Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
| Deme, cat mă bucur că a ieșit totul bine. Știu că e greu sa te relaxezi, dar fii optimista. După ploaie și nori, întotdeauna apare soarele. Te îmbrățișez ❤️😘 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Liliana1878 wrote:Deme, cat mă bucur că a ieșit totul bine. Știu că e greu sa te relaxezi, dar fii optimista. După ploaie și nori, întotdeauna apare soarele. Te îmbrățișez ❤️😘
Ar fi cazul, ca momentan doar un anotimp am avut și nu ala cu soare care-mi place mie 😂😂🥰🥰 |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 308
| Domnul să te ajute Deme 🙏🙏🙏 mă rog pentru tine. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| deme wrote:Mulțumesc!!! Transferam un blastocist de cea mai buna calitate care începe sa eclozeze. Când am ajuns în fata clinicii , toți erau evacuați, se dăduse alarma de incendiu, erau pompierii veniti, am zis ca lesin 😂😂
După 15min am intrat și acum aștept sa ma preia 🍀 trebuia sa fie si o peripetie , bine ca s a terminat cu bine
|
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| deme wrote:Gata fetele , suntem la cazare !! Trebuia sa fie la 13:15 transferul și am întrat la 14, era sa fac pe mineeee 😂 Am transferat un blastocist de cea mai buna calitate, care începea sa eclozeze. Am văzut și embrionul norocos la microscop, totul bine. Beta am pe 29. Sunt obosita caci am ajuns la 11 în Iași iar la cazare abia la 13 am putut întra, deci am mers direct la clinica de pe drum.
Isa este totul bine cu bebe?
Acum sa înceapă stresul pana la beta :)
Deme, sa te tina restrictiile incepute de azi 9 luni 😁 Hai ca treci parleazu acusica, cat despre stres, e de cursa lunga, se schimba motivele, stresul ramane :))
Eu sunt bine, bebe in parametri, dar iti spun, cu fiecare analiza facuta am mai albit cate putin. |
|
| Irinan wrote:trebuia sa fie si o peripetie  , bine ca s a terminat cu bine
🥰 |
|
| Iudita wrote:Domnul să te ajute Deme 🙏🙏🙏 mă rog pentru tine.
🩷🩷🩷 |
|
| Isa294 wrote:
Deme, sa te tina restrictiile incepute de azi 9 luni 😁 Hai ca treci parleazu acusica, cat despre stres, e de cursa lunga, se schimba motivele, stresul ramane :))
Eu sunt bine, bebe in parametri, dar iti spun, cu fiecare analiza facuta am mai albit cate putin.
Ha ha te cred, din acest motiv eu sunt blonda, adică vopsita platinat 😂 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 553
| Deme, iti doresc din tot sufletul sa primesti vesti bune pe 29. O sa ma rog pentru tine. 
|
|
| Nicaieri88 wrote:Deme, iti doresc din tot sufletul sa primesti vesti bune pe 29. O sa ma rog pentru tine.
🩷🩷🍀 |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
|
Cum te simti Deme? |
|
| iris11 wrote:
Cum te simti Deme?
Normal, ca și cum nimic nu s-a întâmplat 😂 Avem și 5 blasto congelați, 3 f buni și 2 mai asa și asa |
|
| deme wrote:
Normal, ca și cum nimic nu s-a întâmplat 😂 Avem și 5 blasto congelați, 3 f buni și 2 mai asa și asa
Hai ca e bine cu ce ati obtinut, e loc si de al doilea Ce tratament ai? Ai schimbat ceva fata de transferurile anterioare?
|
|
| Isa294 wrote:Hai ca e bine cu ce ati obtinut, e loc si de al doilea Ce tratament ai? Ai schimbat ceva fata de transferurile anterioare?
Sa îl vad eu pe primul și mai vorbim:)) Crinone, prolutex , utrogestan, duphaston ( asta e nou) , clexane, aspenter, aleract, cycloprogynova, aspenter |
|
| deme wrote:
Sa îl vad eu pe primul și mai vorbim:)) Crinone, prolutex , utrogestan, duphaston ( asta e nou) , clexane, aspenter, aleract, cycloprogynova, aspenter
Cam asa am avut si eu, diferenta fiind prednison si femibion + magne b6, 12 alarme aveam pe telefon, imi venea sa-l arunc cand vibra acus acus :)). Hai ca e putin pana pe 29, eu am rezistat fara test fara nimic pana in ziua 9, picase vineri si am facut direct beta atunci, dupa ce l-am vazut pozitiv am facut si un test sa vad si eu cum arata 2 liniute. Of, ca grea e totusi asteptarea asta, chiar si dupa ce le vezi :) |
|
|