se spune ca spermatozoizii trăiesc până la 5 zile și tot așa e un stres continuu …🤦‍♂️

Daaa. Asa și eu. Și eu am citit ca e mai ok o și da, una nu, ca sa se refacă spermatozoizii.
De testele de ovulație nu știu ce să spun, și eu știam ca de când se pozitivează testul, ovulația urmează în 24 -48 de ore. Dar nu sunt sigură nici eu…
Iudita
Scris: Tuesday, July 9, 2024 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Iudita
Scris: Tuesday, July 9, 2024 11:47 AM
Nivel

Cam așa arată testul de ovulație de astăzi
Geanina36
Scris: Tuesday, July 9, 2024 11:53 AM
Nivel

Iudita wrote:
Cam așa arată testul de ovulație de astăzi

Cred ca ovulația s-a produs deja…Sper ca fetele cu mai multă experiență te poate lămuri mai bine, așa mă lămuresc și eu pt ca sunt nouă intr-ale testelor de ovulație..🤦‍♂️😀 Încă încerc să le învăț și eu .. Oricum pt a vedea dacă sigur ai ovulat în această lună poți doza progesteronul în Z21.. Așa știi sigur ca ai ovulat..Testele doar ne arată nivelul LH , dar dacă foliculul s-a desprins nu știm din păcate .. Putem doar spera ..🙏
Nimeni
Scris: Tuesday, July 9, 2024 1:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2023
deme wrote:
Mulțumesc fetelor !!!!
A iesit si beta 3248 și pg 90 ng :);

Sarcina ușoară Deme îți doresc tot binele din lume ma bucur enorm pentru tine 🤗😘
Iudita
Scris: Tuesday, July 9, 2024 2:44 PM
Nivel

Geanina36 wrote:

Cred ca ovulația s-a produs deja…Sper ca fetele cu mai multă experiență te poate lămuri mai bine, așa mă lămuresc și eu pt ca sunt nouă intr-ale testelor de ovulație..🤦‍♂️😀 Încă încerc să le învăț și eu .. Oricum pt a vedea dacă sigur ai ovulat în această lună poți doza progesteronul în Z21.. Așa știi sigur ca ai ovulat..Testele doar ne arată nivelul LH , dar dacă foliculul s-a desprins nu știm din păcate .. Putem doar spera ..🙏
.

La tine cum o ieșit testele azi?
Geanina36
Scris: Tuesday, July 9, 2024 3:22 PM
Nivel

Iudita wrote:
.

La tine cum o ieșit testele azi?

Iudita astăzi la 10 cam așa arată testul meu..Destul de intens ca și ieri.. Mie de obicei cam două zile îmi ies așa acum văd în seara asta cum va fi…

https://ibb.co/dtVSWDd
Irinan
Scris: Tuesday, July 9, 2024 11:30 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

As zice ca e ok.. spermatozoizii oricum trăiesc pana la 5 zile în corpul femeii
Irinan
Scris: Tuesday, July 9, 2024 11:32 PM
Nivel

Geanina36 wrote:

Mulțumesc Irina… Doamne Ajută!! 🙏🍀🌈❤️

Apropo : aș vrea să mă lămuresc puțin cu testele astea de ovulație.. Deci în ziua în care se detectează peak-ul ovulația când are loc?
Pt ca tot citesc și pe unele site-uri spune ca atunci când ai cel mai pozitiv test de ovulație atunci se și produce , în alte site-uri spune ca după testul cel mai pozitiv undeva la 24-48 de ore are loc ovulația..
Cu aproximație ce puteți să îmi spuneți?
Zi frumoasă vă doresc 🙏❤️🌈

In teorie ,după testul pozitiv, cam la 36 ore s ar produce ovulația. Mie ,în ziua în care îmi ieșea testul cel mai pozitiv, *simțeam* ovulatia cam la câteva ore. Nu e matematica ,iti dai seama..
Irinan
Scris: Tuesday, July 9, 2024 11:34 PM
Nivel

Geanina36 wrote:

dacă sunt probleme pe partea masculina, e recomandat o zi da una nu, sa aibă timp sa se refacă înotătorii acolo. Dacă nu s probleme, ori de câte ori aveți chefhainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.