Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| deme wrote:
De ce ai fost la Maftei ? E totul ok ? Mie abia azi mi-a răspuns, a spus ca a avut o garda oribila :)
N-am mai facut update-uri pe aici, dar eu o sa continui cu el si monitorizarile in sarcina. Ieri a fost un control de rutina.
Bafta azi deme! Asteptam rezultatul 😬😬 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Isa294 wrote:
N-am mai facut update-uri pe aici, dar eu o sa continui cu el si monitorizarile in sarcina. Ieri a fost un control de rutina.
Bafta azi deme! Asteptam rezultatul 😬😬
Ah pfiu ok, ma speriasem, ce bine ca sunteți aproape.. cat de cat, nu la 7h ca noi :)
Aștept și eu rezultatul cu sufletul la gura. Cam intr-o ora ar trebui sa îl primesc. |
|
| Beta 1007 Progesteron 43ng
Nu creeeed :) |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1549
| deme wrote:Beta 1000 Progesteron 43ng
Nu creeeed :) Felicitări!Ce mă bucur! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 584
| Isa294 wrote:
Foarte bine Rebecca, stii cum e, mai bine sa nu-ti mai trebuiasca decat sa nu o ai facuta :). E un super medic, mai esti si la o aruncatura de bat de clinica, eu am fost chiar ieri la el si m-a intrebat de unde vin, tot sunt norocoasa si eu ca am doar 2 ore de condus :). Multa bafta, poate vine o luna norocoasa, cine stie ❤️
Așa am gândit și eu… am zis ca poate până atunci se întâmplă minunea, dar să fac totuși programarea. Doamne ajută! 😍 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 270
| deme wrote:Beta 1007 Progesteron 43ng
Nu creeeed :)
Yhuuuuu… Felicitări Deme… Mă bucur din suflet pt tine … Se pare ca totul merge spre bine … Doamne Ajută să fie bn până la capăt….🌈🌈🌈🍀🍀❤️❤️😘 |
|
Ai vazuuuuut? 😍😍😍😍 Ne bucurăm toate pentru tine, Deme!!! 💕💕💕🍀🍀🍀 |
|
| Mie tot nu mi-au apărut problemele… ziua 33 a c.m. |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 563
Yuhuuuuu!
Doamne, ce ma bucur, Deme! Iti doresc din suflet ca de acum incolo, pret de 9 luni, sa simti cu totul alte emotii (si stresuri ) |
|
| Nu cred fetelor :) pfff ce emotii!!! |
|
| deme wrote:Nu cred fetelor :) pfff ce emotii!!!
Cred ca si doctorul s-a emotionat
Ce a zis? |
|
| Nicaieri88 wrote:Cred ca si doctorul s-a emotionat Ce a zis? Maftei încă nu a răspuns, dr de aici este super încântată, nah ce sa spună :) M-a chemat luni la eco sa vedem evoluția. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Deme, draga de tine! Simplul fapt ca suntem logate pe forum atât de multe, arată că ne gândim la tine și ca ne bucuram pentru tine! Sa fiți bine și să aduci pe lume un omuleț perfect! Te îmbrățișez! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 43
| Bvo demeeeeee ma bucur nespus de mult este o valoare f bună yeyy😘🤗😘🤗 |
|
| deme wrote: Maftei încă nu a răspuns, dr de aici este super încântată, nah ce sa spună :) M-a chemat luni la eco sa vedem evoluția.
Cate emotii, iti facem toti galerie
|
|
|
|