Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 12:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
freya1 wrote:

poate e un semn ca e nevoie de o mica pauza ? Cheek Kiss crede-ma ca stiu cum e, nici eu nu voiam sa ma opresc, dar uneori mai si obosim

Pai ce pauza ca am facuf și a2a doza de diphereline.. așteptăm să ajungă ovocitele în tara (cam intr-o luna cred).
Dacă mai opresc nu mai fac nimic.
Am obosit sa tot apara chestii ,mereu câte ceva👀
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 12:09 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Nu ne-am mai vazut de o luna si un pic. E foarte activ, da cu picioarele, cu de toate.

Sper sa fie bine, am emotii pana saptamana viitoare la control, ca am fost diagnosticata cu diabet gestational.

Sper sa se fi ridicat si placenta (atinge pe col) sa fie mai in siguranta totul.

Incerc sa nu ma mai stresez, realitatatea este ca mereu e un motiv de stres, si inainte de sarcina si in timpul sarcinii si dupa

Important e sa invatam sa le luam mai usor pe toate. coeur

Ce frumos, parca ieri spuneai ca ești gravida 🥰
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 12:37 PM
Nivel

Minune2024 wrote:

Și eu tot la domnul doctor sunt.
Acum sper sa fie totul bine la analize și histero că sa pot merge mai repede cu FIV.
Eu incerc de aprox. 5 ani pe cale naturala. Pentru că până acum, pe la câți doctori am fost, nu s a găsit nimic... 🥺
PS: Doamne ajuta!! Sincer, ești foarte foarte puternica și optimista, eu am vrut să renunț fara să mai fac nimic altceva... Am zis că o să înfiez și gata.

Multă bafta în continuare!! Ai încredere în el, este super ok ca medic și om
Isa294
Scris: Friday, April 19, 2024 2:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Minune2024 wrote:
Fetelor știți cumva aprox. cât ajunge histero și fertilizarea ? ☺️

Buna, eu am facut in ianuarie histero cu anestezie la Origyn, a fost a 4 a la mine, atunci am recoltat biopsie din endometru pentru testele EMMA si ALICE, sincer nu mai stiu exact cat a fost separat histeroscopia, dar ca idee eu pe toate le-am facut doar cu anestezie, de 3 ori am avut de scos si polip si n-am stat pe ganduri, am ales sa fiu sedata :).
Partea de fiv tot la fel, am cam pierdut socoteala, ultima data ajunsesem pe la 8000 euro, eu facand o singura procedura de fertilizare dar au fost si costurile cu analizele genetice, biopsia de care spuneam, deci oricum niste mii de euro tot se cheltuie.
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 2:13 PM
Nivel

Isa294 wrote:

Buna, eu am facut in ianuarie histero cu anestezie la Origyn, a fost a 4 a la mine, atunci am recoltat biopsie din endometru pentru testele EMMA si ALICE, sincer nu mai stiu exact cat a fost separat histeroscopia, dar ca idee eu pe toate le-am facut doar cu anestezie, de 3 ori am avut de scos si polip si n-am stat pe ganduri, am ales sa fiu sedata :).
Partea de fiv tot la fel, am cam pierdut socoteala, ultima data ajunsesem pe la 8000 euro, eu facand o singura procedura de fertilizare dar au fost si costurile cu analizele genetice, biopsia de care spuneam, deci oricum niste mii de euro tot se cheltuie.

Isaaa , ceva vesti?
Isa294
Scris: Friday, April 19, 2024 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
deme wrote:

Isaaa , ceva vesti?

Deme, am tot asteptat sa se linisteasca cumva apele, dar se pare ca am intrat in caruselul emotiilor :).
Transferul cu nr. 2 a fost norocos, beta pozitiv, dublat, progesteronul micut, am trecut la 2 prolutex pe zi (pe langa crinone, duphaston, arefam, si tot restul tratamentului, am 12 alarme pe telefon pt administrare).
In asteptarea ecografiei de confirmare m-am trezit cu o sangerare, fuga la medicul din zona, se confirma sarcina, cauza sangerarii fiind placentara a spus doctorita. A fost doar un episod, momentan elimin resturile de atunci.
Saptamana viitoare revin pt a vedea si embrionul si prezenta activitatii cardiace, Maftei nu e deci tot la medicul din zona merg, am deja dosarel de gravida si milionul de emotii cu tot ce urmeaza.
Sper sa fie totul ok, momentan sunt destul de calma, chiar si cand am sangerat am zis ca nu ma panichez, ca pot fi n motive (totusi am rupt google in doua citind pe subiect).

Deci asta e update-ul meu, tare imi doresc sa se aseze si la tine, ca prea le tragi si tu. Ce voiam sa zic, apropo de "mereu apare ceva", cand am vazut beta ala pozitiv si bucuria aferenta (a plans si sotul) iar apoi progesteronul ala anemic care repetat dupa ce am inceput al doilea prolutex a scazut, ma luasera toate alea si am zis hop, ca e bine, medicul a spus sa raman pe doza asta si atat si asta am facut. Nici macar nu am mai repetat nici o analiza, nimic. Mergem inainte cu toata speranta ca va fi bine.
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 3:16 PM
Nivel

Isa294 wrote:

Deme, am tot asteptat sa se linisteasca cumva apele, dar se pare ca am intrat in caruselul emotiilor :).
Transferul cu nr. 2 a fost norocos, beta pozitiv, dublat, progesteronul micut, am trecut la 2 prolutex pe zi (pe langa crinone, duphaston, arefam, si tot restul tratamentului, am 12 alarme pe telefon pt administrare).
In asteptarea ecografiei de confirmare m-am trezit cu o sangerare, fuga la medicul din zona, se confirma sarcina, cauza sangerarii fiind placentara a spus doctorita. A fost doar un episod, momentan elimin resturile de atunci.
Saptamana viitoare revin pt a vedea si embrionul si prezenta activitatii cardiace, Maftei nu e deci tot la medicul din zona merg, am deja dosarel de gravida si milionul de emotii cu tot ce urmeaza.
Sper sa fie totul ok, momentan sunt destul de calma, chiar si cand am sangerat am zis ca nu ma panichez, ca pot fi n motive (totusi am rupt google in doua citind pe subiect).

Deci asta e update-ul meu, tare imi doresc sa se aseze si la tine, ca prea le tragi si tu. Ce voiam sa zic, apropo de "mereu apare ceva", cand am vazut beta ala pozitiv si bucuria aferenta (a plans si sotul) iar apoi progesteronul ala anemic care repetat dupa ce am inceput al doilea prolutex a scazut, ma luasera toate alea si am zis hop, ca e bine, medicul a spus sa raman pe doza asta si atat si asta am facut. Nici macar nu am mai repetat nici o analiza, nimic. Mergem inainte cu toata speranta ca va fi bine.

Heeeey felicitări!!!!! Sarcina la termen ,nu creeeed 🥰🥰🥰

Da.. e închisă clinica între 1 și 6 Mai.
Nicaieri88
Scris: Friday, April 19, 2024 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
Isa294 wrote:

Felicitaaari! Doamne ajuta mai departe! coeur
Liliana1878
Scris: Friday, April 19, 2024 4:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2024
Deme, Doamne parin cate hopuri mai trebuie sa treci!!! Dar asta sa fie ultimul 🤗

Isa, felicitări! De acum trebuie sa fie bine.🤗

Eu aștept rezultatul la analize (FSH) și vedem apoi daca incep ceva sau nu. S-au văzut minim 3 foliculi de data asta. Parca e mai bine, dar mă încurcă rău sărbătorile că e clinica închisă. De fapt daca incep tratamentul de maine, ar trebui sa am puncția fie în 29, fie în 2 😱
Nicaieri88
Scris: Friday, April 19, 2024 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Ce frumos, parca ieri spuneai ca ești gravida 🥰

Trece repede timpul, si acum am momente cand nu imi vine inca sa cred.

Nici eu nu mai vedeam lumina de la capatul tunelului, ba chiar imi mai ziceau ca intru la menopauza devreme si ca ovarul drept e pa ca nu primeste suficient sange si pare mai atrofiat..
(Cu un an an mai devreme totul roz si foliculi muuuulti,minim 11)

Stiu si cu toate infectiile, mereu ne incurca Ureaplasma cand faceam inseminarile, disparea, reaparea..

Eu zic ca vei reusi si tu si sfatul meu pt voi toate acum este sa incercati sa va stresati mai putin daca puteti. Si sa beti un pahar de vin bun, roze eventual ras
Minune2024
Scris: Friday, April 19, 2024 5:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/18/2024
Isa294 wrote:

Și eu tot la ei sunt.
Doar că vazusem pe site că e în jur la 12.000 lei pachetul FIV. Și histeroscopia diagnostica 1.300 lei.
Nu prea înțeleg...
Aceste teste se fac înainte de toate FIV urile pentru orice pacienta ?
Liliana1878
Scris: Friday, April 19, 2024 6:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2024
Fetelor, au venit rezultatele! Încă nu a răspuns Dr.,dar cred că o lună mai buna ca asta nu o sa mai prind. 🙏
FSH 7, Estradiol 62 pg/ml La AMH 0,26 cred că e destul de bine.
Rebecca10
Scris: Friday, April 19, 2024 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2024
Nicaieri88 wrote:

Cel mai probabil e proba contaminata doar.

Mie si sotului ne iesise chlamydia (ma rog, mie doar) si i-am explicat doctorului ca nu aveam de unde ca noi lucram de acasa, amandoi 24/24 de 2 ani..

Am repetata si cultura si din sange si bineinteles ca era negativ.

Nicaieri88, ce treabă are lucrul de acasă cu chlamydia? Întreb pentru ca nu știu… nu se ia doar pe cale sexuală? Se poate lua și din altă parte?
iris11
Scris: Friday, April 19, 2024 9:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Isa294 wrote:

Felicitări!!!

Sa fie bine până la final!
Din " gașca veche" am rămas eu și Deme
Minune2024
Scris: Friday, April 19, 2024 9:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/18/2024
Rebecca10 wrote:

Nicaieri88, ce treabă are lucrul de acasă cu chlamydia? Întreb pentru ca nu știu… nu se ia doar pe cale sexuală? Se poate lua și din altă parte?

Cam așa tot am citit și eu ... Dar nu înțeleg nici eu.. și mie mi a ieșit odată ureaplasma, soțului clamydia (mie nu- nici în secreție, nici în sânge). Și noi de când ne știm suntem impreună, nu am fost împreună cu altcineva. Și nu am avut niciodată simptome de așa ceva.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.