Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 268
| Vineri seara am mai făcut unul și nu o fost pozitiv. |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 339
| deme wrote:Mulțumesc fetelor !!!! A iesit si beta 3248 și pg 90 ng :); Felicitariiiii!! 🎉🎉🎉🎉Sarcina usoara fara multe greturi si stari de rau. 😁😁😁 Abea asteptam sa vina bebe sanatos/ă.o persoana demna de toata admiratia noastra. Sa te bucuri de tot parcursul sarcinii si de fiecare moment ca este foarte frumos. 🤗🤗🤗 |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| deme wrote:
Maftei așteaptă sa audă bătăile :)
Eu tot la el le-am auzit, desi aveam deja 3 ecografii facute pana sa merg la el, dar mi s-a spus ca atunci cand e sarcina foarte mica, poti doar vedea bataile si prinde o masuratoare, ca i-ar face rau lui bebe sa si auzim. In fine, Maftei s-a mirat, eu eram emotionata sa si aud, important e ca erau. Eu de asta am si preferat sa raman la el, daca tot in Iasi voiam sa merg si in continuare, sa nu mai fie “n” pareri. |
|

Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 264
| Iudita wrote: Geanina și la tine sunt ffff pozitiv,La tine cred că se prinde ceva luna asta🙏🙏
Doamne Ajută Iudita la toată lumea … La sf lunii să venim cu teste pozitive.. Acum trebuie să văd dacă organismul meu e pregătit să susțină o nouă sarcină … Vedem ce va fi 🤞…Tu continuă testarea și vezi când scad in intensitate… Nu cred ca are ceva de-a face cu acel chist…Să auzim vești bune 🤞😘🌈🍀 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| deme wrote:
Maftei așteaptă sa audă bătăile :)
Felicitări! Apar şi ele! Doamne ajuta! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
| Deme, sunt așa de fericita pentru tine!!!! Din tot sufletul îți doresc sa te bucuri din plin!😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️ |
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 456
| Geanina, Iudita, se preconizează o lună bună pentru voi! Doamne ajută să fie așa cum vă doriți! 🙏🙏🙏
Deme, mă bucur atât de mult pentru tine! Meriți din plin, să te bucuri de sarcină! 💕
Eu sunt în a doua zi a c.m., însă fluxul nu e așa de abundent cum era de obicei. E și mai închis la culoare… e puțin mai ciudățel. Dar mă bucur că a venit, ca să încep o lună nouă 😁😁😁 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| deme wrote:Mulțumesc fetelor !!!! A iesit si beta 3248 și pg 90 ng :); Felicitari Oana |
|
| Geanina36 wrote:Vai Deme ce ma bucur pt tine..Hai ca lucururile arata super .. Doamne Ajută să fie totul bn și sarcină ușoară până la capăt … 😘🍀🌈 https://ibb.co/GCb4jhG - Cam așa arată testul meu de ovulație astăzi 😬😬🍀🌈 Sper să fie o lună prosperă … Zi frumoasă vă doresc 😬🤞 Sa aveți spor |
|

| Irinan wrote:Sa aveți spor
https://ibb.co/h9XSrbK
Mulțumesc mult Irina .. Am mai făcut un test de ovulație în seara asta.. Cat se poate de pozitiv.. Contacte ieri , azi și mâine ar fi ok ? E acoperită perioada ? Ce spuneți ? 😬 Doamne Ajută să fie cu noroc 🤞🍀🌈❤️😘 |
|

| Rebecca10 wrote:Geanina, Iudita, se preconizează o lună bună pentru voi! Doamne ajută să fie așa cum vă doriți! 🙏🙏🙏
Deme, mă bucur atât de mult pentru tine! Meriți din plin, să te bucuri de sarcină! 💕
Eu sunt în a doua zi a c.m., însă fluxul nu e așa de abundent cum era de obicei. E și mai închis la culoare… e puțin mai ciudățel. Dar mă bucur că a venit, ca să încep o lună nouă 😁😁😁
Mulțumesc Rebecca..Încerc să gândesc pozitiv,nu vreau să fiu negativista dar după prima menstruatie după un avort la 11 sapt nu știu exact câte șanse reale sunt , dacă corpul e pregătit pt o nouă sarcină și așa mai departe .. Dar gândesc pozitiv și întotdeauna încerc să nu îmi pierd speranța .. Doamne Ajută la toată lumea să vină doar cu vești bune..🤞🌈🍀 Deme deja a spart gheața , vedem cine urmează 🙂❤️ |
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 456
| Geanina36 wrote:https://ibb.co/h9XSrbKMulțumesc mult Irina .. Am mai făcut un test de ovulație în seara asta.. Cat se poate de pozitiv.. Contacte ieri , azi și mâine ar fi ok ? E acoperită perioada ? Ce spuneți ? 😬 Doamne Ajută să fie cu noroc 🤞🍀🌈❤️😘
Wooow! Nu mi-a ieșit niciodată testul de ovulație așa pozitiv! Super! 😍 eu făceam unul singur, seara. O să fac mai des. Eu zic ca da, e acoperita 😍😍😍 |
|

| Rebecca10 wrote:
Wooow! Nu mi-a ieșit niciodată testul de ovulație așa pozitiv! Super! 😍 eu făceam unul singur, seara. O să fac mai des. Eu zic ca da, e acoperita 😍😍😍
Rebecca eu îmi iau seturi de câte 30-40 de teste de ovulație plus ca îți dau cadou și 5 de sarcină..😀 Astea de la ease home mi se par cele mai ok .. Si fac unul pe la 11-12 și unul seara 19:30-20 depinde.. Încerc înainte de test să nu beau lichide cam minim două ore și să nu mă duc în perioada asta la toaletă … cu căldurile astea mai greu fără lichide dar încercăm 😀 Luna asta chiar mult mai concrete au fost testele și ovulația exact în perioada asta mi se declanșa înainte să rămân însărcinată… Vedem acum 🤞 |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 268
| Alea de după ora 11 ies ce-l mai pozitiv la mine. |
|
| Geanina36 wrote:https://ibb.co/h9XSrbKMulțumesc mult Irina .. Am mai făcut un test de ovulație în seara asta.. Cat se poate de pozitiv.. Contacte ieri , azi și mâine ar fi ok ? E acoperită perioada ? Ce spuneți ? 😬 Doamne Ajută să fie cu noroc 🤞🍀🌈❤️😘 Sa vi cu vesti bune la testare |
|
|