Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Iudita
Scris: Monday, July 8, 2024 1:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/10/2024
Vineri seara am mai făcut unul și nu o fost pozitiv.
Lore35
Scris: Monday, July 8, 2024 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
deme wrote:
Mulțumesc fetelor !!!!
A iesit si beta 3248 și pg 90 ng :);

Felicitariiiii!! 🎉🎉🎉🎉Sarcina usoara fara multe greturi si stari de rau. 😁😁😁 Abea asteptam sa vina bebe sanatos/ă.o persoana demna de toata admiratia noastra. Sa te bucuri de tot parcursul sarcinii si de fiecare moment ca este foarte frumos. 🤗🤗🤗
Isa294
Scris: Monday, July 8, 2024 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
deme wrote:

Maftei așteaptă sa audă bătăile :)

Eu tot la el le-am auzit, desi aveam deja 3 ecografii facute pana sa merg la el, dar mi s-a spus ca atunci cand e sarcina foarte mica, poti doar vedea bataile si prinde o masuratoare, ca i-ar face rau lui bebe sa si auzim. In fine, Maftei s-a mirat, eu eram emotionata sa si aud, important e ca erau. Eu de asta am si preferat sa raman la el, daca tot in Iasi voiam sa merg si in continuare, sa nu mai fie “n” pareri.
Geanina36
Scris: Monday, July 8, 2024 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2022
Iudita wrote:

Geanina și la tine sunt ffff pozitiv,La tine cred că se prinde ceva luna asta🙏🙏

Doamne Ajută Iudita la toată lumea … La sf lunii să venim cu teste pozitive.. Acum trebuie să văd dacă organismul meu e pregătit să susțină o nouă sarcină … Vedem ce va fi 🤞…Tu continuă testarea și vezi când scad in intensitate… Nu cred ca are ceva de-a face cu acel chist…Să auzim vești bune 🤞😘🌈🍀
stefy.any
Scris: Monday, July 8, 2024 6:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/29/2015
deme wrote:

Maftei așteaptă sa audă bătăile :)

Felicitări! Apar şi ele! Doamne ajuta! coeur
Liliana1878
Scris: Monday, July 8, 2024 6:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2024
Deme, sunt așa de fericita pentru tine!!!!
Din tot sufletul îți doresc sa te bucuri din plin!😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️
Rebecca10
Scris: Monday, July 8, 2024 7:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2024
Geanina, Iudita, se preconizează o lună bună pentru voi! Doamne ajută să fie așa cum vă doriți! 🙏🙏🙏

Deme, mă bucur atât de mult pentru tine! Meriți din plin, să te bucuri de sarcină! 💕

Eu sunt în a doua zi a c.m., însă fluxul nu e așa de abundent cum era de obicei. E și mai închis la culoare… e puțin mai ciudățel. Dar mă bucur că a venit, ca să încep o lună nouă 😁😁😁
Irinan
Scris: Monday, July 8, 2024 8:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:
Mulțumesc fetelor !!!!
A iesit si beta 3248 și pg 90 ng :);

Felicitari Oanahearts yes
Irinan
Scris: Monday, July 8, 2024 8:19 PM
Nivel

Geanina36 wrote:

Vai Deme ce ma bucur pt tine..Hai ca lucururile arata super .. Doamne Ajută să fie totul bn și sarcină ușoară până la capăt … 😘🍀🌈

https://ibb.co/GCb4jhG - Cam așa arată testul meu de ovulație astăzi 😬😬🍀🌈 Sper să fie o lună prosperă … Zi frumoasă vă doresc 😬🤞

Sa aveți sporhainoroc
Geanina36
Scris: Monday, July 8, 2024 8:23 PM
Nivel

Irinan wrote:

Sa aveți sporhainoroc

https://ibb.co/h9XSrbK

Mulțumesc mult Irina .. Am mai făcut un test de ovulație în seara asta.. Cat se poate de pozitiv.. Contacte ieri , azi și mâine ar fi ok ? E acoperită perioada ? Ce spuneți ? 😬 Doamne Ajută să fie cu noroc 🤞🍀🌈❤️😘
Geanina36
Scris: Monday, July 8, 2024 8:39 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:
Geanina, Iudita, se preconizează o lună bună pentru voi! Doamne ajută să fie așa cum vă doriți! 🙏🙏🙏

Deme, mă bucur atât de mult pentru tine! Meriți din plin, să te bucuri de sarcină! 💕

Eu sunt în a doua zi a c.m., însă fluxul nu e așa de abundent cum era de obicei. E și mai închis la culoare… e puțin mai ciudățel. Dar mă bucur că a venit, ca să încep o lună nouă 😁😁😁

Mulțumesc Rebecca..Încerc să gândesc pozitiv,nu vreau să fiu negativista dar după prima menstruatie după un avort la 11 sapt nu știu exact câte șanse reale sunt , dacă corpul e pregătit pt o nouă sarcină și așa mai departe .. Dar gândesc pozitiv și întotdeauna încerc să nu îmi pierd speranța .. Doamne Ajută la toată lumea să vină doar cu vești bune..🤞🌈🍀 Deme deja a spart gheața , vedem cine urmează 🙂❤️
Rebecca10
Scris: Monday, July 8, 2024 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2024
Geanina36 wrote:

Mulțumesc mult Irina .. Am mai făcut un test de ovulație în seara asta.. Cat se poate de pozitiv.. Contacte ieri , azi și mâine ar fi ok ? E acoperită perioada ? Ce spuneți ? 😬 Doamne Ajută să fie cu noroc 🤞🍀🌈❤️😘

Wooow! Nu mi-a ieșit niciodată testul de ovulație așa pozitiv! Super! 😍 eu făceam unul singur, seara. O să fac mai des.
Eu zic ca da, e acoperita 😍😍😍
Geanina36
Scris: Monday, July 8, 2024 8:43 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Wooow! Nu mi-a ieșit niciodată testul de ovulație așa pozitiv! Super! 😍 eu făceam unul singur, seara. O să fac mai des.
Eu zic ca da, e acoperita 😍😍😍

Rebecca eu îmi iau seturi de câte 30-40 de teste de ovulație plus ca îți dau cadou și 5 de sarcină..😀 Astea de la ease home mi se par cele mai ok .. Si fac unul pe la 11-12 și unul seara 19:30-20 depinde.. Încerc înainte de test să nu beau lichide cam minim două ore și să nu mă duc în perioada asta la toaletă … cu căldurile astea mai greu fără lichide dar încercăm 😀 Luna asta chiar mult mai concrete au fost testele și ovulația exact în perioada asta mi se declanșa înainte să rămân însărcinată… Vedem acum 🤞
Iudita
Scris: Monday, July 8, 2024 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Alea de după ora 11 ies ce-l mai pozitiv la mine.
Irinan
Scris: Tuesday, July 9, 2024 9:31 AM
Nivel

Geanina36 wrote:

Sa vi cu vesti bune la testareHands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.