Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
| Deme, Doamne ajuta la cat mai multi embrioni🙏🙏🙏🙏
Eu aștept menstruația, care nu vrea sa vina, sa pot incepe protocolul pentru transfer. Am făcut și test și e negativ. |
|

Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 247
| Deme mult succes.. Îți țin pumnii.. Tare cred ca de data asta e ceea ce trebuie.. Abia aștept veștile bune..Te îmbrățișez 🤗🤗🌈🌈
Credeți ca luna asta sunt șanse de ovulație ? Am avut și mucusul cervical.. Multă lume spune ca e prea devreme ca organismul să își reia funcțiile ca înainte de sarcină … O seară bună tuturor 🌈🌈🌈🤗❤️
https://ibb.co/gdJBZ22 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| deme wrote:Plecam de la Iasi, a dat sotul proba iar marți ar trebui sa fie ET-ul. Doamne ajută Deme, să fie cu noroc! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Geanina36 wrote:Deme mult succes.. Îți țin pumnii.. Tare cred ca de data asta e ceea ce trebuie.. Abia aștept veștile bune..Te îmbrățișez 🤗🤗🌈🌈 Credeți ca luna asta sunt șanse de ovulație ? Am avut și mucusul cervical.. Multă lume spune ca e prea devreme ca organismul să își reia funcțiile ca înainte de sarcină … O seară bună tuturor 🌈🌈🌈🤗❤️ https://ibb.co/gdJBZ22
Sanse sunt, doar ca nu ai de unde știi dacă se sparge și foliculul :) |
|
| Gaby 41 wrote: Doamne ajută Deme, să fie cu noroc!
Mulțumesc frumos, din 8 ovocite , astazi am fost sunata ca s-au fertilizat 7 . |
|

| Bună Deme.. Super , îți țin pumnii să fie cu noroc ..🍀 🍀🍀🌈🌈🌈 😘😘
|
|
| deme wrote:
Mulțumesc frumos, din 8 ovocite , astazi am fost sunata ca s-au fertilizat 7 .
Foarte bine, ce mă bucur! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| deme wrote:
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 43
| deme wrote:
Bvo Deme mult succes.🤗 |
|
| Ziua a3a, avem 5 embrioni corespunzători zilei 3 si 2 care sunt mai lenti. Vedem mâine 🍀 |
|
| deme wrote:Ziua a3a, avem 5 embrioni corespunzători zilei 3 si 2 care sunt mai lenti. Vedem mâine 🍀 Doamne ajută Deme! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| deme wrote:Ziua a3a, avem 5 embrioni corespunzători zilei 3 si 2 care sunt mai lenti. Vedem mâine 🍀
E foarte bine, deme, sa reziste toti, sa ai cosul plin cum s-ar zice :). Si urmatorul pas care ar fi? Vreti sa ii testati? Transfer fresh presupun ca nu, tu ai facut ca si mine pregatirea cu diphereline. |
|
| Isa294 wrote:
E foarte bine, deme, sa reziste toti, sa ai cosul plin cum s-ar zice :). Si urmatorul pas care ar fi? Vreti sa ii testati? Transfer fresh presupun ca nu, tu ai facut ca si mine pregatirea cu diphereline.
Maine avem transferul, am facut 3 luni de diphereline si nu, nu ii mai testam ca nu mai avem bani .. Maine nu trebuie sa plătim ET caci a fost inclus în prețul ovo . |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| deme wrote:
Maine avem transferul, am facut 3 luni de diphereline si nu, nu ii mai testam ca nu mai avem bani .. Maine nu trebuie sa plătim ET caci a fost inclus în prețul ovo .
Mult succes Deme! O sa fie bine ! Mergeți cu toată încrederea! |
|

| Deme mult succes .. Îți țin din toată inima pumnii să fie bine..🙏🙏❤️ |
|
|