Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iris11
Scris: Wednesday, April 20, 2022 4:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
iris11 wrote:
Fetelor ,trebuia să îmi vină menstruatia ieri ( z35) si nici azi nu a venit încă.
Ieri am făcut test barza ultrasensibil cu prima urină...negativ. Deci nu e sarcină.
Nu imi pot explica de ce întârzie așa mult Boredom uff ...simt ca ma pierd din nou pe drumul ăsta...

Fetele azi z37 si menstruatia nu apare, ma i-a frica ca ceva iar nu e in regulă ( săpt trecută simțeam că în sfârșit s-au aliniat planetele) acum simt ca iar se sfârșește lumea mea....sperantele mele. M-am gândit că a reapărut polipul ( histero în ianuarie) dar nu am sangerari cum aveam atunci....luni testul ultrasensibil era negativ deci nu cred ca e sarcină.
Voi ce ziceți ?
deme
Scris: Wednesday, April 20, 2022 4:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
iris11 wrote:

Fetele azi z37 si menstruatia nu apare, ma i-a frica ca ceva iar nu e in regulă ( săpt trecută simțeam că în sfârșit s-au aliniat planetele) acum simt ca iar se sfârșește lumea mea....sperantele mele. M-am gândit că a reapărut polipul ( histero în ianuarie) dar nu am sangerari cum aveam atunci....luni testul ultrasensibil era negativ deci nu cred ca e sarcină.
Voi ce ziceți ?

Nu știu ce sa iti spun Iris, eu nu prea am avut probleme cu întârzierea, venea la 30-32 zile.
Poti ajunge la medic sa vezi cauza?
Maria.mmh
Scris: Wednesday, April 20, 2022 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
iris11 wrote:

Voi ce ziceți ?

Poate ai avut ovulatia mai tarziu sau a fost o luna anovulatorie.
Mie trebuia sa imi vina astazi si nimic...dar nici n-am curaj de facut teste ...Bye2
MariaS
Scris: Wednesday, April 20, 2022 4:58 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Maria.mmh wrote:

Poate ai avut ovulatia mai tarziu sau a fost o luna anovulatorie.
Mie trebuia sa imi vina astazi si nimic...dar nici n-am curaj de facut teste ...Bye2

Maria ți-aș zice că poate a venit iepurașul și la tine după un drum lung, dar îți cunosc povestea și n-aș vrea să te împing să îți faci vreun test și să fi dezamăgită. În orice caz să ști că mă rog și sper din suflet să primești vestea cea mare cât mai repede Cheek Kiss

AliciaAlicia
Scris: Wednesday, April 20, 2022 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Bună fetelor ,am și eu o întrebare ptr fetele care au făcut inseminare sau știu,nasa mea și.a făcut inseminare pe data de 11 aprilie iar astăzi a făcut beta-hCG care i.a ieșit valorea 2,88 și testul pe care l.am afișat...După câte zile de la inseminare da beta pozitiv,astăzi are 10 zile de la inseminare, ma ajutați va rog cu un răspuns?
Menționez ca ia și arefam
Mulțumesc frumos!

https://ibb.co/jG8RCrT
deme
Scris: Wednesday, April 20, 2022 6:06 PM
Nivel

AliciaAlicia wrote:
Bună fetelor ,am și eu o întrebare ptr fetele care au făcut inseminare sau știu,nasa mea și.a făcut inseminare pe data de 11 aprilie iar astăzi a făcut beta-hCG care i.a ieșit valorea 2,88 și testul pe care l.am afișat...După câte zile de la inseminare da beta pozitiv,astăzi are 10 zile de la inseminare, ma ajutați va rog cu un răspuns?
Menționez ca ia și arefam
Mulțumesc frumos!

https://ibb.co/jG8RCrT

Inseminarea este ca si contactul normal, ideal 12 zile ar trebui sa fie beta concludent.
AliciaAlicia
Scris: Wednesday, April 20, 2022 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Mulțumesc frumos pentru răspuns fetelor, ia spus medicul ca e făcut prea devreme beta și sa mai încerce săptămâna viitoare
deme
Scris: Wednesday, April 20, 2022 6:58 PM
Nivel

AliciaAlicia wrote:
Mulțumesc frumos pentru răspuns fetelor, ia spus medicul ca e făcut prea devreme beta și sa mai încerce săptămâna viitoare

Eu la biochimica, am avut beta 10 in z8
maria2013
Scris: Wednesday, April 20, 2022 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
AliciaAlicia wrote:

Daca a făcut Pregnyl sau Ovitrelle e posibil sa fie rezultat fals pozitiv, caci inca ramane substanța in organism.
Maria.mmh
Scris: Wednesday, April 20, 2022 9:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
MariaS wrote:

Maria ți-aș zice că poate a venit iepurașul și la tine după un drum lung, dar îți cunosc povestea și n-aș vrea să te împing să îți faci vreun test și să fi dezamăgită. În orice caz să ști că mă rog și sper din suflet să primești vestea cea mare cât mai repede Cheek Kiss

Prea frumos sa fie adevărat...eu nu am speranțe ca am prestat cu 4 zile înainte de ovulatie. Nu s-a întâmplat nici când a fost "la fix" , dar acum ?
Speram pe toamna sa ne îndreptăm și noi către fiv dacă tot da drumul la programul național. Pana atunci îmi încarc bateriile ca o sa trebuiască sa o iau iar de la capăt cu histero și hsg...
Lore35
Scris: Thursday, April 21, 2022 5:28 AM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
Bună, am o dilema... Sunt în ziua 13 și noi facem inseminare artificiala pe ciclu natural dr a zis ca de preferat era în ziua 15 dar ptr ca nu mai avem când ca vin sărbătorile a zis sa incercam și asa voi ce spuneți avem vreo șansă sau îl facem doar asa ca să fie? Sun un pic dezamagita și nu știu ce sa fac?
freya1
Scris: Thursday, April 21, 2022 6:41 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Lore35 wrote:
Bună, am o dilema... Sunt în ziua 13 și noi facem inseminare artificiala pe ciclu natural dr a zis ca de preferat era în ziua 15 dar ptr ca nu mai avem când ca vin sărbătorile a zis sa incercam și asa voi ce spuneți avem vreo șansă sau îl facem doar asa ca să fie? Sun un pic dezamagita și nu știu ce sa fac?

Pai la eco ce a vazut, cat are foliculul ? Chiar si pe ciclu natural nu se face asa aiurea inseminare, trebuie si injectia de declansare cu ovitrelle, pt asta trebuie sa fie suficient de mara foliculul ca sa aiba un ovocit matur. Plus spermograma cu oligo - s-ar putea sa fie degeaba inseminarea, intreaba macar cati spermatozoizi au ramas dupa spalare, ca daca sunt sub 10 milioane chiar e pierdere de vreme
Isa294
Scris: Thursday, April 21, 2022 10:05 AM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Buna Lore, parerea mea e ca o faceti ca sa fie, daca medicul alege intamplator ziua si nu dupa monitorizare.

Fetelor, ieri am fost la Maftei, mare om :)) m-a linistit maxim cu tot ce venisem, face partenerul spermograma apoi revin cu rezultatele si decidem cum procedam, varsta fiind cea care ne preseaza sa nu mai asteptam. De laparo nici nu poate fi vorba, nu e asa extinsa endometrioza, plus ca operatia reduce mult fertilitatea, e imperios sa fac inainte un copil si apoi mai vedem in ce stadiu se ajunge cu ea. Parca pluteam cand am iesit ieri din cabinet, una calda un rece, stiti cum e :).
deme
Scris: Thursday, April 21, 2022 10:31 AM
Nivel

Isa294 wrote:
Buna Lore, parerea mea e ca o faceti ca sa fie, daca medicul alege intamplator ziua si nu dupa monitorizare.

Fetelor, ieri am fost la Maftei, mare om :)) m-a linistit maxim cu tot ce venisem, face partenerul spermograma apoi revin cu rezultatele si decidem cum procedam, varsta fiind cea care ne preseaza sa nu mai asteptam. De laparo nici nu poate fi vorba, nu e asa extinsa endometrioza, plus ca operatia reduce mult fertilitatea, e imperios sa fac inainte un copil si apoi mai vedem in ce stadiu se ajunge cu ea. Parca pluteam cand am iesit ieri din cabinet, una calda un rece, stiti cum e :).

Lore, daca nu este nimic confirmat, gen eco, analize etc, mai mari sanse ai natural, daca înțelegi ce vreau sa zic. Păstrați banii si nu grăbiți lucrurile 🤗

Super vesti Isa, ma bucur! Poti sa respiri ușurată! 🙂🥰
Lore35
Scris: Thursday, April 21, 2022 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
deme wrote:

Lore, daca nu este nimic confirmat, gen eco, analize etc, mai mari sanse ai natural, daca înțelegi ce vreau sa zic. Păstrați banii si nu grăbiți lucrurile 🤗

Super vesti Isa, ma bucur! Poti sa respiri ușurată! 🙂🥰

Mulțumesc fetelor nu am făcut procedura nu am avut cu ce.... Trebuie sa ne orientam spre altcineva...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.