Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Geanina36
Scris: Monday, June 3, 2024 10:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
Apropo de programul național pt FIV azi am văzut ca un doctor spunea ca deja s-a aprobat și ca se pot depune dosarele..Va doresc mult succes fetelor și să veniți cu vești bune 🙏🤗❤️
Alice11
Scris: Wednesday, June 5, 2024 7:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/7/2024
Buna, fetelor! Va urmaresc din umbra si indraznesc sa va scriu, poate ati trecut prin ce trec si eu: am avut punctia sapt trecuta, 20 ovocite recoltate, 10 au fost lasate sa se fertilizeze in mod natural iar pt celelalte s-a utilizat icsi. In Z5 am ramas cu 4 embrioni (4AA respectiv 3AB), insa au rezistat doar cei fertilizati prin icsi. Ati trecut prin asa ceva? Am efectuat toate analizele genetice, inclusiv Cariotip si Kir, trombofilii, spermograma si Halosperm, toate in parametri normali. Nu stiu care poate sa fie problema si incotro sa ne indreptam pt a gasi cauza pentru care nu reusim sa concepem. Vom transfera embrionii, cate 2 la recomandarea embriologului. Suntem la al doilea FIV, anul trecut am ramas cu 1 singur embrion de calitate 3AA, transfer fresh, rezultat negativ. Multumesc
Isa294
Scris: Wednesday, June 5, 2024 8:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Alice11 wrote:
Buna, fetelor! Va urmaresc din umbra si indraznesc sa va scriu, poate ati trecut prin ce trec si eu: am avut punctia sapt trecuta, 20 ovocite recoltate, 10 au fost lasate sa se fertilizeze in mod natural iar pt celelalte s-a utilizat icsi. In Z5 am ramas cu 4 embrioni (4AA respectiv 3AB), insa au rezistat doar cei fertilizati prin icsi. Ati trecut prin asa ceva? Am efectuat toate analizele genetice, inclusiv Cariotip si Kir, trombofilii, spermograma si Halosperm, toate in parametri normali. Nu stiu care poate sa fie problema si incotro sa ne indreptam pt a gasi cauza pentru care nu reusim sa concepem. Vom transfera embrionii, cate 2 la recomandarea embriologului. Suntem la al doilea FIV, anul trecut am ramas cu 1 singur embrion de calitate 3AA, transfer fresh, rezultat negativ. Multumesc

Buna, ce varsta si amh ai? Posibil sa fie vorba de o calitate mai slaba a ovocitelor, dar aveti totusi 4 embrioni. Pot sa intreb cum de recomanda embriologul transferul a cate 2?
Alice11
Scris: Wednesday, June 5, 2024 8:47 PM
Nivel

Isa294 wrote:

Buna, ce varsta si amh ai? Posibil sa fie vorba de o calitate mai slaba a ovocitelor, dar aveti totusi 4 embrioni. Pot sa intreb cum de recomanda embriologul transferul a cate 2?

33 ani, AMH 4, am ovare polichistice. Da, avem 4 embrioni datorita icsi. I-am spus si eu ca as prefera sa fie transferat cate 1, fiecare embrion avand sansa lui, dar voi discuta si cu medicul, abia ieri am purtat o discutie cu embriologul mai detaliata. Sa fie calitatea ovocitelor atata de slaba incat sa nu se fertilizeze? Suntem fericiti cu faptul ca am obtinut totusi 4 embrionasi, insa medicul a spus ca ori ovocitul are peretii prea grosi sa poata fi penetrat, ori spermatozoidul sa nu fie suficient de puternic sa poata penetra peretii, ori pot fi probleme genetice si de o parte si de alta. Ce analize ati mai facut/v-au fost recomandate pt a depista eventualele probleme genetice?
Isa294
Scris: Wednesday, June 5, 2024 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Inafara de cariotip, kir si hla-c, eu nu stiu de altele. Ovarele polichistice pot influenta intr-adevar calitatea ovocitelor, dar cum spuneai si tu, sunt totusi 4 embrioni. Cat priveste transferul, si eu stiu ca regula “fiecare embrion cu sansa lui” e aplicata in cele mai multe clinici, discuta cu medicul tau cel mai bine cum sa procedati. Asta numai sa fie congelati si separat pe paiete, ar fi o ineptie sa nu.
Alice11
Scris: Wednesday, June 5, 2024 9:21 PM
Nivel

Isa294 wrote:
Inafara de cariotip, kir si hla-c, eu nu stiu de altele. Ovarele polichistice pot influenta intr-adevar calitatea ovocitelor, dar cum spuneai si tu, sunt totusi 4 embrioni. Cat priveste transferul, si eu stiu ca regula “fiecare embrion cu sansa lui” e aplicata in cele mai multe clinici, discuta cu medicul tau cel mai bine cum sa procedati. Asta numai sa fie congelati si separat pe paiete, ar fi o ineptie sa nu.

Hlac n-am mai facut, Kir a iesit bine, rezultatul scria asa:
Genotipul KIR AB a fost detectat in proba analizata.
Interpretare:
Genotipul identificat nu este asociat cu esecul implantarii sau cu complicatii ale sarcinii datorate unui raspuns matern modificat.

Oare ar trebui sa fac si hlac ?
Alice11
Scris: Wednesday, June 5, 2024 9:23 PM
Nivel

Multumesc din suflet pt raspunsuri! Apreciez !!!
Geanina36
Scris: Thursday, June 6, 2024 10:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
Bună ziua dragele mele.. Azi 2 săptămâni de la avort am făcut 2 teste de ovulație și un test de sarcină să îmi fac o idee dacă au scăzut valorile ca să zic așa..Testul de sarcină complet negativ iar testele de ovulație parcă încep să se coloreze.. Credeți ca LH e rămas încă în organism sau în perioada următoare exista posibilitatea de a ovula? Eu credeam ca după prima menstruatie după avort ovarele își reiau funcția .. Ce spuneți? Mersi , zi frumoasă

https://ibb.co/fxLk8VK
Rebecca10
Scris: Thursday, June 6, 2024 4:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2024
Geanina36 wrote:
Bună ziua dragele mele.. Azi 2 săptămâni de la avort am făcut 2 teste de ovulație și un test de sarcină să îmi fac o idee dacă au scăzut valorile ca să zic așa..Testul de sarcină complet negativ iar testele de ovulație parcă încep să se coloreze.. Credeți ca LH e rămas încă în organism sau în perioada următoare exista posibilitatea de a ovula? Eu credeam ca după prima menstruatie după avort ovarele își reiau funcția .. Ce spuneți? Mersi , zi frumoasă

Bună, Geanina
Eu răspund pentru că am văzut că nu îți răspunde nimeni… m-am hotărât să ies de pe acest forum, tocmai din această cauză.
Eu nu am trecut prin situația ta, dar poate e bine să întrebi și doctorul ginecolog, dacă ții legătura cu el/ea poate îi poți trimite un mesaj. De la doctor ai informația cea mai corectă
deme
Scris: Thursday, June 6, 2024 5:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Geanina36 wrote:

Sincer nu am idee, dar este posibil nici sa nu se pozitiveze testele într-un final.
🤗🤗
deme
Scris: Thursday, June 6, 2024 5:08 PM
Nivel

Alice11 wrote:

Hlac n-am mai facut, Kir a iesit bine, rezultatul scria asa:
Genotipul KIR AB a fost detectat in proba analizata.
Interpretare:
Genotipul identificat nu este asociat cu esecul implantarii sau cu complicatii ale sarcinii datorate unui raspuns matern modificat.

Oare ar trebui sa fac si hlac ?

Eu as face și hlac, just to be sure.
Eu am bx dar am făcut împreună kir și hlac.
deme
Scris: Thursday, June 6, 2024 5:09 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Bună, Geanina
Eu răspund pentru că am văzut că nu îți răspunde nimeni… m-am hotărât să ies de pe acest forum, tocmai din această cauză.
Eu nu am trecut prin situația ta, dar poate e bine să întrebi și doctorul ginecolog, dacă ții legătura cu el/ea poate îi poți trimite un mesaj. De la doctor ai informația cea mai corectă

Nu poți sa ai pretenția sa se răspundă instant. Eu cel puțin plec de acasa la 7 dimineața și ajung la ora 20, este un haos total..
Multă bafta
Rebecca10
Scris: Thursday, June 6, 2024 5:12 PM
Nivel

deme wrote:

Nu poți sa ai pretenția sa se răspundă instant. Eu cel puțin plec de acasa la 7 dimineața și ajung la ora 20, este un haos total..
Multă bafta

:) Mulțumesc
Nicaieri88
Scris: Friday, June 7, 2024 9:13 AM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
Rebecca10 wrote:
Am făcut azi dimineață (12 DPO) un test Livsane, de sensibilitate 25, care a ieșit negativ…
Deci aștept urâții NuImiPasa

Buna! Nu stiu daca aici te refereai ca nu ai primit raspuns.

Eu iti recomand sa nu te mai stresezi cu testele facute dinainte..testele concludente sunt de la cateva zile de intarziere.

Tu parca esti inca in cele 3 luni de tratament pt indicele Homa, nu?
Rebecca10
Scris: Friday, June 7, 2024 9:58 AM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Buna! Nu stiu daca aici te refereai ca nu ai primit raspuns.

Eu iti recomand sa nu te mai stresezi cu testele facute dinainte..testele concludente sunt de la cateva zile de intarziere.

Tu parca esti inca in cele 3 luni de tratament pt indicele Homa, nu?

Mulțumesc pentru răspuns!
Nu neapărat, am observat ca nu se prea răspunde, în general. Fiecare cum poate…

Da, mi-am propus de acum să nu mai fac teste până nu întârzie menstruatia. Sper să îmi iasă 😅

Da, eu sunt în etapa de scădere a indicelui homa. Chiar mă gândeam să repet analiza, dar cred că o voi repeta când mă voi întoarce din concediu, în iulie.
Utilizatori in acelasi subiect
Isa294
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.