Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Tuesday, April 30, 2024 4:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Rebecca10 wrote:
Bună fetelor,
Eu am terminat toate investigațiile, în sfârșit.
Soțul a făcut spermograma, rezultat: Normozoospermie, dna doctor i-a prescris Fertilman Plus (e la a doua lună de administrare)
Eu: HSG - trompe permeabile, AMH- 3.480 ng/mL, FSH - 5.19 ui/l, LH - 1.22 ui/L, indice homa (rezistenta la insulina) - 5,62!!!!!!, vitamina D - 11
După analize amănunțite, secreția de hormoni androgeni e pe cale renală, nu e secretată de ovare.
Dna doctor endocrinolog mi-a prescris Glucophage, Vitamina D, Coenzima Q10, Folate de la Solgar, și Myo Sun - 2 plicuri pe zi.
Recomandarea a fost să slăbesc (am 103 kg) și crede ca în următoarele 12 luni voi rămâne însărcinată pe cale naturală.
A fost cineva în situația asta? Ați rămas însărcinate natural?
Mă bucur ca în sfarsit am finalizat toate investigațiile și analizele… de acum știu ce am de făcut.

Mare lucru ca ai făcut toate analizele, totul are o rezolvare, curaj !

Mi-au ieșit și mie analizele , curate of course! A fost o greșeală de laborator 🙈
Am histero programata în 12 Mai, iar ovocitele trebuie sa ajungă saptamana viitoare în clinica.
Sper ca pana la sf de Mai sa facem si ET.
Rebecca10
Scris: Tuesday, April 30, 2024 4:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
deme wrote:

Mi-au ieșit și mie analizele , curate of course! A fost o greșeală de laborator 🙈
Am histero programata în 12 Mai, iar ovocitele trebuie sa ajungă saptamana viitoare în clinica.

Da, sunt puțin dezamăgită in momentul asta, și sătulă de tot, dar da, toate au o rezolvare. O să vedem care o să fie aceea. Tot ce știu e ca nu vreau sa ajung la fiv.

Mă bucur ca au ieșit bine. Mult succes în continuare!
Nicaieri88
Scris: Tuesday, April 30, 2024 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Ma bucur! Vesti bune :)

A ramas puuutin majoreta
deme
Scris: Tuesday, April 30, 2024 8:55 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Da, sunt puțin dezamăgită in momentul asta, și sătulă de tot, dar da, toate au o rezolvare. O să vedem care o să fie aceea. Tot ce știu e ca nu vreau sa ajung la fiv.

Mă bucur ca au ieșit bine. Mult succes în continuare!

Crede-ma ca nu ești sătulă, pana nu ești sătulă, if you know what I mean :)

Asemenea 🍀
deme
Scris: Tuesday, April 30, 2024 8:56 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Ma bucur! Vesti bune :)

A ramas puuutin majoreta

Sa speram ca mai e puțin, pentru ca timpul se misca în reluare de 3 ani încoace 🙈
Nicaieri88
Scris: Tuesday, April 30, 2024 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
Fetelor, eu zic ca sarbatorile vin si cu vesti mai bune, nu va pierdeti speranta :)

Rebecca10
Scris: Tuesday, April 30, 2024 9:30 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:
Fetelor, eu zic ca sarbatorile vin si cu vesti mai bune, nu va pierdeti speranta :)

Doamne ajută!
Să te audă Dumnezeu și să dea fiecăruia ce își dorește ! 🤗
Liliana1878
Scris: Wednesday, May 1, 2024 8:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2024
Rebeca, ești pe drumul cel bun. Ai toate informațiile. Ști în ce direcție trebuie sa mergi. Fii optimista! Te îmbrățișez.😘

Deme, Doamne ajuta sa fie și bine🙏. Sunt cu gândul la tine 🤗

Update: mâine am puncția, ultima: 3 foliculi ok din punctul meu de vedere, aprox 18-19 MM, 2 foarte mari și probabil fara nimic și alții 2 mai mici. Estradiolul a fost alaltăieri 1731 pg, progesteron 1,76 ng.

Am emoții. Știu că e ultima puncție, dar cumva sunt pozitivă și împăcată. Ce o fi, o fi. Ce vrea Dumnezeu 🙏
deme
Scris: Wednesday, May 1, 2024 11:08 AM
Nivel

Liliana1878 wrote:
Rebeca, ești pe drumul cel bun. Ai toate informațiile. Ști în ce direcție trebuie sa mergi. Fii optimista! Te îmbrățișez.😘

Update: mâine am puncția, ultima: 3 foliculi ok din punctul meu de vedere, aprox 18-19 MM, 2 foarte mari și probabil fara nimic și alții 2 mai mici. Estradiolul a fost alaltăieri 1731 pg, progesteron 1,76 ng.

Am emoții. Știu că e ultima puncție, dar cumva sunt pozitivă și împăcată. Ce o fi, o fi. Ce vrea Dumnezeu 🙏

Țin pumnii!!! Estradiolul arata mai mult de 3 foliculi 🍀🍀🍀
Liliana1878
Scris: Wednesday, May 1, 2024 11:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2024
Așa înțeleg și eu.
Sunt foarte emoționată 💃
deme
Scris: Wednesday, May 1, 2024 12:20 PM
Nivel

Liliana1878 wrote:
Așa înțeleg și eu.
Sunt foarte emoționată 💃

🥰🥰🥰
Rebecca10
Scris: Wednesday, May 1, 2024 1:20 PM
Nivel

Liliana1878 wrote:

Da, așa este. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este doar atât și nu sunt alte probleme grave. Mulțumesc pentru încurajări! 🤗😘
Și eu îți țin pumnii și sunt cu gândul la voi toate! 🤗
iris11
Scris: Wednesday, May 1, 2024 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Rebeca și eu am rezistența la Insulina, nu este diabet, cu disciplină, pierdere în greutate , mișcare și gluckophage se rezolvă, aprox în 3-5 luni scade dar trebuie urmărită în continuare.
Succes!
Rebecca10
Scris: Wednesday, May 1, 2024 9:00 PM
Nivel

iris11 wrote:
Rebeca și eu am rezistența la Insulina, nu este diabet, cu disciplină, pierdere în greutate , mișcare și gluckophage se rezolvă, aprox în 3-5 luni scade dar trebuie urmărită în continuare.
Succes!

Mulțumesc pentru încurajări!
Ai rămas vreodată însărcinată natural cu rezistența la insulină? Sau dacă nu, este posibil să nu fi rămas din cauza rezistenței la insulină?
iris11
Scris: Thursday, May 2, 2024 1:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
La noi problema e de parte masculină, deci șanse minime să rămân natural însărcinată, dar la ultimul transfer am avut indicele homa 3 și embrionul s-a implantat doar ca nu a evoluat fiindcă era greșit genetic din cauza fragmentarii and mare la soț.
Deci concluzia mea este ca se poate!
Trebuie să slăbește si sa ai ciclul nenatural regulat. Eu dupa ce am slabit 14 kg totul s-a normalizat. Ma străduiesc să mai slăbesc încă 8 kg
Utilizatori in acelasi subiect
Adelina0789
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.