Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 9:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Minune2024 wrote:

Daa.
Am infertilitate primara.. și după toate investigațiile făcute (la laparoscopia din 2023 - totul a ieșit perfect, doar câteva aderente care au fost îndepărtate) mi s a recomandat sa fac IUI sau FIV. Doar că eu am ales direct FIV. Pentru asta trebuie sa fac mai întâi histeroscopie diagnostica.. la sfârșitul lunii sunt programata pentru analizele ce se fac înainte de procedura ..și după ar trebuie să mă programez pt histero.

Bine ai venit , eu am facut anul trecut diagnostica fără anestezie, insa mi-au găsit și vreo 2 polipi care i-au scos . A fost mai mult ca o jena, decât durere.
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 9:53 AM
Nivel

Mi-au ieșit și mie culturile, mycoplasmele, totul perfect , și E coli la lamă, vaginal!!! Wtf, nu am avut niciodată probleme de genul acesta .. și pe 11 am programata histero.
O sa ma duc azi sa mai repet și sa încep și antibioticul, preventiv, în caz ca îmi iese iar.
Minune2024
Scris: Friday, April 19, 2024 10:02 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/18/2024
deme wrote:
Mi-au ieșit și mie culturile, mycoplasmele, totul perfect , și E coli la lamă, vaginal!!! Wtf, nu am avut niciodată probleme de genul acesta .. și pe 11 am programata histero.
O sa ma duc azi sa mai repet și sa încep și antibioticul, preventiv, în caz ca îmi iese iar.

Și mie mi a ieșit ureaplasma înainte de laparo, dar rămăsesem șocată că nu aveam nici un simptom pt așa ceva.
Acum trebuie sa merg din nou să fac culturile pentru histero, și sper sa nu iasă nimic, că luna asta a fost super ciudata ... Am avut menstruație a doua oară, ceea ce mie nu mi s a întâmplat niciodată, sper sa fie doar o dereglare ...
Pe langa asta, eu știu ...că sunt stresata ... Mă doare puțin și burta .. 😔
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 10:07 AM
Nivel

Minune2024 wrote:

Și mie mi a ieșit ureaplasma înainte de laparo, dar rămăsesem șocată că nu aveam nici un simptom pt așa ceva.
Acum trebuie sa merg din nou să fac culturile pentru histero, și sper sa nu iasă nimic, că luna asta a fost super ciudata ... Am avut menstruație a doua oară, ceea ce mie nu mi s a întâmplat niciodată, sper sa fie doar o dereglare ...
Pe langa asta, eu știu ...că sunt stresata ... Mă doare puțin și burta .. 😔

Niciodată în atâția am nu avut decât o candida ,și acum rahatul asta de care știu ca se scăpa cam greu..
Trag speranta ca e doar o greșeală și următorul iese curat.
Minune2024
Scris: Friday, April 19, 2024 10:11 AM
Nivel

deme wrote:

Niciodată în atâția am nu avut decât o candida ,și acum rahatul asta de care știu ca se scăpa cam greu..

Deme, scuze că te întreb, dar la ce doctor ești ? 😊
Faci histero tot pt FIV?
PS: Doamne ajuta, poate a fost o greșeală .
Nicaieri88
Scris: Friday, April 19, 2024 10:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Cel mai probabil e proba contaminata doar.

Mie si sotului ne iesise chlamydia (ma rog, mie doar) si i-am explicat doctorului ca nu aveam de unde ca noi lucram de acasa, amandoi 24/24 de 2 ani..

Am repetata si cultura si din sange si bineinteles ca era negativ.
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 10:18 AM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Mie si sotului ne iesise chlamydia (ma rog, mie doar) si i-am explicat doctorului ca nu aveam de unde ca noi lucram de acasa, amandoi 24/24 de 2 ani..

Sa speram ca asa este și la mine, nu de alta dar asa m-am saturaaaaaaat 😕
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 10:19 AM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Ce face băiatul?:)
freya1
Scris: Friday, April 19, 2024 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
deme wrote:

stai linistita, deme, nu se scapa greu si daca e sa fie Cheek Kiss nu iti face probleme
si eu am amanat inseminarile si apoi fiv-ul pt ca nu mai scapam de o candida, de unde nu mai avusesem de 10 ani cred... mai apar si din astea
Minune2024
Scris: Friday, April 19, 2024 10:59 AM
Nivel

Fetelor știți cumva aprox. cât ajunge histero și fertilizarea ? ☺️
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 11:07 AM
Nivel

freya1 wrote:

stai linistita, deme, nu se scapa greu si daca e sa fie Cheek Kiss nu iti face probleme
si eu am amanat inseminarile si apoi fiv-ul pt ca nu mai scapam de o candida, de unde nu mai avusesem de 10 ani cred... mai apar si din astea

Daaaaa insa iar a apărut ceva și nu mai am chef..
deme
Scris: Friday, April 19, 2024 11:09 AM
Nivel

Minune2024 wrote:

Deme, scuze că te întreb, dar la ce doctor ești ? 😊
Faci histero tot pt FIV?
PS: Doamne ajuta, poate a fost o greșeală .

La Iasi la dnul Maftei.
Nu o sa fac histero cu el, caci îmi este greu cu drumurile. Suntem la el de 2 ani și puțin. Facem fiv nr 6 cu ovocite donate.
freya1
Scris: Friday, April 19, 2024 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
deme wrote:

Daaaaa insa iar a apărut ceva și nu mai am chef..

poate e un semn ca e nevoie de o mica pauza ? Cheek Kiss crede-ma ca stiu cum e, nici eu nu voiam sa ma opresc, dar uneori mai si obosim
Minune2024
Scris: Friday, April 19, 2024 11:20 AM
Nivel

deme wrote:

La Iasi la dnul Maftei.
Nu o sa fac histero cu el, caci îmi este greu cu drumurile. Suntem la el de 2 ani și puțin. Facem fiv nr 6 cu ovocite donate.

Și eu tot la domnul doctor sunt.
Acum sper sa fie totul bine la analize și histero că sa pot merge mai repede cu FIV.
Eu incerc de aprox. 5 ani pe cale naturala. Pentru că până acum, pe la câți doctori am fost, nu s a găsit nimic... 🥺
PS: Doamne ajuta!! Sincer, ești foarte foarte puternica și optimista, eu am vrut să renunț fara să mai fac nimic altceva... Am zis că o să înfiez și gata.
Nicaieri88
Scris: Friday, April 19, 2024 11:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Ce face băiatul?:)

Nu ne-am mai vazut de o luna si un pic. E foarte activ, da cu picioarele, cu de toate.

Sper sa fie bine, am emotii pana saptamana viitoare la control, ca am fost diagnosticata cu diabet gestational.

Sper sa se fi ridicat si placenta (atinge pe col) sa fie mai in siguranta totul.

Incerc sa nu ma mai stresez, realitatatea este ca mereu e un motiv de stres, si inainte de sarcina si in timpul sarcinii si dupa

Important e sa invatam sa le luam mai usor pe toate. coeur

Utilizatori in acelasi subiect
Flrinar
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.