Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 578
| Eu mi-am luat inima în dinți și am făcut o programare la domnul doctor Radu Maftei, la clinica Origyn. Nu vreau să mai pierd timpul. Am programare la finalul lunii septembrie |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 402
| Rebecca tu ești din Iași? |
|
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 563
| Rebecca10 wrote:
Barza am făcut eu miercuri, când a ieșit o liniuță fadă
Atunci cred ca mai safe ar fi sa luati 2 marci diferite..(d-astea sensibile, de 10) |
|
|
| Iudita wrote:Rebecca tu ești din Iași?
Da, din Iași |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| Rebecca10 wrote:Eu mi-am luat inima în dinți și am făcut o programare la domnul doctor Radu Maftei, la clinica Origyn. Nu vreau să mai pierd timpul. Am programare la finalul lunii septembrie
Bravooo!!! |
|
| Rebecca10 wrote:
Da, din Iași
merită să faci o programare,Bravo alte fete merg de la sute de kilometri. |
|
| Din Cluj nu sunt fete? Un medic bun in Cluj nu cunoașteți |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Rebecca10 wrote:Eu mi-am luat inima în dinți și am făcut o programare la domnul doctor Radu Maftei, la clinica Origyn. Nu vreau să mai pierd timpul. Am programare la finalul lunii septembrie
Foarte bine, îl recomand cu draga inima pe dnul dr ! |
|
| Iudita wrote:Din Cluj nu sunt fete? Un medic bun in Cluj nu cunoașteți
Cred ca Oana Galan e din Cluj, sper sa nu ma insel |
|
| 🙏🙏🙏 vă îmbrățișez pe toate! |
|

| deme wrote:
Cred ca Oana Galan e din Cluj, sper sa nu ma insel
Eu sunt din Târgu Mureș, merg la noi în oraș la un medic specializat fiv și din cate stiu are o colaborare și în Cluj. La noi problema fiind la soț suntem nevoiți să facem drumuri la București. Am fost si in Iasi la Maftei dar nu ne poate ajuta.
|
|
| iris11 wrote:
Eu sunt din Târgu Mureș, merg la noi în oraș la un medic specializat fiv și din cate stiu are o colaborare și în Cluj. La noi problema fiind la soț suntem nevoiți să facem drumuri la București. Am fost si in Iasi la Maftei dar nu ne poate ajuta.
Iris, de ce nu va poate ajuta dl dr Maftei? |
|

| [quote=Rebecca10]
Iris, de ce nu va poate ajuta dl dr Maftei?
La noi problema e de parte masculină, la noi cheia e la dr androlog și apoi la embriolog.
|
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
Foarte bine Rebecca, stii cum e, mai bine sa nu-ti mai trebuiasca decat sa nu o ai facuta :). E un super medic, mai esti si la o aruncatura de bat de clinica, eu am fost chiar ieri la el si m-a intrebat de unde vin, tot sunt norocoasa si eu ca am doar 2 ore de condus :). Multa bafta, poate vine o luna norocoasa, cine stie ❤️ |
|
| Isa294 wrote:
Foarte bine Rebecca, stii cum e, mai bine sa nu-ti mai trebuiasca decat sa nu o ai facuta :). E un super medic, mai esti si la o aruncatura de bat de clinica, eu am fost chiar ieri la el si m-a intrebat de unde vin, tot sunt norocoasa si eu ca am doar 2 ore de condus :). Multa bafta, poate vine o luna norocoasa, cine stie ❤️
De ce ai fost la Maftei ? E totul ok ? Mie abia azi mi-a răspuns, a spus ca a avut o garda oribila :) |
|
|
|