Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1815
| Andraiulianaf wrote:
Din pacate da… Avem pe 31 iulie programare si o asteptam cu sufletul la gura☺️ Dar si cu multa panica…
Sa mergeți cu dosarul cu analizele, sa aveți un pct de plecare :) O sa fie bine 🍀 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 307
| Andraiulianaf wrote:Buna fetelor. Va urmaresc de ceva timp din umbra… mai exact de cand a inceput povestea noastra. Eu si sotul incercam de aproximativ 1 an sa facem un bebe. Serios am inceput din luna septembrie, dupa nunta. Fericirea a fost cand pe 15 noiembrie am aflat ca sunt insarcinata, doar ca aceasta fericire avea sa fie pentru putin timp. Am pierdut sarcina la 9 saptamani si 4 zile, exact pe 27 decembrie. Am aflat pentru ca am simtit ca ceva nu e bine si pe 28 am fost la UPU la urgenta si acolo doamna doctor mi-a urat un mare “FELICITARI” si mi a zis sa fiu fericita ca nu aduc un monstru pe lume. Am facut avort medicamentos cu Medabon si am avut ok ul pentru concepere dupa o luna. De atunci si pana acum, rezultatele au intarziat sa apara, iar toti doctorii la care am fost au refuzat sa ne dea suplimente sau investigatii suplimentare pe motiv ca “suntem tineri” si ca “avem tot timpul din lume”. Intr-un final ne-am facut curaj si ne-am programat la domnul doctor Maftei. Cum este domnul doctor? Am ramas cu o oarecare teama dupa acea doamna doctor.
Doamne Dumnezeule, monstru e ea ca ti-a "urat" asa ceva, ce dezumanizati sunt doctorii astia din spitalele de stat, parca n-ar avea de-a face cu oameni si cu emotiile lor. Eu recent am ajuns la urgente la un spital de stat din Croatia, foarte de treaba personalul, toata lumea mi-a vorbit in engleza, am facut eco, am primit recomandari. Eu sunt din Piatra Neamt si nu vreti sa stiti ce orori sunt in spitalul de aici, am aparut si la "Romania te iubesc", ii spuneam sotului ca orice ar fi, la Iasi fugim.
In alta ordine de idei, cum spunea si Deme, mergeti deja cu niste analize facute la consultatie, dr Maftei s-a uitat efectiv peste tot dosarul meu cu ce facusem in ultimii 2 ani. Ideal facuta si o spermograma inainte, sa aiba tabloul complet. Bafta, sunteti pe maini bune daca mergeti la el. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 70
| Andraiulianaf wrote:Buna fetelor. Va urmaresc de ceva timp din umbra… mai exact de cand a inceput povestea noastra. Eu si sotul incercam de aproximativ 1 an sa facem un bebe. Serios am inceput din luna septembrie, dupa nunta. Fericirea a fost cand pe 15 noiembrie am aflat ca sunt insarcinata, doar ca aceasta fericire avea sa fie pentru putin timp. Am pierdut sarcina la 9 saptamani si 4 zile, exact pe 27 decembrie. Am aflat pentru ca am simtit ca ceva nu e bine si pe 28 am fost la UPU la urgenta si acolo doamna doctor mi-a urat un mare “FELICITARI” si mi a zis sa fiu fericita ca nu aduc un monstru pe lume. Am facut avort medicamentos cu Medabon si am avut ok ul pentru concepere dupa o luna. De atunci si pana acum, rezultatele au intarziat sa apara, iar toti doctorii la care am fost au refuzat sa ne dea suplimente sau investigatii suplimentare pe motiv ca “suntem tineri” si ca “avem tot timpul din lume”. Intr-un final ne-am facut curaj si ne-am programat la domnul doctor Maftei. Cum este domnul doctor? Am ramas cu o oarecare teama dupa acea doamna doctor.
Bine ai venit și ședere cat mai scurta.
Dr. Maftei este printre cei mai recomandați. Mergeți cu încredere. Sigur va găsi o soluție pentru voi. Cum spuneau și fetele, să aveți analizele uzuale pentru infertilitate, ca sa câștigați timp.
Uita de acea doamna doctor.
|
|
| Isa294 wrote:
Doamne Dumnezeule, monstru e ea ca ti-a "urat" asa ceva, ce dezumanizati sunt doctorii astia din spitalele de stat, parca n-ar avea de-a face cu oameni si cu emotiile lor. Eu recent am ajuns la urgente la un spital de stat din Croatia, foarte de treaba personalul, toata lumea mi-a vorbit in engleza, am facut eco, am primit recomandari. Eu sunt din Piatra Neamt si nu vreti sa stiti ce orori sunt in spitalul de aici, am aparut si la "Romania te iubesc", ii spuneam sotului ca orice ar fi, la Iasi fugim.
In alta ordine de idei, cum spunea si Deme, mergeti deja cu niste analize facute la consultatie, dr Maftei s-a uitat efectiv peste tot dosarul meu cu ce facusem in ultimii 2 ani. Ideal facuta si o spermograma inainte, sa aiba tabloul complet. Bafta, sunteti pe maini bune daca mergeti la el.
Sunteți bine ? Ești ok ? |
|
Inregistrat: 5/12/2024 Mesaje: 3
| Isa294 wrote:
In alta ordine de idei, cum spunea si Deme, mergeti deja cu niste analize facute la consultatie, dr Maftei s-a uitat efectiv peste tot dosarul meu cu ce facusem in ultimii 2 ani. Ideal facuta si o spermograma inainte, sa aiba tabloul complet. Bafta, sunteti pe maini bune daca mergeti la el.
Din pacate asa este. Mi-a creat anxietate de doctori, desi pana atunci mergeam la ei de drag.
Eu analizele le-am cam facut, asa de capul meu si din ce am mai citit pe la voi. Inafara de o trombofilie cu risc scazut, restu par a fi in regula. Nu avem intradevar AMH si Spermatograma. O sa le fac saptama viitoare, dar de ele imi este cel mai groaza.
|
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 432
| Andraiulianaf wrote:
Din pacate asa este. Mi-a creat anxietate de doctori, desi pana atunci mergeam la ei de drag.
Eu analizele le-am cam facut, asa de capul meu si din ce am mai citit pe la voi. Inafara de o trombofilie cu risc scazut, restu par a fi in regula. Nu avem intradevar AMH si Spermatograma. O sa le fac saptama viitoare, dar de ele imi este cel mai groaza.
Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva si sa iti mai auda si urechile monstruozitatile unei doctore, Doamne fereste!
Nu te stresa cu analizele, e semn bun ca ati obtinut o sarcina asa recent, nu avea cum sa scada rezerva asa repede sau productia de spermatozoizi.
Bafta multa si sa dea Dumenzeu sa reusiti! |
|
Inregistrat: 4/18/2024 Mesaje: 28
| Bună fetelor, Cam in cat timp v au venit rezultatele la secreții si papanicolau? (Mă refer la fetele care au recoltat la domnul doctor Maftei) din ce știu cam in doua săptămâni nu? Am reușit și eu intr un final sa ajung pentru recoltat. Și daca e totul ok luna viitoare trebuie sa fac histero. Voi cum mai sunteți? Totul bine? |
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 302
| Minune2024 wrote:Bună fetelor, Cam in cat timp v au venit rezultatele la secreții si papanicolau? (Mă refer la fetele care au recoltat la domnul doctor Maftei) din ce știu cam in doua săptămâni nu? Am reușit și eu intr un final sa ajung pentru recoltat. Și daca e totul ok luna viitoare trebuie sa fac histero. Voi cum mai sunteți? Totul bine?
Bună, eu nu merg la dr Maftei, dar îți pot spune ca mie mi-au ajuns rezultatele la secreții cam într-o săptămână. |
|
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 70
| Hello fetelor,
Nici eu nu merg la Maftei, dar cam tot așa, într-o săptămână am primit rezultatele.
La mine s-a amânat transferul pentru că vrea să mai facă o histero marți. A văzut ceva prin uter. Sper sa nu fie nimic.🙏 |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 337
| Buna fetele ,
Cum sunteți? Deme vreo noutate ? Cand începeți procedura? Noi deocamdată ne-am făcut programare la Columna la dr Cocei , vreau sa vad cum rezonam să mă decis să fac schimbarea la ei sau nu. Eu dupa sufletul meu m-asi întoarce la Iași la dr Maftei, dar cum noi avem înghețat la Embryos În București materialul sotului obținut prin microtese ar fi prea complicat cu transferul.
E al naibii de greu acest drum ... |
|
| iris11 wrote:Buna fetele ,
Cum sunteți? Deme vreo noutate ? Cand începeți procedura? Noi deocamdată ne-am făcut programare la Columna la dr Cocei , vreau sa vad cum rezonam să mă decis să fac schimbarea la ei sau nu. Eu dupa sufletul meu m-asi întoarce la Iași la dr Maftei, dar cum noi avem înghețat la Embryos În București materialul sotului obținut prin microtese ar fi prea complicat cu transferul.
E al naibii de greu acest drum ...
La noi nu, astept 10 iunie sa facem primul eco sa vedem endometrul si in functie de asta plecam la Iași. Mda este greu cu drumurile, din păcate nu ne putem teleporta 😀 |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 96
| Bună am și eu o întrebare testul Beta HCG la câte zile de la ovulație se poate face? |
|
| Iudita wrote:Bună am și eu o întrebare testul Beta HCG la câte zile de la ovulație se poate face?
Minim 12 |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 307
| Iudita wrote:Bună am și eu o întrebare testul Beta HCG la câte zile de la ovulație se poate face?
Din ce stiu eu, cand e data preconizata sa vina menstruatia. Eu analiza n-am ajuns sa o fac decat in cadrul fiv-ului, ca altfel, cand faceam si eu un test de sarcina, in aceeasi zi venea si menstra.
Deme, te am in ganduri mai intru sa vad ce mai scrii, care mai e vibeul. Pot sa spun ca nici de cealalta parte a baricadei nu se termina cu emotiile, si la ce peripetii am avut si eu in ultima perioada, ma gandesc ca reusesc sa le gestionez si pentru ca am deja o experienta in spate cu testatul de rabdare si rezistenta la stres :)) deci tu o sa fii mega pregatita de orice. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1537
| Isa294 wrote:Din ce stiu eu, cand e data preconizata sa vina menstruatia. Eu analiza n-am ajuns sa o fac decat in cadrul fiv-ului, ca altfel, cand faceam si eu un test de sarcina, in aceeasi zi venea si menstra. Deme, te am in ganduri mai intru sa vad ce mai scrii, care mai e vibeul. Pot sa spun ca nici de cealalta parte a baricadei nu se termina cu emotiile, si la ce peripetii am avut si eu in ultima perioada, ma gandesc ca reusesc sa le gestionez si pentru ca am deja o experienta in spate cu testatul de rabdare si rezistenta la stres :)) deci tu o sa fii mega pregatita de orice. Isa cum te simți? Când mergi la următorul eco? |
|
|