Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| elena10 wrote: Deme,ai fost la memstruatie cand ai facut CA125? Pt ca si eu am facut aceasta analiza im Z3 cm impreuna cu cele hormonale si rezultatul a fost de 84. Medicul vazand asta mi- a zis sa repet analiza in Z21 cm.Am repetat- o si a iesit valoarea sub 35. Valoarea CA125 poate fi marita in: boala inflamatorie pelviana, in boli ale ficatului, endometrioza, fibron uterin, ovulatie , menstruatie In cancer ovarian valoarea este marita de foarte multe ori(de ordinea sutelor sau a miilor) Acum sunt la munca , revim cand ajung acasa ca am vesti noi
Nu Elena, încă aștept menstruatia după punctia de pe data de 8. Am citit si eu, ma tot gândesc la endometrioza, deoarece am dureri oribile la CM, însă nimeni nu mi-a spus clar : da, suferi de endo.
Așteptăm :) |
|
| carlita wrote:Deme, scuze ca nu am reusit sa raspund mai repede ... Am vazut ca ai procedat exact cum as fi fost tentata si eu sa zic, adica scris in privat lui Maftei povestea pe scurt si programat o consultatie sa vezi parerea lui si abia dupa asta iei o decizie daca sa continui sau nu cu el. Continuatul tinea in mare parte de posibilitatea ta de a lipsi de la serv pe durata monitorizarilor (poate faci o parte din eco si la tine in oras) + punctie. E super ca ai prins programare pe 10 mai, numai bine te relaxezi si tu un pic de sarbatori si apoi, cu ocazia consultatiei, faci si o excursie in toiul primaverii. Ma bucur ca te-ai mobilizat asa de bine!
Carlita, i-am dat mail si a2a zi am lăsat rusinea la o parte si i-am scris pe Facebook 🙈 foarte drăguț si cu bun simt a răspuns si la email. Cat despre drumuri, o sa fie greu, insa tot asa m-am gândit ca pot face monitorizare si in Cta si comunicam pe WhatsApp sau ceva. Dacă ajungem la punctie, îmi iau concediu si asta este, macar sa fie cu happy end. Exact asa mi-a spus si Adi, ramanem peste noapte sa vizitam orașul :) Tu cum ești? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| deme wrote:
Nu Elena, încă aștept menstruatia după punctia de pe data de 8. Am citit si eu, ma tot gândesc la endometrioza, deoarece am dureri oribile la CM, însă nimeni nu mi-a spus clar : da, suferi de endo.
Așteptăm :)
Deme, sa stii ca fix asta voiam sa scriu si eu, recent am dat peste o informatie cum ca acest marker iese marit in cazul endometriozei. In legatura cu aceasta afectiune, ea este destul de greu de diagnosticat, trebuie sa stii sa o cauti. Ca sa-ti faci o idee, eu de ani de zile merg la controale regulate la ginecolog si nu numai, am schimbat destui medici, la un moment dat am investigat ceva probleme de tranzit si uite ca abia acum mi s-au legat cap la cap informatiile. Maftei a fost primul care a cautat si descoperit infiltratul endometriozic, i-am spus de simptome si mi-a confirmat ca de la asta mi se trage. Si vorbim de cativa ani buni in care am avut diverse probleme, mai mult disconfort as spune, nu neaparat dureri crancene cum se plang majoritatea femeilor care sufera de endometrioza. |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| Fetelor ,trebuia să îmi vină menstruatia ieri ( z35) si nici azi nu a venit încă. Ieri am făcut test barza ultrasensibil cu prima urină...negativ. Deci nu e sarcină. Nu imi pot explica de ce întârzie așa mult ...simt ca ma pierd din nou pe drumul ăsta... |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| deme wrote:
Carlita, i-am dat mail si a2a zi am lăsat rusinea la o parte si i-am scris pe Facebook 🙈 foarte drăguț si cu bun simt a răspuns si la email. Cat despre drumuri, o sa fie greu, insa tot asa m-am gândit ca pot face monitorizare si in Cta si comunicam pe WhatsApp sau ceva. Dacă ajungem la punctie, îmi iau concediu si asta este, macar sa fie cu happy end. Exact asa mi-a spus si Adi, ramanem peste noapte sa vizitam orașul :) Tu cum ești?
Pe e-mail citește mai mult în week-end. Eu tot pe fb am început să-i scriu și apoi m-a îndrumat el să-i scriu pe e-mail și să atașez și investigațiile ce le aveam până la data aia. După ce o să fii pacienta lui, o să țineți legătura pe wtapp unde răspunde imediat ce poate. Da, accepta sa faci si la tine primele monitorizari daca nu sunt si alte necunoscute in ecuatie. Dar cel putin monitorizarea dinainte de trigger o faci la el. Si cel mai bine iti iei un mic concediu inainte de punctie si te cazezi in Iasi sa fii linistita. Legat de CA125, multi o asociaza cu endometrioza si, daca e vorba despre asa ceva in cazul tau, ai nimerit foarte bine la Maftei! |
|
| carlita wrote:Pe e-mail citește mai mult în week-end. Eu tot pe fb am început să-i scriu și apoi m-a îndrumat el să-i scriu pe e-mail și să atașez și investigațiile ce le aveam până la data aia. După ce o să fii pacienta lui, o să țineți legătura pe wtapp unde răspunde imediat ce poate. Da, accepta sa faci si la tine primele monitorizari daca nu sunt si alte necunoscute in ecuatie. Dar cel putin monitorizarea dinainte de trigger o faci la el. Si cel mai bine iti iei un mic concediu inainte de punctie si te cazezi in Iasi sa fii linistita. Legat de CA125, multi o asociaza cu endometrioza si, daca e vorba despre asa ceva in cazul tau, ai nimerit foarte bine la Maftei!
Declar si eu z1
In funcție de ce o sa ne spuna, ne decidem daca ramanem acolo la monitorizari ,sau poate are vreun coleg in Cta si ne îndruma. Nici nu vreau sa îmi fac planuri sau sperante prea mari, caci sunt putin cu moralul la pamant. Ieri ne-a anunțat o colega la munca ca este insarcinata in 3 luni cu fetita 😔 mi-a căzut ieri fața cand mi-a zis, nici nu cred ca m-am bucurat cum ar fi trebuit. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/20/2022 Mesaje: 19
| Salutare fetelor, nu stiu daca mai este cineva pe aici care isi aminteste de mine ma numesc Janna am 35 de ani si locuiesc in Italia, prin 2018 2019 cautam o sarcina incepusem cateva investigatii, dar asa si n am reusit sa le ducem la bun sfarsit ca a si venit pandemia , intre timp am lasat totul la o parte si acum cateva luni in urma am reinceput totul de la capat am schimbat si clinica, am gasit una in care timpul de asteptare e mai scurt , acum ma aflu in a 4 zi de stimulare cu Bemfola 225 , si maine avem prima monitorizare , as vrea sa mai aflu din experientele voastre daca ati reusit din prima . Mult succes la toate |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| deme wrote:
Declar si eu z1
In funcție de ce o sa ne spuna, ne decidem daca ramanem acolo la monitorizari ,sau poate are vreun coleg in Cta si ne îndruma. Nici nu vreau sa îmi fac planuri sau sperante prea mari, caci sunt putin cu moralul la pamant. Ieri ne-a anunțat o colega la munca ca este insarcinata in 3 luni cu fetita 😔 mi-a căzut ieri fața cand mi-a zis, nici nu cred ca m-am bucurat cum ar fi trebuit.
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Albinutza35 wrote:Salutare fetelor, nu stiu daca mai este cineva pe aici care isi aminteste de mine  ma numesc Janna am 35 de ani si locuiesc in Italia, prin 2018 2019 cautam o sarcina incepusem cateva investigatii, dar asa si n am reusit sa le ducem la bun sfarsit ca a si venit pandemia , intre timp am lasat totul la o parte si acum cateva luni in urma am reinceput totul de la capat am schimbat si clinica, am gasit una in care timpul de asteptare e mai scurt , acum ma aflu in a 4 zi de stimulare cu Bemfola 225 , si maine avem prima monitorizare  , as vrea sa mai aflu din experientele voastre daca ati reusit din prima  . Mult succes la toate Bine ai revenit Janna |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Deme, stiu ce zici… eu am mai impartasit din povestea mea si chiar am spus in cercul de apropiati ca nu pot vibra pozitiv la toate vestile de genul. Chiar o prietena buna cand a ramas insarcinata anul trecut a tinut sa ma sune si sa nu mi-o tranteasca direct, chiar am apreciat cum a stiut sa ma ia si sa ma imbarbateze in acelasi timp. Am noroc ca nu lucrez in colectiv sa pice ca bombele vestile de genul, cu siguranta m-ar darama. Am pe cineva oarecum apropiat care a tot tinut sa-mi spuna cum le-a iesit lor din prima si cum a programat contactele sa iasa si fetita, nu stiam daca sa rad sau sa plang, ei chiar am ales sa nu-i povestesc nimic legat de mine, s-o las in bula ei de fericire si naivitate ca asa usor face toata lumea copii. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| deme wrote:
Declar si eu z1
In funcție de ce o sa ne spuna, ne decidem daca ramanem acolo la monitorizari ,sau poate are vreun coleg in Cta si ne îndruma. Nici nu vreau sa îmi fac planuri sau sperante prea mari, caci sunt putin cu moralul la pamant. Ieri ne-a anunțat o colega la munca ca este insarcinata in 3 luni cu fetita 😔 mi-a căzut ieri fața cand mi-a zis, nici nu cred ca m-am bucurat cum ar fi trebuit.
Dupa consultatia initiala vei sti mai clar ce fel de asteptari sa ai, pana atunci e normal sa fii rezervata. Vestile de sarcina ale altora cad greu si frustrarile noastre, ale celor care n-am reusit, parca iau amploare. Te poti bucura cu adevarat de sarcina altcuiva doar daca ti-e prietena buna sau a trecut prin multe pana a venit bebe, ca si noi .... in rest, disimulam, felicitam superficial, mai ales daca zice ca a venit bebe pe neasteptate ... SAu, ma rog, asa gandesc eu in ultimul timp si-mi dau si dreptate cand gandesc asa.
|
|
| Isa294 wrote:Deme, stiu ce zici… eu am mai impartasit din povestea mea si chiar am spus in cercul de apropiati ca nu pot vibra pozitiv la toate vestile de genul. Chiar o prietena buna cand a ramas insarcinata anul trecut a tinut sa ma sune si sa nu mi-o tranteasca direct, chiar am apreciat cum a stiut sa ma ia si sa ma imbarbateze in acelasi timp. Am noroc ca nu lucrez in colectiv sa pice ca bombele vestile de genul, cu siguranta m-ar darama. Am pe cineva oarecum apropiat care a tot tinut sa-mi spuna cum le-a iesit lor din prima si cum a programat contactele sa iasa si fetita, nu stiam daca sa rad sau sa plang, ei chiar am ales sa nu-i povestesc nimic legat de mine, s-o las in bula ei de fericire si naivitate ca asa usor face toata lumea copii.
Noi suntem 4 fete si 1 băiat , ideea este ca ea stia si tot vorbeam despre situația mea si nah , nu a spus nimic pana ieri. In fine, Adi ma tot încurajează si zice "da' sa vezi cand o sa ramai tu gravida!" 😂 ce sa spună si el saracul.. |
|
| carlita wrote:Dupa consultatia initiala vei sti mai clar ce fel de asteptari sa ai, pana atunci e normal sa fii rezervata. Vestile de sarcina ale altora cad greu si frustrarile noastre, ale celor care n-am reusit, parca iau amploare. Te poti bucura cu adevarat de sarcina altcuiva doar daca ti-e prietena buna sau a trecut prin multe pana a venit bebe, ca si noi .... in rest, disimulam, felicitam superficial, mai ales daca zice ca a venit bebe pe neasteptate ... SAu, ma rog, asa gandesc eu in ultimul timp si-mi dau si dreptate cand gandesc asa.
You are a better person than me, carlita :) eu oricât as vrea sa gândesc asa, nu imi iese si ma buseste plânsul. Pana acum abia asteptam sa ajung la munca, îmi si place ce fac (asistent veterinar) ,dar parca mi-a luat bucuria asta ,nu stiu cum sa zic 🙈 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/20/2022 Mesaje: 19
| Irinan wrote:Bine ai revenit Janna
Mulțumesc 🙏🤗 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Elena10 cum mai esti??? |
|
Iudita |