Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| E super pe 10 mai, deme, bravo ! Credeam ca se asteapta mult mai mult. Tin pumnii |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
| freya1 wrote:E super pe 10 mai, deme, bravo ! Credeam ca se asteapta mult mai mult. Tin pumnii
Mi-a scris o doamna ca cedeaza dansa programarea la Maftei si azi a sunat la clinica si am facut schimbul :) |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:
Mi-a scris o doamna ca cedeaza dansa programarea la Maftei si azi a sunat la clinica si am facut schimbul :)
Ma bucur mult Oana .. atat timp cat partenerul te sustine neconditionat e perfect..hope never die |
|
| Irinan wrote:Ma bucur mult Oana .. atat timp cat partenerul te sustine neconditionat e perfect..hope never die
Eu te astept in Mai cu un test gras pozitiv, sa știi !!!
Eu începusem sa caut despre ovo donate, insa el a zis ca nu trebuie sa credem ce a zis dr cu care am avut fiv eșuate, si trebuie sa mai cerem o parere, și dacă eu tot ziceam de Maftei, mi-a spus "pai hai acolo", zis si făcut 😂 Este ok el asa, chiar daca uneori imi vine sa ii pun perna pe față 🙈 |
|
| La mulți ani fetelor cu nume de flori 🌸
Mi-a răspuns la mail Maftei, mi-a spus sa facem si cariotip genetic, si ca nu îmi garanteaza reusita, insa o sa faca tot ce tine de cunoștințele lui si ale echipei de embriologie . Unde este mai ok de făcut? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2021 Mesaje: 45
| Deme, te îmbrățișez cu drag. Mă bucur că ești cu moralul sus și cu speranța.😘😘😘😘 |
|
| Ana_Bella wrote:Deme, te îmbrățișez cu drag. Mă bucur că ești cu moralul sus și cu speranța.😘😘😘😘
Ana 🤗 sa știi ca am cumva încredere ca o sa fie cu reușită la Iași, iar acum am senzatia ca nu mai trec zilele pana pe 10 🙂 Am decis sa stam si o noapte acolo, sa ne bucuram de oras 🥰 deci dacă e cineva din zona si dorește sa stam la o șuetă, dați de stire :) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| deme wrote:
Ana 🤗 sa știi ca am cumva încredere ca o sa fie cu reușită la Iași, iar acum am senzatia ca nu mai trec zilele pana pe 10 🙂 Am decis sa stam si o noapte acolo, sa ne bucuram de oras 🥰 deci dacă e cineva din zona si dorește sa stam la o șuetă, dați de stire :)
Deme chiar asta simt si eu, nu stiu de ce dar imi inspira f mare incredere acel medic, mi se pare f dedicat ! Cred ca acolo va fi norocul vostru. Iasi ul este superb, nu am fost decat in trecere dar sigur veti gasi ce sa vedeti! Sa fie cu noroc 🤗 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Deme... ma bucur din tot sufletul ca te-ai mobilizat asa repede, si parca si astrele s-au aliniat sa gasesti programare repede. Numai lucruri bune am citit si eu despte dr. Maftei. Am mare incredere ca va gestiona cazul tau mai bine decat cei de la clinica anterioara.🤗 |
|
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Fetelor... va cer parerea si luna asta cu privire la testele de ovuatie. Eu cred ca azi e... https://ibb.co/dQSg5vN
|
|
| Bia_S wrote:Fetelor... va cer parerea si luna asta cu privire la testele de ovuatie. Eu cred ca azi e... https://ibb.co/dQSg5vN
Este pozitiv Bia, baga mare mult succes!!!🍀 |
|
Inregistrat: 1/16/2022 Mesaje: 103
| Buna fetelor!
Deme, imi pare rau ce s-a intamplat dar multa rabdare si putere iti doresc si sa fie bine data viitoare
Eu nu am mai putut intra ca am avut un deces in familie , sunt cu inima in mii de bucati dar o sa trec si peste asta. Nu am mai apucat sa fac beta hcg , trebuia miercuri sa merg la medic, nu am mai fost ca nu am putut dar am reusit sa ma reprogramez pt vineri.Asa ca am fost si am facut eco. Dupa ultimul cm.aveam vineri 6 sapt.si 2 zile, dar la eco sarcina arata de 5 saptamani, se vede doar saculetul in uter.Ceea ce ma bucur ca nu e extrauterina, dar s- ar putea sa fie oprita din evolutie desi medicul este increzator ca va fi bine, eu nu sunt.El mi- a spus sa iau in continuare progesteronul dar eu de vineri de dupa control nu l- am mai luat.Pt ca am ganddit asa...daca sarcina e viabila si sanatoasa fara defecte nu pleaca nicaieri, iar daca nu e viabila probabil se va elimina singura sau cu ajutor peste o saptaamana cand merg iar la medic.Deocamdata nu am dureri si nici sangerari.O sa fie exact cum va vrea D-zeu.Am pus si poza de la eco. elena10 attached the following image(s):
|
|
| Bia_S wrote:Fetelor... va cer parerea si luna asta cu privire la testele de ovuatie. Eu cred ca azi e... https://ibb.co/dQSg5vN E pozitiv,spor la treaba in urmatoarele zile si succes, sa fie cu ochisori |
|
| elena10 wrote: Buna fetelor! Deme, imi pare rau ce s-a intamplat dar multa rabdare si putere iti doresc si sa fie bine data viitoare Eu nu am mai putut intra ca am avut un deces in familie , sunt cu inima in mii de bucati dar o sa trec si peste asta. Nu am mai apucat sa fac beta hcg , trebuia miercuri sa merg la medic, nu am mai fost ca nu am putut dar am reusit sa ma reprogramez pt vineri.Asa ca am fost si am facut eco. Dupa ultimul cm.aveam vineri 6 sapt.si 2 zile, dar la eco sarcina arata de 5 saptamani, se vede doar saculetul in uter.Ceea ce ma bucur ca nu e extrauterina, dar s- ar putea sa fie oprita din evolutie desi medicul este increzator ca va fi bine, eu nu sunt.El mi- a spus sa iau in continuare progesteronul dar eu de vineri de dupa control nu l- am mai luat.Pt ca am ganddit asa...daca sarcina e viabila si sanatoasa fara defecte nu pleaca nicaieri, iar daca nu e viabila probabil se va elimina singura sau cu ajutor peste o saptaamana cand merg iar la medic.Deocamdata nu am dureri si nici sangerari.O sa fie exact cum va vrea D-zeu.Am pus si poza de la eco.
Condoleanțe Elena, îmi pare rău sa aud, multa putere îți doresc 🤗 Nu ma pricep la ecografii, dar dacă medicul a spus sa iei progesteron, eu l-as fi ascultat. Sper să fie bine pana la final 🍀 |
|
| deme wrote:
Condoleanțe Elena, îmi pare rău sa aud, multa putere îți doresc 🤗 Nu ma pricep la ecografii, dar dacă medicul a spus sa iei progesteron, eu l-as fi ascultat. Sper să fie bine pana la final 🍀
Multumesc Deme, nu am mai luat progesteron din cauza ca nu a avut o evolutie buna de la inceput si mie frica sa sustin ceva daca nu este bun, iar daca e sa fie bine va fi si fara progesteron, eu asa gandesc acum
|
|
Gaby 41, Iudita |